Dárek pro staršího pejska

129
2.8.21 19:08

Dárek pro staršího pejska

Zdravím,
pejsek bude mít za týden 10. narozeniny a chtěla bych mu koupit nějakou hračku nebo věc, která bude ale smysluplná a ne úplná kravina. Má problémy s páteří a proto už mu nedávám hračky na tahání nebo tenisáky a podobně, tak se chci zeptat, jestli někdo nemáte nějaký tip :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11276
2.8.21 19:11

Kongo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
2.8.21 19:30

Psí hlavolam? Čtyři šuplíky, každý se otevírá jinak a dá se do něj ukrýt pamlsek. Kdysi jsme si s tím v zimě s labradorkou užily dost srandy, i když co si budeme povídat, co nevymyslela „hlavou“ otevřela hrubou silou. Ale vydrželo jí to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42247
2.8.21 19:33

Čuchací kobereček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
2.8.21 19:39

Nepřijde mi ani tak moc starý, ale píšeš, že má zdravotní problémy. Z mé zkušenosti: starší psi už nemají moc zájem o hraní, spíš se rádi mazlí. Já bych mu koupila nějakého mazlícího plyšáka nebo pěkný polštář na odpočinek, nový pelech, speciální mističku… a rozhodně něco k jídlu - to ocení určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
2.8.21 20:24

Moji psi nejvíc milují takové ty deky z mikroplyše. Sami si z nch dělají pelíšek, hezky si to stelou. Dostali je k Vánocům, a úspěch veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
2.8.21 20:25

Záleží i na plemeni ;) a stejně si myslím že nejvíc ocení něco dobrého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
3.8.21 06:56

Co nějaká starší fenka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
3.8.21 11:52
@Takyjedna píše:
Co nějaká starší fenka? :mrgreen:
:mrgreen: a on dostane mrtvici :oops: Ale je fakt že naše ač 5letá, ale nemocná docela se štěnětem ožila :palec: A jako jediná si dokáže zjednat pořádek :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
15.8.21 12:34

Pamlsky, heboučkou deku, míček, něco na ožvykování… Hlavně ne pískací hračku - on si to užije, ale ty budeš na mrtvici za pět minut :lol:.

Jinak náš pes má potíže taky s páteří a trochu i s kloubem na pravé přední pacce a hodně nám pomohl Alavis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39728
16.8.21 07:37
@Bafonek píše:
Pamlsky, heboučkou deku, míček, něco na ožvykování… Hlavně ne pískací hračku - on si to užije, ale ty budeš na mrtvici za pět minut :lol:.Jinak náš pes má potíže taky s páteří a trochu i s kloubem na pravé přední pacce a hodně nám pomohl Alavis.

Taky budu kupovat, bolavá záda. Jaký jsi koupila? Myslím, že je jich víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
16.8.21 12:32
@Žirafa 69 píše:
Taky budu kupovat, bolavá záda.Jaký jsi koupila? Myslím, že je jich víc.

INTENZIVNI VÝŹIVA KLOUBU vhodné zejména pro psy velkých a obřích plemen. Takhle to tam je napsané. Modro oranžové psaní. Dala bych foto, ale jelikož jsem jantar, tak nevím jak se to dělá. :mrgreen:
Fakt mu to dost pomohlo. Dáme měsíc pauzu a budem znova dávat obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39728
16.8.21 12:49
@Bafonek píše:
INTENZIVNI VÝŹIVA KLOUBU vhodné zejména pro psy velkých a obřích plemen. Takhle to tam je napsané. Modro oranžové psaní. Dala bych foto, ale jelikož jsem jantar, tak nevím jak se to dělá. :mrgreen:
Fakt mu to dost pomohlo. Dáme měsíc pauzu a budem znova dávat obden.

Díky moc. :mavam: Tak to je asi to, co jsem si našla a vyhodnotila i já, že bude asi nej. Jen nemám psa velkého, ale to je fuk, je to zřejmě tohle, viď?

https://www.drmax.cz/…in-sulfat-pr?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
16.8.21 13:14

@Žirafa 69 Není to přesně ono, ale to je asi jedno. Oni ty Alavisy jsou všechny hodně kvalitní, takže chybu neuděláš. Tak hlavně ať to pomáhá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.8.21 13:54

@Bafonek dovolim si nesouhlasit. Jsou i kvalitnejsi produkty na trhu, nez je Alavis :)

Nicmene pro starsiho psa je super darkem treba jiz zminovany cuchaci koberecek, nebo interaktivni hracka, pri hrani taky posiluje mozek, co je super.

Za me je dobrym darkem treba i dornova metoda (takova fyzioterapie pro psa),kdyz tedy pises, ze ma problemy se zady, mozna by mu to i prospelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný