Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ve zkratce. Moje sestra se snaží o miminko (umělé oplodnění) a bohužel se zatím nedaří
Otázka tedy zní co by ji mohlo potěšit pod stromečkem? Máte nějaký tip nebo radu? Děkuji ![]()
Nejako akcni zalezitost, aby na to nemusela myslet…treba striptyz ![]()
Alebo nejaky poukaz na kurz necoho co ju bavi, alebo nejake hyckaci sluzby, alebo romantikus vikend? ozaj neco, co ju troska od toho odputa, lebo vela robi psychika
Tak spis snad zalezi, co ji bavi, co ma rada atd… co s tim ma spolecneho, ze se snazi o miminko? No hlavne ji nedavej knizku o peci o dite
jinak snad cokoliv. Hlavne by z toho nemela byt citit Tvoje snaha odvest jeji pozornost, proste delej, ze se nejaky snazeni nekona a kup ji neco peknyho ![]()
@nakukovatelka píše:
No hlavne ji nedavej knizku o peci o ditejinak snad cokoliv.
@nakukovatelka tak to je jasné, že né knížku ![]()
@kubykula to mě taky napadlo ten wellnes ![]()
Souhlasím s @nakukovatelka. Žena snažící se o dítě věštinou nezanevře na svůj život a dělá to co obvykle, takže fakt, že nemůže otěhotnět, bych úplně pominula při výběru dárku… Pak záleží jaké má záliby, a důležitá je i cena, kterou jsi ochotná za dárek utratit ![]()
Zkusila bych nějaký zážitek aby pořád nemyslela na to co myslím, třeba nějaké masáže, kurz něčeho…
@MarkétkaBeruška píše:
Zkusila bych nějaký zážitek aby pořád nemyslela na to co myslím, třeba nějaké masáže, kurz něčeho…
souhlas ![]()
Ahoj holky, sestra bude mít 45 let. Napadlo mě koupit jí sadu na líčení. Každý den používá řasenku, tužku, stíny, make-up ne. Líbí se mi: Keenwell sada líčení Bouquet De Lilacs. Bohužel mi sem nejde vložit odkaz na stránky. Můžete prosím mrknout a zhodnotit. Děkuji i za každou jinou radu nebo námět na dárek ![]()
@Paoloska Moc tomu nerozumím, ale myslím, že to bude kvalitní
Moje sestra bude mít teď taky narozeniny, dostane ode mne funkční tílko, krabičku na domácí máslo (poprosila mě) a ředidlo (taky poprosila)
Jaké má tvoje sestra koníčky? něco vymyslím ![]()
@kaja00 Díky
Nooo, koníčky
Nic moc. Ráda čte a pěstuje kytky. Dobře peče. Do roka se budou stěhovat do nového, ale to mi přijde předčasné jí něco kupovat v souvislosti s novým bydlením. Myslíš, že ta kosmetika by nebyl dobrý nápad? Mě by to osobně udělalo radost. Ale mě zase udělá radost snad všechno ![]()