Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu. Jsme pozváni na oslavu narozenin dvou holčiček. Jedna bude slavit 2
roky a druhá 5 let. A já přemýšlím, jaké dárky koupit? Nebo snad jeden velký pro obě? Ale to by se zas asi hádaly… Navíc doma mám kluka, holčičí hračky jdou teď momentálně mimo mě, vůbec nevím s čím si takhle malé holčičky hrají. Tak prosím prosím, napadá vás někoho něco?
@ValaKrie píše: Více
Žijeme v Anglii, ale poukaz do nějakého hračkářství není špatný nápad.
Holky mají 5 a 2 v zimě a máme pro ně nachystáno tohle. Otázka je, zda to už nemají. Ale tak pro inspiraci.
Tyhle dřevěné hračky mají holky asi nejraději.
Starší nepohrdne žádnou barbínou a má ráda i tvořivé dárky.
Mladší je to ještě trošku šumák ![]()
Příspěvek upraven 14.09.26 v 12:49
@Markéta188 píše: Více
Něco takového jsem u nich doma viděla. No bude to těžké, ony mají hraček hrozně moc… ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
No ono je to v tomhle blbé, protože nikdy nevíš, co už mají. Možná bych klidně zvolila ten poukaz, ať si vyberou samy a donesla jen nějakou maličkost. Protože poukaz je v tu chvíli úplně nenadchne. Známe děti - chtějí to hned ![]()
Poukaz je nanic, to malé dítě neocení.
Moje malá milujue LoL panenky v té kouli. Nejvíc úplně Hello Kitty LoL. Podle mě u malých holčiček úspěch vždy zaručen. K tomu případně ještě něco na parádu, do vlasů, lesk na rty, dětský lak. Nebo roztomilý plyšák, squessy. Korálky na navlékání. Pro holčičky to jde samo ![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
Přesně. Dcera třeba miluje tyhle vejce. Už jich dostala tak 20
a ještě je neomrzely ![]()
Dělají různé…
Je to strašná kravina, 150. plyšák, ale ty holčičky to vždy potěší.
Sešit s nálepkami, ozdobné gumičky, sponky do vlasů, nějaký set na tvoření, menší lego nebo Playmobil. Pro starší třeba něco jako na obrázku. Nejlíp zajít do hraček, vybrat pár věcí a zeptat se rodičů, jestli je to vhodné a jestli už to nemají.
@Lil Kitkatt píše: Více
Nooo super, přesně toto jsem chtěla slyšet, co je teď vlastně v kurzu ![]()
Akorát nevím, jestli LoL panenku nebo něco na ten způsobi i pro tu dvouletou?
Co takové ty sešity s úkolama? Spojování čarou, hledání rozdílů, ukaž, najdi, spočítej…u nas to mívá i Albi roztančené fixy.