Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Barevné klubíčko píše: Více
U nas taky plastelína, vodovky, voskovky a jeste prstové barvy
kyneticky písek by byl taky super, ale po tom, co jsem videla, jak dceru bavi ho tahat vsude po byte a vice nez vyrábět babovicky ji bavi vsude rozhazovat, tak sel z bytu a mame obyc písek na zahrade v piskovisti ![]()
No u te Albi tužky je výhoda, ze kdyby ho nebavila ted, tak se da podle tech knížek využívat několik dalsich let ![]()
@Dn0712 píše: Více
Prstové barvy jsem zkoušela naposledy před rokem a byl z toho takový binec, že jsem ro zavrhla. Ale zrovna zítra přemýšlím, že to zkusím po roce vytáhnout
A ty vodovky děláte jak? Normálně štětcem?
@Barevné klubíčko píše: Více
Jj, normalne štětcem, dcerka se v tom i patla rukama a je z toho taky nepořádek, proto me napadlo koupit ty prstove barvy, ktere jdou lépe umýt…ale neni to žádná katastrofa s tim bincem, malujeme jenom u stolu, takze nejhorsi je to dostat dolu z Eli, ktera po vzoru malování na obličej na detskem dni se tak maluje sama ![]()
Ahoj zakladatelko, mam dvouletou holcicku a u nas ted frci barvicky, kineticky pisek, samolepky a ruzne sesitky (s aktivitami pro deti od dvou let). Z hracek puzzle (4 dilky) a hodne knihy. A nove deskovky (little action, obocny sad). Mala dostala k druhym narozkam i albi knizku, obcas na ni mrkneme, ale zatim ji tak nebere… anglicky ňuvici hracka mi prijde fajn, ale kupovala bych ji po pribrani s rodici. Pokud si nejsi jista, ze to oceni, spis vol tu albi tuzku. Drevena hracka je moc fajn, dcera by si s ni hrala, ale ve pro dvoulete je to hranicni, slouho ji asi uz nezabavi.
@Murutin píše: Více
Moc dekuji. Presvedcily jste me tady se na ty drevene hracky vykaslat. Divala jsem se na ty Albi knizky a to se zatim jevi jako nejlepsi napad. Akorat se obavam, ze pokud je to takova proflaknuta hitovka, ze uz to bude mit. Kdyz se zeptam, bude mi receno, at nic nekupuju.
No uvidim. Kazdopadne vam vsem dekuji. ![]()