Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Záleží na příteli. Dražší jsou třeba i nějaký pěkný hodinky pokud nosi. A da se nechat vyrýt i věnování.
@Poříčanka píše:
Záleží na příteli. Dražší jsou třeba i nějaký pěkný hodinky pokud nosi. A da se nechat vyrýt i věnování.
To by potesilo me a i bych takovy darek rada dala. Nebo penezenka/klicenka, ve ktere mohou byt vevnitr decentne vyrazene napr. inicialy nebo nejaky osobni vzkaz ci symbol.
Kolega nechával delat manželce kabelku s věnovanim bylo moc pekne. Myslim si ze budou delat tak i panské tasky. Ale asi bych dala přednost hodinkam
Hodinky bych mohla dostavat kazdy rok a stejne bych je unosila, ty by me nikdy neomrzely ![]()
Mě se lbí ten manboxeo. nebo darbox. stejný princip.
jedna z těchto společností prodává ten box i prázdnej a můžeš mu do toho něco nabalit sama.
mimochodem už jsi muži dávala kravatu? já se ted dověděla od kamarádky, jak se muži předává kravata..myslím že se mu to bude líbit. (koupila jsem tři - to bude série wauuu!
)
Můj chlap by třeba hodinky nenosil. Ale tu kravatu už nutně potřebuje. Má jen jednu a to už deset let snad od doby maturity ![]()
Take se primlouvam za hodinky, nejake pekne svycarske automaty…omega, breitling, zenith…a cenova variabilita je velika - rekneme od padesati tisic az po nekolik milionu.
@BloomingGorgeous píše:
Hodinky bych mohla dostavat kazdy rok a stejne bych je unosila, ty by me nikdy neomrzely
Taky miluju hodinky a manžel je na tom stejně, tak má pochopení
@anotyn uzasne věci nabízí Brasnarstvi Tlustý (mají i FB) - opasky, peněženky, brašny, boty…velmi velmi kvalitní a krásná práce. Někteří muži ocení i holení britvou-originální, ne náhražky ze supermarketu (ve větších městech lze i jít k holici). Dále co treba kamera do auta? Nebo pokud je outdoorovy typ, tak treba GoPro (nebo neco podobného…? Příslušenství k PC/telefonu…? Permici na zápasy oblíbeného týmu?…kdybych ho znala, asi me toho napadne vic… ![]()
@anotyn třeba nová klávesnice, herní myš, můj manžel má radost když si může složit vlastní pc, takže mu udělá radost, když mu dám součástky, větrák chlazený vodou, základní deska, pájí si to a tak. Nebo teď chce nový wifi router, koupil si nový telefon, tak nějaké drobnosti, kryt a sklo, nebo nový pásek na smart hodinky, protože chytré hodinky co máme jsou hodně nad 3.000,–.externí hard disk, náhradní ups, nový tablet, bezdrátová nabíječka, pokud to podporuje jeho mobil. Těch možností je nekonečno. Kamera do auta. Nebo pokud si nejsi jistá tak nějak darkovy poukaz třeba na mall.
Mimo technologie poukaz do barber shopu. Třeba.
Příspěvek upraven 06.11.17 v 19:43
Za 3000 lze pořídit vyhlídkový let letadlem, wellness pobyt, jedno až dvoudenní zájezd do okolních zemí, pivní lázně, jazykový kurs, kurs vaření nebo něčeho jiného, permanentka do divadla, na plovárnu, nějaké hezké oblečení, knihy, CD, kosmetika, nářadí pro kutily… stačí? A taky striptérka ![]()