Svatby 2013, jak se připravujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5251
5.11.12 12:18

@tonj jj, nejdřív šaty, na ty jsem čekala tři týdny, protože jsem je objednala na ebay, tak jsem čekala, kdy dorazí a když už byly, tak jsme šli na matriku, vybrali jsme si datum a čas, sjednali oběd v restauraci, vybrali a objednali svatební oznámení (to jsme měli na víkend půjčené katalog domů, ale bylo to raz dva, měli jsme stejný vkus), pak ještě objednat zákusky na doma ke kafi a myrty a kytky, to bylo rychlé a bez problémů. Prstýnky jsme si poměřili v místním zlatnictví velikost a objednali na netu a za tři dny byly doma.
Fakt to bylo rychlé a celkově se vším všudy to vyšlo na necelých 11 000,– takže to šlo. Měli jsme jen rodinu a pár přátel, celkem asi 30 lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
5.11.12 12:31

@lokynka No takhle nějak si to taky představuju, možná trochu větší, ale žádná mega akce. Prstýnky ale nemáte zlatý? Teď jsem náhodou četla o wolframových, že jsou lepší než ocelové, ale neznám nikoho s osobní zkušeností

• Citovat
  • Upravit
5251
5.11.12 13:32

@tonj máme chirurgickou ocel, ale moc pěkné, zkusím pohledat odkaz. On je muž zedník, pracuje denně rukama a prstýnek nenosí, max. když spolu někam jdeme. Je na konci těhu už nenosila a teď jsem se k tomu ještě nedokopala, i když už mi prsty zpátky zhubly, nemohla jsem ho ani dostat na prst po porodu. Takže nám se žádné drahé zlaté nevyplatí, symbolicky prstýnky máme, ale zlato nepotřebujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
5.11.12 15:38
@Verca1989 píše:
z netu, mám ráda antickej styl a našla jsem jedny, do kterých jsem se zamilovala: http://zkracovatko.cz/hnWiIq :)

Nádherné ;)…kamarádka měla na svatbě ty stejné a tehdy jsem se do nich zamilovala :)…akorát, když jsem ji viděla na fotkách, tak jsem si myslela, že je těhotná 8)…a přitom je vysoká a štíhlá. Takže těžko říct, jak bych v nich vypadala já se svými 162 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.11.12 16:56

@lokynka taky plánuju nějaké levnější prstýnky, asi taky tu chirurg.ocel, přítel prstýnek kvůli práci taky moc nosit nebude, takže nemá smysl kupovat zlato :)

@Jarpet jojo z toho mám taky obavu, chci prvně zajít někam do svat. salonu a zkusit si něco podobného, abych viděla jak to bude vypadat :) Já měřím 173 cm, tak uvidíme…já mám spíš problém s botama, přítel je asi o 3 cm menší než já, takže asi půjdu na boso, aby to nevypadalo blbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
5.11.12 17:05

Ahoj! My taky chceme takovou menší svatbu, nic drahýho, na radnici u nás, oběd v restauraci, prstýnky taky volíme z chirurgické oceli, ale z netu je objednávat nechci protože přítel mi tam objednal srdíčko na krk, mělo být stříbrný a po měsíci zrezlo…takže už tomu nevěřím. Ale i tak je seženem levně ;). Šaty budu mít asi jen půjčené, popř. zkusim to ebay, nikdy jsem tam nenakupovala tak to chci prozkoumat :-)
@lokynka, máš s tím dobré zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
5.11.12 18:00

@Jarpet Jojo antický styl je super, ale mám stejný problém, mám taktéž prckoidních 162cm, takže jsem to zavrhla. A jak tak koukám tak zlaté prstýnky moc nefrčej, my taky na zlato prdíme :)

• Citovat
  • Upravit
1016
5.11.12 18:48

@tonj

Taky prdíme na zlato :)…já zlato ani nenosím. Budeme mít z chirurgické oceli :palec:…nám se líbí, cena je taky super a co jsem na ně četla diskuze, tak si je většinou lidi chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
5.11.12 18:52

@tonj

A šaty si budu určitě půjčovat, protože si je chci hlavně zkusit, jak v nich budu vypadat ;)…mám vyhlídnutý salón, kde je půjčovné všech šatů za 4.000,– a půjčují k nim i doplňky. Ohledně bot jsem tady psala už včera - chci baleríny :) …na podpatky si nepotrpím a chci se cítit hlavně pohodlně.
Když mi nebude sedět ten antický střih, tak si vyberu nějaké normální, ne žádné načančané, co se hodí na malou postavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.11.12 19:30

Ahojda :mavam: také plánujem svatbu, už mám ode dneška zarezervovanou hájenku kde bude hostina a večer raut a grilovačka.. měli už jen jeden volný termín za celý červen a červenec a to 13.7. takže takové to že dva měsíce před stačí by u nás nehrozilo a ještě to byla vyloženě náhoda páč jim to nějakej chlap ten den odřekl a pak jedna paní nezaplatila zálohu tak jsme jí to vyfoukli :D původně jsme chtěli 1.6. ale to už jsme se nechytali.. svatba bude na radnici termín mám zamluvenej ale to jen díky tomu že tam dělá moje mamina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
5.11.12 19:41

Tak my budeme mit bile zlato, prstynky nosit budeme oba dva.Ja bych chtela svatbu v odstinech bilo-fialovych.Moc se mi tato kombinace libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.11.12 19:53

Prstýnky chceme bílé zlato no ale uvidíme ty ceny jsou dost šílený..
@Aishenka taky chci do fialového odstínu s bílou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
5.11.12 19:56

@Jarpet Jak už jsem psala, četla jsem teď o wolframových prstýncích, že se prý na rozdíl od ocelových nepoškrábou. :nevim: O šatech právě přemýšlím, že bych si nechala něco ušít nebo koupila, půjčovat se mi moc nechce. Málem mě kleplo, když jsem zjistila kolik je půjčovné, nikdy jsem se o to nezajímala, myslela jsem tak do 1000Kč hahaha.

• Citovat
  • Upravit
2075
5.11.12 20:44
@mamartina píše:
Prstýnky chceme bílé zlato no ale uvidíme ty ceny jsou dost šílený..
@Aishenka taky chci do fialového odstínu s bílou :)

Ja se dnes namatkou divala na netu s v akci se daji dobre koupit.Zase pocitam s nimi na cely zivot tak na nich preci nebudeme setrit ;-) a uz vis kde to budete mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
5.11.12 20:49

Holky a planujete nektera svatbu v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný