Dárek pro přítele k výročí

Anonymní
8.9.19 08:42

Dárek pro přítele k výročí

S přítelem budeme slavit 2. výročí a mě vůbec nenapadá, co bych mu mohla dát, aby se mu to líbilo..budu ráda za všechny tipy :* :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
8.9.19 08:51

Fotokniha, koláž z fotek ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122374
8.9.19 08:56

Láhev nějakého dobrého, značkového vina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
8.9.19 09:14

Záleží do jaké ceny se chceš vejít.. třeba nějaké pěkné hodinky nebo nějaký pěkný panský náramek.. :) teď už jsou hodně různé druhy kožených panských náramků a daji se různě zkombinovat z korálky (u nás v práci to bylo hodně kupovano) my měli značku AAGAARD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.9.19 11:36

Koupit nějaký zážitek. Welness pobyt, adrenalinový zážitek, restaurace. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
26.9.19 21:06

r

Společný zážitek, nejlepší dárek na tyto příležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
10.4.20 22:57

Ahoj holky, s přítelem budeme spolu 5 let a já jsem zoufalá a nevím co mu dát k výročí… Jedno je jisté wellness nebo nějaký pobyt nepřipadá v úvahu ( máme už spolu dítě )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.4.20 23:08

@Sluníčko1511 Záleží co má rád a jaké má koníčky.. Jestli sportuje, nebo je to počítačoví tip.. Nebo má rád auta, motorky.. Těžko radit, když ho neznáme. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.4.20 23:09

Pokud není vyloženě materiálně založenej a je tak trochu srdcař, tak bych jeden tip měla. Já dávala manželovi ke čtyřicetinám album - 40 důvodů proč tě miluju a jednotlivý body jsem doplnila tématickýma rodinnýma fotkama. Úspěch to mělo ohromnej. a pokud je materialista, tak co takhle nějakou drahou lahev alkoholu, co by si jinak nekoupil? Nedávno jsem ke třicetinám dávala třicetiletý portský a taky dobrý… Třeba dvanáctiletýho vizoura… seženeš běžně na internetu.

• Citovat
  • Upravit
19983
10.4.20 23:21

@Sluníčko1511 a jak to máme vědět, když ho neznáme? Navíc ani nepíšeš co ho baví nebo má rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
11.4.20 07:32

No ten je ten problém jeho nebaví skoro nic… Jen se zabývá auty a těm já se nevyznám… Zážitků s auty dostal už až, až… @Janli děkuji z tip určitě popremyslim, přítel je spíš srdcar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
11.4.20 11:30
@Sluníčko1511 píše:
No ten je ten problém jeho nebaví skoro nic… Jen se zabývá auty a těm já se nevyznám… Zážitků s auty dostal už až, až… @Janli děkuji z tip určitě popremyslim, přítel je spíš srdcar…

A má nějaké svoje milované auto? Co takhle mu udělat balíček autokosmetiky? Nebo zaplatit lepší mycí linku, popřípadě čištění interiéru? Pokud má svou oblíbenou znacku auta, tak něcobse znakem (bunda, mikina, klíčenka)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
11.4.20 18:54

@Zlobolka123 Mě je to blbé zmiňovat… Ale on se zabývá čištění interiérů a auto detailingem takže skoro vše padá… A on si na předměty s logy moc nepotrpí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.4.20 14:12

Ten můj byl strašně nadšený z nové vrtačky. Nebo zkus vymyslet něco podobného kutilskeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný