Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tonj jj, nejdřív šaty, na ty jsem čekala tři týdny, protože jsem je objednala na ebay, tak jsem čekala, kdy dorazí a když už byly, tak jsme šli na matriku, vybrali jsme si datum a čas, sjednali oběd v restauraci, vybrali a objednali svatební oznámení (to jsme měli na víkend půjčené katalog domů, ale bylo to raz dva, měli jsme stejný vkus), pak ještě objednat zákusky na doma ke kafi a myrty a kytky, to bylo rychlé a bez problémů. Prstýnky jsme si poměřili v místním zlatnictví velikost a objednali na netu a za tři dny byly doma.
Fakt to bylo rychlé a celkově se vším všudy to vyšlo na necelých 11 000,– takže to šlo. Měli jsme jen rodinu a pár přátel, celkem asi 30 lidí
@lokynka No takhle nějak si to taky představuju, možná trochu větší, ale žádná mega akce. Prstýnky ale nemáte zlatý? Teď jsem náhodou četla o wolframových, že jsou lepší než ocelové, ale neznám nikoho s osobní zkušeností
@tonj máme chirurgickou ocel, ale moc pěkné, zkusím pohledat odkaz. On je muž zedník, pracuje denně rukama a prstýnek nenosí, max. když spolu někam jdeme. Je na konci těhu už nenosila a teď jsem se k tomu ještě nedokopala, i když už mi prsty zpátky zhubly, nemohla jsem ho ani dostat na prst po porodu. Takže nám se žádné drahé zlaté nevyplatí, symbolicky prstýnky máme, ale zlato nepotřebujeme
@Verca1989 píše:
z netu, mám ráda antickej styl a našla jsem jedny, do kterých jsem se zamilovala: http://zkracovatko.cz/hnWiIq
Nádherné
…kamarádka měla na svatbě ty stejné a tehdy jsem se do nich zamilovala
…akorát, když jsem ji viděla na fotkách, tak jsem si myslela, že je těhotná
…a přitom je vysoká a štíhlá. Takže těžko říct, jak bych v nich vypadala já se svými 162 cm ![]()
@lokynka taky plánuju nějaké levnější prstýnky, asi taky tu chirurg.ocel, přítel prstýnek kvůli práci taky moc nosit nebude, takže nemá smysl kupovat zlato ![]()
@Jarpet jojo z toho mám taky obavu, chci prvně zajít někam do svat. salonu a zkusit si něco podobného, abych viděla jak to bude vypadat
Já měřím 173 cm, tak uvidíme…já mám spíš problém s botama, přítel je asi o 3 cm menší než já, takže asi půjdu na boso, aby to nevypadalo blbě ![]()
Ahoj! My taky chceme takovou menší svatbu, nic drahýho, na radnici u nás, oběd v restauraci, prstýnky taky volíme z chirurgické oceli, ale z netu je objednávat nechci protože přítel mi tam objednal srdíčko na krk, mělo být stříbrný a po měsíci zrezlo…takže už tomu nevěřím. Ale i tak je seženem levně
. Šaty budu mít asi jen půjčené, popř. zkusim to ebay, nikdy jsem tam nenakupovala tak to chci prozkoumat ![]()
@lokynka, máš s tím dobré zkušenosti?
@Jarpet Jojo antický styl je super, ale mám stejný problém, mám taktéž prckoidních 162cm, takže jsem to zavrhla. A jak tak koukám tak zlaté prstýnky moc nefrčej, my taky na zlato prdíme ![]()
Taky prdíme na zlato
…já zlato ani nenosím. Budeme mít z chirurgické oceli
…nám se líbí, cena je taky super a co jsem na ně četla diskuze, tak si je většinou lidi chválí.
A šaty si budu určitě půjčovat, protože si je chci hlavně zkusit, jak v nich budu vypadat
…mám vyhlídnutý salón, kde je půjčovné všech šatů za 4.000,– a půjčují k nim i doplňky. Ohledně bot jsem tady psala už včera - chci baleríny
…na podpatky si nepotrpím a chci se cítit hlavně pohodlně.
Když mi nebude sedět ten antický střih, tak si vyberu nějaké normální, ne žádné načančané, co se hodí na malou postavu ![]()
Ahojda
také plánujem svatbu, už mám ode dneška zarezervovanou hájenku kde bude hostina a večer raut a grilovačka.. měli už jen jeden volný termín za celý červen a červenec a to 13.7. takže takové to že dva měsíce před stačí by u nás nehrozilo a ještě to byla vyloženě náhoda páč jim to nějakej chlap ten den odřekl a pak jedna paní nezaplatila zálohu tak jsme jí to vyfoukli
původně jsme chtěli 1.6. ale to už jsme se nechytali.. svatba bude na radnici termín mám zamluvenej ale to jen díky tomu že tam dělá moje mamina ![]()
Tak my budeme mit bile zlato, prstynky nosit budeme oba dva.Ja bych chtela svatbu v odstinech bilo-fialovych.Moc se mi tato kombinace libi.
Prstýnky chceme bílé zlato no ale uvidíme ty ceny jsou dost šílený..
@Aishenka taky chci do fialového odstínu s bílou ![]()
@Jarpet Jak už jsem psala, četla jsem teď o wolframových prstýncích, že se prý na rozdíl od ocelových nepoškrábou.
O šatech právě přemýšlím, že bych si nechala něco ušít nebo koupila, půjčovat se mi moc nechce. Málem mě kleplo, když jsem zjistila kolik je půjčovné, nikdy jsem se o to nezajímala, myslela jsem tak do 1000Kč hahaha.
@mamartina píše:
Prstýnky chceme bílé zlato no ale uvidíme ty ceny jsou dost šílený..
@Aishenka taky chci do fialového odstínu s bílou
Ja se dnes namatkou divala na netu s v akci se daji dobre koupit.Zase pocitam s nimi na cely zivot tak na nich preci nebudeme setrit
a uz vis kde to budete mit?