Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuji radu - syn byl pozván na oslavu desátých narozenin spolužačky. Ze syna nápad na dárek nevypáčím a já jsem celkem v pasti. Co baví holky v tomto věku? Za rady a tipy předem děkuju ![]()
Co pěknou knihu? Nebo hru? Teď jsem kupovala jako dárek az kvíz junior třeba
Cenově tak kolem 500,–. Já právě holčinu neznám, takže vůbec nemám představu, co doma má nebo ne a co ji baví.
@Koty tyjo spoluzacce bych dárek za 500 nekupovala
Podle mě se od deti očekává něco menšího
@Koty píše:
Cenově tak kolem 500,–. Já právě holčinu neznám, takže vůbec nemám představu, co doma má nebo ne a co ji baví.
A nebo zkusit kontaktovat rodiče až poradí co koupit
No ony nějaký ty tvořivý sady nebo hry kolem té pětistovky stejně budou ![]()
@jahuhudka
Tak já nevím, pokud někdo pozval dítě na oslavu, tak mi dárek kolem 500 kč přijde akorát.
Ono je to těžký, ale co dneska seženeš třeba za dvě stovky?? ![]()
Dcera je teď taky pozvaná na oslavu narozenin kamaráda (6let) a taky jsem si říkala tak cca pět stovek za dárek (max).
Jasně - záleží na finančních možnostech…
@jamik1416 Deti už mám teda velké, ale navzájem si dávaly skutečně drobnosti, možné zakoupit z kapesneho.
Jestli spolu vychází děti ve třídě dobře a chce ji překvapit tak poptat se kamarádek co ji dobře znají ale předpokládám, že tahle šance tu nebude když syn při plánování nákupu nespolupracuje
Přijde doba, kdy bude zoufale přemýšlet co holce koupí a bude prosit vás rodiče o radu on. Ale jak už bylo psáno, ideálně zkusit zavolat rodičům nebo kontaktovat jinak, protože se může sejít víc dárků stejných nebo hodně nevhodných a to asi není cílem akce. Naše malá je ještě hodně malá abych mohla přijít s osobní zkušeností ale bratr má holky v tomhle věku, jenže obě jsou povahou spíš kluci. Takže hrají PC hry, sportují a čučí na telku když se zrovna nerochní doma v bazénu. Sama nikdy nevím, co jim koupit a bez té porady s bratrem nebo jeho ženou nemám moc možností přijít s něčím, co mi nebude hozeno do ofiny ![]()
Nějakou karetni hru, pro holku třeba Krabcaci, Kočičí klub. Holka to miluje, 10 let.
@Lama Lama píše:
Nějakou karetni hru, pro holku třeba Krabcaci, Kočičí klub. Holka to miluje, 10 let.
Díky, už na to koukám a nevypadá to vůbec špatně ![]()
@ElenPásková já jsem hrdá, že zatím neteři koupím bez porady
ale asi ta doba taky přijde.
@Altavista píše:
@ElenPásková já jsem hrdá, že zatím neteři koupím bez poradyale asi ta doba taky přijde.
Adélka ( jedna z neteřinek ) mi řekla, „Teto, s tím dárkem ti někdo pomáhal, nebo jsi na to přišla sama?“ Já jsem se hrdě k sadě plastových figurek dinosaurů přihlásila, vypnula hruď a čekala ovace a ona přivřela frajersky jedno oko a povídá " Tak se příště nestyď a s někým se poraď jo?!?"
Potom jsem nerozbalenou krabici dostala zpět s prosbou o pokus o vrácení a výměnu za šnorchl nebo sladkosti ![]()