Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den pro 21 dospělých a 2 dětí, kolik mam počítat kc jen na jídlo? Obed, pak teplý raut a studeny
Počítá se Cca 1000,– na osobu.
My měli 56 hostů a oběd + raut nás vyšel na 52tis. Svatba minulý rok.
Měli jsme Toho ale hodně, až moc.
Vše bylo dělané pro 60 lidí a našla jsem ještě co vše bylo zahrnuto. Tak pro představu…
Je to ale čistě slané jídlo.
Pití a sladké bylo zvlášť.
Příspěvek upraven 25.08.26 v 22:02
Tisicovku na jidlo se rika uz par let, tak mozna i víc.
Take zalezi, jestli jsi v hospodě, ve svem, mas catering se vsim vsudy, nebo ti neco zarizuji známí. Zake je zreba pocitat jidlo, sladké, dort i pití. Alkohol/ nealko,…
Příspěvek upraven 25.08.26 v 18:52
Počítala bych litr na hlavu.
Budete si to dělat sami nebo někde v restauraci? Tam by vám to měli asi říct oni.
Já bych teda počítala spíš 1500 až 2000 na osobu. Jsou v tom dvě jídla a studené občerstvení…
V dnešní době a bez známosti tak 1000-1500 počítej. Já se vdávala 2012 nic nóbl a už tehdy byla 1000 na hlavu ![]()
Když to tak čtu, tak jsme ho měli asi levný! ![]()
A to jsme to měli fakt pestré.
Foto jen ukázka. Je to tak 1/3 rautu.
Já bych počítala radši 1500 na osobu. Radši počítat s větší částkou, než pak mít málo nebo doplácet.
Já bych na vašem místě počítal aspoň pět tisíc na hlavu - však budete potřebovat něco do začátku manželství vydělat, ne? ![]()
Já bych se s manželem chytla za ruku, vzala svědky, rodiče řekla ano a pak tradá na svatební cestu
Měli jsme nedávno velkou oslavu. Cca 60 lidí. Řízek + salát a následný raut stal 30 000 Kc. Měli jsme toho zbytečně moc. Ale paní tady to umí a měli jsme to takové obyčejné. Každy clovek, kazda firma, to udela jinak a ceny se budou hodně lisit. Nechte si udelat cenovou nabídku.
Edit: bylo to jen „slané jídlo“. Sladké a pití bylo mimo.
Zrovna teď ta samá paní nacenila oslavu známým pro 30 lidí na cca 10 000. Mají to trošku méně na osobu.
Příspěvek upraven 25.08.26 v 20:40
My jsme už před šesti lety dali 1800 na osobu 🫣 byl v tom oběd, odpolední raut a večerní guláš + nealko a pivo. Jídla teda hodně (kanapky, řízky, ryba, kýta, zelenina, ovoce, sýry, tatarák atd). Pořád doplňovali a i nám zbylo, tak jsme druhý den rozdávali výslužky.
Takže počítala bych teď alspoň dvojku na hlavu ( litr mi přijde málo, ceny všeho šly nahoru 🤷♀️) ale každý dodavatel to bude mít jinak. Nech si vypracovat přesnou nabídku a uvidíš.
My měli 3000 kc na osobu, ale byl v tom předkrm, polévka, oběd, studený i teplý raut, 2 bečky piva, 20 l prosecca, 20l vína a nealko nápoje. Jeste jsme pak teda doplatili nějaké to alko, ale žádná hrůza.
Ale byla to nejdražší položka, to zas jo.