Dárek pro 2 letou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2878
28.7.26 23:10
@Barevné klubíčko píše: Více

U nas taky plastelína, vodovky, voskovky a jeste prstové barvy :D kyneticky písek by byl taky super, ale po tom, co jsem videla, jak dceru bavi ho tahat vsude po byte a vice nez vyrábět babovicky ji bavi vsude rozhazovat, tak sel z bytu a mame obyc písek na zahrade v piskovisti :D

No u te Albi tužky je výhoda, ze kdyby ho nebavila ted, tak se da podle tech knížek využívat několik dalsich let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.26 23:24
@Dn0712 píše: Více

Prstové barvy jsem zkoušela naposledy před rokem a byl z toho takový binec, že jsem ro zavrhla. Ale zrovna zítra přemýšlím, že to zkusím po roce vytáhnout :think: A ty vodovky děláte jak? Normálně štětcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
29.7.26 13:53
@Barevné klubíčko píše: Více

Jj, normalne štětcem, dcerka se v tom i patla rukama a je z toho taky nepořádek, proto me napadlo koupit ty prstove barvy, ktere jdou lépe umýt…ale neni to žádná katastrofa s tim bincem, malujeme jenom u stolu, takze nejhorsi je to dostat dolu z Eli, ktera po vzoru malování na obličej na detskem dni se tak maluje sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
29.7.26 14:46

Ahoj zakladatelko, mam dvouletou holcicku a u nas ted frci barvicky, kineticky pisek, samolepky a ruzne sesitky (s aktivitami pro deti od dvou let). Z hracek puzzle (4 dilky) a hodne knihy. A nove deskovky (little action, obocny sad). Mala dostala k druhym narozkam i albi knizku, obcas na ni mrkneme, ale zatim ji tak nebere… anglicky ňuvici hracka mi prijde fajn, ale kupovala bych ji po pribrani s rodici. Pokud si nejsi jista, ze to oceni, spis vol tu albi tuzku. Drevena hracka je moc fajn, dcera by si s ni hrala, ale ve pro dvoulete je to hranicni, slouho ji asi uz nezabavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
29.7.26 15:24
@Murutin píše: Více

Moc dekuji. Presvedcily jste me tady se na ty drevene hracky vykaslat. Divala jsem se na ty Albi knizky a to se zatim jevi jako nejlepsi napad. Akorat se obavam, ze pokud je to takova proflaknuta hitovka, ze uz to bude mit. Kdyz se zeptam, bude mi receno, at nic nekupuju. :lol: No uvidim. Kazdopadne vam vsem dekuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný