Kniha pro nastávající maminku

1580
4.6.11 11:34

Kniha pro nastávající maminku

Hezkou sobotu přeji. Dozvěděla jsem se krásnou zprávu, že moje sestra bude mít miminko a ráda bych jí překvapila nějakou hezkou knihou o průběhu těhotenství. Můžete mi, prosím, doporučit knihu, která se vám opravdu líbila a byla vám přínosná. Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8651
4.6.11 11:42

Zázrak porodu od Iny May Gaskin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.6.11 11:48

Zdravé těhotenství a přirozený porod od Ingeborg Stadelman (no možná to není úplně přesně to jméno…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
4.6.11 11:53

Moc vám děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.6.11 11:55

Příspěvek upraven 17.05.16 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.6.11 11:56

Já si pořádila českou!Velká kniha o mateřství připravená s časopisem maminka od M.Behinové.K.Kaiserové a pediatra MUDr.P.Karga.O porodu tam píše můj porodník :lol: MUDr.Záhumenský z Bulovky.Knížka je až do 3let dítěta a moc mi pomohla během těhu a nyní také.Dcerce je rok a stále v ní listuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.6.11 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.6.11 12:03

Taky doporučuju. Je v ní teda spousta zbytečných listů v podobě reklam a není úplně nejlevnější (by mohla být levnější, když je v ní tolik těch reklam, že), ale dobře zpracovaná.

gabi.design píše:
Já mám nejoblíbenější knížku o těhotenství od docenta Pařízka, českého předního gynekologa. Jmenuje se „Kniha o těhotenství a dítěti“: http://www.arara.cz/product/266105, je to opravdu bichle, má více jak 700 stránek a co se týče těhotenství a porodu, je opravdu vyčerpávající a podrobná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.6.11 12:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.6.11 13:01

Ahoj,sice je drazsi ale je opravdu vyborna,byla to takova moje modla,
 http://www.zbozi.cz/…i-a-parizek/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
4.6.11 14:48
gabi.design píše:
Já mám nejoblíbenější knížku o těhotenství od docenta Pařízka, českého předního gynekologa. Jmenuje se „Kniha o těhotenství a dítěti“: http://www.arara.cz/product/266105, je to opravdu bichle, má více jak 700 stránek a co se týče těhotenství a porodu, je opravdu vyčerpávající a podrobná.

Já mam tuhle a je opravdu nejlepší! Za tuhle knihu jsem opravdu vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.22 07:54

Knížka pro nastávající maminku?

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Máte nějaké doporučení na knížku pro nastávající maminku, která by provedla skrz těhotenství, porod i péči o maličké? Samozřejmě se spoléhám na svou intuici a tak, ale ráda bych si něco i přečetla, nějaké rady, tipy - klidně i vtipně podané, mám ráda dobrý humor. Bude to naše první. Nebo i nějaký blog, který takto provede maminku od začátku? Moc díky za nápady. ;)
Prosím anonym, o těhotenství zatím nikdo neví. :oops:

• Citovat
  • Upravit
4615
2.3.22 09:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Máte nějaké doporučení na knížku pro nastávající maminku, která by provedla skrz těhotenství, porod i péči o maličké? Samozřejmě se spoléhám na svou intuici a tak, ale ráda bych si něco i přečetla, nějaké rady, tipy - klidně i vtipně podané, mám ráda dobrý humor. Bude to naše první. Nebo i nějaký blog, který takto provede maminku od začátku? Moc díky za nápady. ;)
Prosím anonym, o těhotenství zatím nikdo neví. :oops:

Cokoliv od Vandy Schreierove z vanickovani.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný