Dárek pro prvňáčka

alca a danik
8.6.11 11:04

dárek pro prvňáčka

Zdravím všechny.
Potřebovala bych radu…synovec bude slavit narozeniny…od září jde do první třídy.
Nevíte někdo, co zajímavého,praktického a využitelného by se hodilo prvňáčkovi do školy? Krom tašky a penálu.
Díky za náměty :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
8.6.11 11:08

Co nějaké pěkné desky na sešity?S nějakým motivem co má rád?My kupovali Pata a Mata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.6.11 11:34

Synek si vybral do školy velké a malé desky na sešity s motivem Cars, desky na písmenka a čísla s motivem Pat a Mat. Jinak potřebuje kufřík na výtvarnou výchovu - ten si vybral s motivem nádherného štěněte, pytlík na přezůvky, nevím jaký motiv - asi po měsíci mu ho ukradli :nevim: , teď má také motiv Cars, pytel na tělocvik má s motivem Bořek stavitel :lol: …

Asi bych nekupovala pero, to obvykle potřebují nejdříve až po vánocích…

No, a nebo krabičku na svačinu a lahev na pití (nedávno jsem kupovala oběma dětem zdravou lahev a je super :palec:

Určitě se mu neztratí pastelky - u nás je obrovská spotřeba, pořád je ve škole používají, takže jsem minulý týden kupovala už třetí trojhrané od herlitzu, pač ty předchozí už byly maličké. A také obyčejné tužky č. 1 (učitelka chtěla mikrotužku, aby se naučili psát a netlačit, ale moc dobře se mu s tím nepsalo, takže se naučil netlačit a hned jsme měnili za tužku).

A také si prcek vybral peněženku Cars a klíčenku - mají ve škole automat na pití a nějaké bonbony, tak si občas koupí nějakou sladkost, nebo platí družinu, tak jsem raději, když nenosí peníze po kapsách…

Více mě ve spojitosti s první třídou nějak nenapadá :think: :oops: :think:

Vlastně jsem ještě kupovala stavebnici Seva, mají jí ve škole snad kvůli motorice, hodně ji používali, ale nevím, jestli je to ve školách běžné :nevim: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.6.11 11:37

Taky bych koupila cokoli,na čem je motiv,který má rád.dá se sehnat snad cokoli s pohádkovými hrdiny-Pero,desky,sáček na bačkory,budík,sešity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.6.11 11:39

myslím,že tterka měla vyčerpávající odpověď :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
8.6.11 19:42

Jé, super :palec: :palec: :palec:
Díky mooooc, vše mam napsané :palec: …tak snad něco vyberu.
ještě jednou díky!
:mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný