Rozsviťte si Vánoce - světýlka

481
5.11.12 13:08

rozsviťte si vánoce-světýlka

Chci se zeptat - máte už světýlka z akce rozsviťte si vánoce? Jak svítí? Jste spokojení?? Loni jsme to propásli, tak bych to chtěla letos vyzkoušet, jestli se k tomu někde dostanu :-)děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2190
5.11.12 13:10

Ahoj, jj mám ho, mám sněhuláka a z minulých Vánoc soba a jsem spokojená, jen kdyby to svítilo, jak v tý reklamě jednou barvou, ale takhle to bliká různě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
5.11.12 13:11

@dagmarkav vůbec nevím o jakou akci jde :nevim: můžeš mi to rozvést, děkuju.

• Citovat
  • Upravit
481
5.11.12 13:13

No já samozřejmě nečekám, že to bude jako v reklamě (ostatně nic tak není!!!) a to je nějak ve víc obchodech? Já to nikdy nestihnu celý tu reklamu, proto se tak blbě ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
5.11.12 13:14

@K.Black bylo to už loni, ale já to nestihla…měly by to být vánoční motivy třeba sněhulák, sob…a mělo by to svítit, nevím jestli na baterku či co no aje to za nákup nějakého zboží, tuším, že teď je to za čokoládu, nějakou kávu…je na to reklama ale nikdy ji nestihnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
5.11.12 13:16

@dagmarkav aha, takž zapnout telku, ráno sednout do křesla sledovat a číhat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1402
5.11.12 13:16

@dagmarkav Já tu něaký mám, klidně ti je dám.. POdle mě jsou úplně k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.11.12 13:17

Tady přesně najdeš v jakých obchodech to mají, třeba u nás ta akce neběží vůbec, ale naštěstí jsem byla v jiném městě a tam na to narazila. Já taky nečekala, že to bude jako v tý reklamě, ale tam ti ukážou, jak to svítí jednou barvou a pak ti to bliká, jen to mě překvapilo. Ale jsem spokojená, jinak bych do toho tento rok znovu nešla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.11.12 13:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.11.12 13:23

Jj mame z minuleho roku, bylo to za nakup veci Opavie myslim. Mame stromecek a soba a porad sviti krasne, ted jsem zkousela, ale na okno pujdou az na Advent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
5.11.12 13:30

Máme taky sobíka, svítí hezky. Není to jako z reklami, ale to se dá čekat. U nás se dává na roh televize :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
5.11.12 13:32

Máme soba z minulého roku, ale na skle nám teda moc nedržel a věčně padal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.11.12 13:37

Holky, možná pitomá otázka, ale přeci jen se zeptám - našla jsem si seznam, za které výrobky jsou světýlka. Byla tam i čokoláda milka 100g, nějaké opavia sušenky,,, To jako, že koupím 1milku(třeba) a dostanu světýlko? Nebo je tam nějaké minimální množství a to musím koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4570
5.11.12 13:41

No on to každý obchod mívá jinak ale bývá to většinou za 5 milek nebo 4 balení esíček atd. Jedna jacobs káva. Tak to mají u nás v obchodě. My jsme s nima z lonska spokojení, letos si určitě taky koupíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.11.12 13:42

@Haňulík Aha :-) To nevadí, milky i esíčka milujeme, takže s tím není problém :-D A jak jsou ta světýlka velká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný