Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj vsichni, shanim darek pro holcicku 2+. Ziju mimo CR, potrebovala bych poradit, jestli se da u vas koupit ceska verze neceho takoveho a kde… pripadne nejake tipy, jestli mate. Dekuji ![]()
Napadá mě mluvící tablet Kvído. Dají se k němu dokoupit další karty i puzzle, takže by to mohlo být celkem podobné
@Ladi27 píše: Více
Moc dekuji, to je urcite dobra varianta, ale zda se mi to vhodne spis pro mensi dite. To, co jsem davala obrazek, mi prijde ze by ji mohlo bavit dele, jak poroste…
Mozna mam naivni predstavy. ![]()
Uvádějí tam věk 2–6 let, ale upřímně – moje dvouletá dcera si s ním moc nehraje. Ta by nejradši opravdový od ségry
. Naopak šestiletá holčička od kamarádky ho využívá hodně. To co jste poslala vypadá moc dobře, tam jsou i nějaké kvízy že?
Je to spis tablet pro rozvoj, nez na zabaveni, bych rekla, ale pry je tam nejakych 20 interaktivnich her.
Tady je link na Amazonu. Ale myslim, ze to musi byt cesky. ![]()
https://www.amazon.co.uk/…v_search_btf? aref=SpfsmzUzCA&content-id=amzn1.sym.95fcef3b-97d3-498f-a022-51fd8e339ab1%3Aamzn1.sym.95fcef3b-97d3-498f-a022-51fd8e339ab1&crid=VUT37EGHFHWW&cv_ct_cx=montessori%2B2%2B%2Byear%2Bold&keywords=montessori%2B2%2B%2Byear%2Bold&pd_rd_i=B0DWDZHX28&pd_rd_r=abfb62a8-5d17-48a1-9e88-57ca53f854b1&pd_rd_w=bZR4l&pd_rd_wg=Nr4Qp&pf_rd_p=95fcef3b-97d3-498f-a022-51fd8e339ab1&pf_rd_r=0T6QFEPFSYNX19CBCZES&qid=1785237023&sbo=RZvfv%2F%2FHxDF%2BO5021pAnSA%3D%3D&sprefix=montessori%2B2%2Caps%2C118&sr=1-1-9131241a-a358-4619-a7b8-0f5a65d91d81&th=1
A co jí to právě koupit v angličtině? Bude se hrát a při tom učit cizí jazyk.
@Jana6018 píše: Více
Premyslela jsem nad tim, jestli by to nebyl vlastne bonus. Ale nejsem si jista, ze by na to rodice meli trpelivost, ani jeden nejsou nejak super anglofonni. ![]()
A co tohle, myslite, ze s tim bych mohla pochodit u dvoulete?
@Silverine247 píše: Více
Aha, no jasně, pokud myslíš, že by to rodičům mohlo být nepříjemné tak pak radši ne.
@Jana6018 píše: Více
Tak neprijemne asi ne. Ale kdyz nad tim tak premyslim, tak nektere ty karty by urcite vyuzili, treba to najdi zviratko, i ty pocty. Skladbu slov a tak uz asi ne, ale kdo vi, treba by prekvapili. ![]()
U nás teď dost frčí výuková karty od Infoa, vyžadují tedy spolupráci s rodičem, ale máme už asi 4 krabičky a dcera je rada vytahuje🙂 ale je teda čtyřletá, prvni dostala cca ve 3 a půl letech, ale mají i pro menší děti🙂
https://www.infoa.cz/…y-v-krabicce
@Silverine247 píše: Více
Tohle je moc hezká hračka, bude asi chtít trošku trpělivost, trefit se magnetem na zviratko ale za mě jo. Dřevěné hračky jsou super.
@lucynka25 píše: Více
Diky, me se to taky prave docela libi a myslim, ze na ten vek obtiznost tak akorat, ale jak dlouho ji to bude bavit, tot otazka. Ale to je tak u vsech hracek. ![]()
@Silverine247 jo to tak neber, děti jsou dneska zavalene haldy věci a nevi co dřív.
@lucynka25 píše: Více
S tím souhlasím. Vidím to doma, máme toho zbytečně moc a se vším si hrajou jen chvilku… jediná věc co je drzi dlouho je magnetická stavebnice. Takže se chystám na úklid a nějak to zredukovat ![]()