Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer,
za chvilku tu budou Vánoce a tak mě napadlo založit diskuzi o tom, co si přejete najít pod stromečkem
.Já bych si nejvíce přála(i když to nebude pod stromečkem),aby mi úřad schválil sbírku pro nemocnou dcerku a aby se pro ní našel lék, který by jí prodloužil život. A co vy? ![]()
@maminka189 zdraví, konečně pohodu a klid. Nejsem materialista. Letos jsem ježíškovi napsala pouze o ponožky, bo mi fakt nic jiného nenapadlo ![]()
@martina.se Já si také myslím, že Vánoce nejsou o dárkách, ale o tom, že se sejde rodina a koukají spolu třeba na pohádky
Zdraví pro všechny. Pro mne je důležité, že se všichni ve zdraví sejdeme. Zvláště od doby, kdy mi těsně před Vánoci (21. 12. zemřel táta).
Jinak zaměstnání. ![]()
Já bych si přála, aby manžel našel práci a mohl dál dělat to, co dělá dobře a to co ho naplňuje. Pak bych si přála, aby tu práci našel tady, kde žijeme a nemuseli jsme se stěhovat zpátky do Čech. Což je bohužel už méně reálné ![]()
@maminka189 to jsem netušila že sbirka se musi schvalovat? ![]()
Pro mě jsou vánoce advent. Není nic zezčího než péct cokroví s otravnými dětmi, zdobit okna vločkami, zapalovat denně prskavky a vneděli adventní svíčky (dcérenka upálila propisku) těšení se na zdobení stromku, na první rozsvícení, vůně stromu a cukroví. Nic víc nepotřebuji
miluji advent
@maminka189 tak nějak… a fakt jsem měla úkol sepsat Ježíškovi seznam a nebyla jsem schopná ho za 14 dní vyplodit
nakonec jsem napsala ponožky.. No Ježíšek byl na mě pěkně naštvanej ![]()
Samozřejmě mám i hmotná-nedůležitá přání. Ale z těch důležitých je, aby se nám v únoru narodil zdravý a donošený chlapeček a my tím konečně prolomili naše smůlu, či úděl, nebo jak to nazvat.
Tímto doufám a zároveň přeji, aby se ta vaše důležitá přání splnila.
@maminka189 píše:
Dobrý večer,
za chvilku tu budou Vánoce a tak mě napadlo založit diskuzi o tom, co si přejete najít pod stromečkem.Já bych si nejvíce přála(i když to nebude pod stromečkem),aby mi úřad schválil sbírku pro nemocnou dcerku a aby se pro ní našel lék, který by jí prodloužil život. A co vy?
Zdraví je to nejcenější a nejdůležitější… Přeji ti, ať úřad sbírku schválí…
Mé přání je také nepříliš skromné. Mám nemocného synka. V pátek se jdeme domluvit s lékařem na termínu první operace… Jsem z toho dost nesvá. Vím, že to bude první z mnoha operací a vímco ho čeká. Modlím se, aby mu po operaci neochrnuly nohy. Vím do čeho náš chlapeček jde, nemoc zdědil po mě a já mám za sebou devět operací… Z toho mi několikrát po operacích na dost dlouho ochrnuly nohy a dalo to hodně dřiny, abych zase znovu začala chodit..
Mé přání je zdraví, v podstatě si nic jiného nepřeji. Milý Ježíšku, nechci pod stromečkem žádný dárek, chci aby našemu chlapečkovi dopadla dobře operace.
@Anonymní píše:
Já bych si přála, aby manžel našel práci a mohl dál dělat to, co dělá dobře a to co ho naplňuje. Pak bych si přála, aby tu práci našel tady, kde žijeme a nemuseli jsme se stěhovat zpátky do Čech. Což je bohužel už méně reálné@maminka189 to jsem netušila že sbirka se musi schvalovat?
Já taky ne-musí magistrát(přeci s toho taky musí něco mít) ![]()
@m311 Držím palečky ať to všechno dobře dopadne
.Já jsem taky malé nemoc předala, ale neměla jsem o tom ani potuchy ![]()
Aby mamce našli co se jí děje s nohama..aby se mé finační starosti vyřešili a já měla na duši klid a hlavně aby rodina byla v pořádku
Tak já letos nechci nic, chci hlavne aby děti měli hezke Vánoce, také mam nemocnou holčičku, ale jsou děti kteří jsou na tom mnohem hůř..
Já si přeju z těch nehmotných dárků práci, pro sebe i pro syna, z těch hmotných jsem si přála omyvatelný ubrus do kuchyně a nepohrdnu dobrým čajem.