Co si přejete k Vánocům 2013?

5548
11.12.13 19:57

Co si přejete k Vánocům 2013?

Dobrý večer,
za chvilku tu budou Vánoce a tak mě napadlo založit diskuzi o tom, co si přejete najít pod stromečkem :).Já bych si nejvíce přála(i když to nebude pod stromečkem),aby mi úřad schválil sbírku pro nemocnou dcerku a aby se pro ní našel lék, který by jí prodloužil život. A co vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.12.13 19:58

@maminka189 zdraví, konečně pohodu a klid. Nejsem materialista. Letos jsem ježíškovi napsala pouze o ponožky, bo mi fakt nic jiného nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.12.13 19:59

@martina.se Já si také myslím, že Vánoce nejsou o dárkách, ale o tom, že se sejde rodina a koukají spolu třeba na pohádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
11.12.13 20:00

Zdraví pro všechny. Pro mne je důležité, že se všichni ve zdraví sejdeme. Zvláště od doby, kdy mi těsně před Vánoci (21. 12. zemřel táta).
Jinak zaměstnání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.13 20:02

Já bych si přála, aby manžel našel práci a mohl dál dělat to, co dělá dobře a to co ho naplňuje. Pak bych si přála, aby tu práci našel tady, kde žijeme a nemuseli jsme se stěhovat zpátky do Čech. Což je bohužel už méně reálné :(

@maminka189 to jsem netušila že sbirka se musi schvalovat? 8o

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
11.12.13 20:03

Pro mě jsou vánoce advent. Není nic zezčího než péct cokroví s otravnými dětmi, zdobit okna vločkami, zapalovat denně prskavky a vneděli adventní svíčky (dcérenka upálila propisku) těšení se na zdobení stromku, na první rozsvícení, vůně stromu a cukroví. Nic víc nepotřebuji :srdce: miluji advent

• Citovat
  • Upravit
72725
11.12.13 20:04

@maminka189 tak nějak… a fakt jsem měla úkol sepsat Ježíškovi seznam a nebyla jsem schopná ho za 14 dní vyplodit :oops: nakonec jsem napsala ponožky.. No Ježíšek byl na mě pěkně naštvanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
11.12.13 20:06

Samozřejmě mám i hmotná-nedůležitá přání. Ale z těch důležitých je, aby se nám v únoru narodil zdravý a donošený chlapeček a my tím konečně prolomili naše smůlu, či úděl, nebo jak to nazvat.
Tímto doufám a zároveň přeji, aby se ta vaše důležitá přání splnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
11.12.13 20:10
@maminka189 píše:
Dobrý večer,
za chvilku tu budou Vánoce a tak mě napadlo založit diskuzi o tom, co si přejete najít pod stromečkem :).Já bych si nejvíce přála(i když to nebude pod stromečkem),aby mi úřad schválil sbírku pro nemocnou dcerku a aby se pro ní našel lék, který by jí prodloužil život. A co vy? :mavam:

Zdraví je to nejcenější a nejdůležitější… Přeji ti, ať úřad sbírku schválí…

Mé přání je také nepříliš skromné. Mám nemocného synka. V pátek se jdeme domluvit s lékařem na termínu první operace… Jsem z toho dost nesvá. Vím, že to bude první z mnoha operací a vímco ho čeká. Modlím se, aby mu po operaci neochrnuly nohy. Vím do čeho náš chlapeček jde, nemoc zdědil po mě a já mám za sebou devět operací… Z toho mi několikrát po operacích na dost dlouho ochrnuly nohy a dalo to hodně dřiny, abych zase znovu začala chodit..
Mé přání je zdraví, v podstatě si nic jiného nepřeji. Milý Ježíšku, nechci pod stromečkem žádný dárek, chci aby našemu chlapečkovi dopadla dobře operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.12.13 20:13
@Anonymní píše:
Já bych si přála, aby manžel našel práci a mohl dál dělat to, co dělá dobře a to co ho naplňuje. Pak bych si přála, aby tu práci našel tady, kde žijeme a nemuseli jsme se stěhovat zpátky do Čech. Což je bohužel už méně reálné :(@maminka189 to jsem netušila že sbirka se musi schvalovat? 8o

Já taky ne-musí magistrát(přeci s toho taky musí něco mít) :cert:
@m311 Držím palečky ať to všechno dobře dopadne :hug:.Já jsem taky malé nemoc předala, ale neměla jsem o tom ani potuchy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.13 20:13

@maminka189 snad se zadaří i u Vás :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.12.13 20:16

Aby mamce našli co se jí děje s nohama..aby se mé finační starosti vyřešili a já měla na duši klid a hlavně aby rodina byla v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
11.12.13 20:18

Tak já letos nechci nic, chci hlavne aby děti měli hezke Vánoce, také mam nemocnou holčičku, ale jsou děti kteří jsou na tom mnohem hůř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.12.13 20:18

@maminka189 @m311 :hug:

Já si přeju z těch nehmotných dárků práci, pro sebe i pro syna, z těch hmotných jsem si přála omyvatelný ubrus do kuchyně a nepohrdnu dobrým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.12.13 20:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat