Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak s kartami uplne nevim, ale vsemozne digitalni blbosti najdes treba tady:
https://www.alza.cz/…18857628.htm
Nicmene, jako rodic te prosim, nekupuj nic, co pri mackani cudliku dela hluk bez porady s rodici, za me to jsou nejvic nenavidene darky
(nenavidene mnou, deti si to samozrejme uzivaly, cim vetsi hluk to dela, tim lepsi)
@Beruska999999 píše: Více
Vim vim, jsou hracky za trest pro rodice.
To me prave trochu odrazuje od toho tabliku (ne Kvida, toho prvniho), mluvi to a jeste navic anglicky. Asi nakonec zvolim ty drevene hracky. Ale na tu Alzu se podivam, diky za tip. ![]()
Ja bych třeba klidně anglicky mluvící hračku pro dítě ocenila. Dcera se o jazyky od malinká zajímá a já anglicky umím jen pár slovíček ale dceru se snažím podporovat a pouštela jsem třeba videa kde říkali barvy, čísla apod. Ted v 5 letech si dcera pouští oblíbené pohádky v anglictine…Jinak v mém okolí hodne frci Albi tužka. Dřevěné hračky z obrázku moje děti baví do teď (5 a 3,5)..resp hrají si s nimi mnohem víc než když je dostali a byly v jejich věkové kategorii
.
@Silverine247 mne by spis zajimalo, kde sezenu hracku, kterou jsi dala v uvodnim prispevku ![]()
Druhorozená ma skoro tři, takže ještě 2 …baví ji kouzelné čtení od Albi, jsou to knížky a k tomu tužka, mluví to, jsou v tom písničky, pohádky, kvízy …potom hodně kuchyňka, babyborn panenka a péče o panenky, duplo, z Albi ještě magnetická zvířátka, lékařsky a zubařský kufřík…
@Silverine247 píše: Více
Za me je tohle hračka pro mensi deti, dceri jsem neco podobneho kupovala pred prvním rokem, to si s tim vyhrála par mesicu, hlavne tedy s temi magnetky, ale pro dvouletou mi to prijde moc detske. Jakoze tyhle motorické veci by mela mit uz zmaknute.
@Anonymní píše: Více
Souhlasim, knihy od Albi s tužkou jsou super. Dcera bude mit v září dva roky a uvazuju o ni jako o dárku. Taky jsem si rikala, ze nejaky ten dětský tablet by byl dobry.
@Janee19 píše: Více
No anglickou právě na tom Amazonu, jak jsem davala link… český ekvivalent je asi nejblíž ten Kvido.
Kdybys chtěla ten anglický a nenašla bys jak ho objednat do Čech, tak mi písni SZ a nějak to vymyslíme ![]()
@Dn0712 píše: Více
Jakože už v jednom roce zvládla ty magnetky? Tak to je dobrá, si myslím. Já bych jí právě taky radši koupila něco na delší dobu. Neviděla jsem jí od Velikonoc, tak nevím, jak je teď na tom s motorikou. Abych se neztrapnila, že to dítě podceňuju. ![]()
Ale zase se to trochu ve mě pere zvykat tak malé dítě na tablet, fakt nevím. Na ty knížky s tužkou se podívám. ![]()
Jako dcerka je motoricky hodne sikovna, nevim jak to maji ostatni deti, ale i kamaradky, ktere maji 2lete deti ty magnetické červiky kupovaly uz loni😀 a ty vkládacky zvládají deti take dříve nez ve 2 letech ![]()
Mám ten stejný nazor na tablet, na jednu stránku si myslim, ze by to dceru mohlo bavit, ale presne jak pises, taky si myslim, ze je to brzy zvykat na elektroniku…ta Albi tužka mi prijde super, hoooodne o ni uvazuju
@Silverine247 diky, toho dalsiho komentu jsem si nevsimla, obejdnat to jde
U nás stejně tak. Něco podobného z fotky jsem kupovala synovi k prvním narozeninám. Hrál si s tím pár týdnů a teď (má po druhých narozeninách) je tahle hračka jedna z těch, co považuji za hračku pro sotva odrostlé miminka a nejspíš půjde brzo z bytu, neb je zbytečná
Jinak Albi tužka super, o té taky uvažuji, že pořídím k Vánocům. Ale nevím nevím, syn moc nevydrží u knížek… U nás jede nejvíc plastelína, kynetický písek a autíčka všeho druhu ![]()