Dárek pro sestru

187
11.12.13 22:18

Dárek pro sestru

Ve zkratce. Moje sestra se snaží o miminko (umělé oplodnění) a bohužel se zatím nedaří :( Otázka tedy zní co by ji mohlo potěšit pod stromečkem? Máte nějaký tip nebo radu? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
11.12.13 22:20

Nejako akcni zalezitost, aby na to nemusela myslet…treba striptyz :dance:

• Citovat
  • Upravit
187
11.12.13 22:22

@1.zizi no taky možnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.12.13 22:23

Alebo nejaky poukaz na kurz necoho co ju bavi, alebo nejake hyckaci sluzby, alebo romantikus vikend? ozaj neco, co ju troska od toho odputa, lebo vela robi psychika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
11.12.13 22:27

Wellnes víkend, uvolní se a třeba to pak půjde jedna báseň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
11.12.13 22:29

Tak spis snad zalezi, co ji bavi, co ma rada atd… co s tim ma spolecneho, ze se snazi o miminko? No hlavne ji nedavej knizku o peci o dite :) jinak snad cokoliv. Hlavne by z toho nemela byt citit Tvoje snaha odvest jeji pozornost, proste delej, ze se nejaky snazeni nekona a kup ji neco peknyho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.12.13 22:36
@nakukovatelka píše:
No hlavne ji nedavej knizku o peci o dite :) jinak snad cokoliv.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
11.12.13 22:41

@nakukovatelka tak to je jasné, že né knížku :)
@kubykula to mě taky napadlo ten wellnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.12.13 06:48

Souhlasím s @nakukovatelka. Žena snažící se o dítě věštinou nezanevře na svůj život a dělá to co obvykle, takže fakt, že nemůže otěhotnět, bych úplně pominula při výběru dárku… Pak záleží jaké má záliby, a důležitá je i cena, kterou jsi ochotná za dárek utratit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
12.12.13 07:06

Zkusila bych nějaký zážitek aby pořád nemyslela na to co myslím, třeba nějaké masáže, kurz něčeho…

• Citovat
  • Upravit
1504
12.12.13 07:07
@MarkétkaBeruška píše:
Zkusila bych nějaký zážitek aby pořád nemyslela na to co myslím, třeba nějaké masáže, kurz něčeho…

souhlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
13.12.13 09:25

Welness, masáž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.1.16 20:48

Ahoj holky, sestra bude mít 45 let. Napadlo mě koupit jí sadu na líčení. Každý den používá řasenku, tužku, stíny, make-up ne. Líbí se mi: Keenwell sada líčení Bouquet De Lilacs. Bohužel mi sem nejde vložit odkaz na stránky. Můžete prosím mrknout a zhodnotit. Děkuji i za každou jinou radu nebo námět na dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.1.16 21:05

@Paoloska Moc tomu nerozumím, ale myslím, že to bude kvalitní :kytka: Moje sestra bude mít teď taky narozeniny, dostane ode mne funkční tílko, krabičku na domácí máslo (poprosila mě) a ředidlo (taky poprosila) :nevim: Jaké má tvoje sestra koníčky? něco vymyslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.1.16 21:21

@kaja00 Díky :hug: Nooo, koníčky :think: Nic moc. Ráda čte a pěstuje kytky. Dobře peče. Do roka se budou stěhovat do nového, ale to mi přijde předčasné jí něco kupovat v souvislosti s novým bydlením. Myslíš, že ta kosmetika by nebyl dobrý nápad? Mě by to osobně udělalo radost. Ale mě zase udělá radost snad všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný