Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
pejsek bude mít za týden 10. narozeniny a chtěla bych mu koupit nějakou hračku nebo věc, která bude ale smysluplná a ne úplná kravina. Má problémy s páteří a proto už mu nedávám hračky na tahání nebo tenisáky a podobně, tak se chci zeptat, jestli někdo nemáte nějaký tip
děkuji
Psí hlavolam? Čtyři šuplíky, každý se otevírá jinak a dá se do něj ukrýt pamlsek. Kdysi jsme si s tím v zimě s labradorkou užily dost srandy, i když co si budeme povídat, co nevymyslela „hlavou“ otevřela hrubou silou. Ale vydrželo jí to dlouho.
Nepřijde mi ani tak moc starý, ale píšeš, že má zdravotní problémy. Z mé zkušenosti: starší psi už nemají moc zájem o hraní, spíš se rádi mazlí. Já bych mu koupila nějakého mazlícího plyšáka nebo pěkný polštář na odpočinek, nový pelech, speciální mističku… a rozhodně něco k jídlu - to ocení určitě.
Moji psi nejvíc milují takové ty deky z mikroplyše. Sami si z nch dělají pelíšek, hezky si to stelou. Dostali je k Vánocům, a úspěch veliký.
Záleží i na plemeni
a stejně si myslím že nejvíc ocení něco dobrého ![]()
@Takyjedna píše:
Co nějaká starší fenka?
Pamlsky, heboučkou deku, míček, něco na ožvykování… Hlavně ne pískací hračku - on si to užije, ale ty budeš na mrtvici za pět minut
.
Jinak náš pes má potíže taky s páteří a trochu i s kloubem na pravé přední pacce a hodně nám pomohl Alavis.
@Bafonek píše:
Pamlsky, heboučkou deku, míček, něco na ožvykování… Hlavně ne pískací hračku - on si to užije, ale ty budeš na mrtvici za pět minut.Jinak náš pes má potíže taky s páteří a trochu i s kloubem na pravé přední pacce a hodně nám pomohl Alavis.
Taky budu kupovat, bolavá záda. Jaký jsi koupila? Myslím, že je jich víc.
@Žirafa 69 píše:
Taky budu kupovat, bolavá záda.Jaký jsi koupila? Myslím, že je jich víc.
INTENZIVNI VÝŹIVA KLOUBU vhodné zejména pro psy velkých a obřích plemen. Takhle to tam je napsané. Modro oranžové psaní. Dala bych foto, ale jelikož jsem jantar, tak nevím jak se to dělá. ![]()
Fakt mu to dost pomohlo. Dáme měsíc pauzu a budem znova dávat obden.
@Bafonek píše:
INTENZIVNI VÝŹIVA KLOUBU vhodné zejména pro psy velkých a obřích plemen. Takhle to tam je napsané. Modro oranžové psaní. Dala bych foto, ale jelikož jsem jantar, tak nevím jak se to dělá.
Fakt mu to dost pomohlo. Dáme měsíc pauzu a budem znova dávat obden.
Díky moc.
Tak to je asi to, co jsem si našla a vyhodnotila i já, že bude asi nej. Jen nemám psa velkého, ale to je fuk, je to zřejmě tohle, viď?
@Žirafa 69 Není to přesně ono, ale to je asi jedno. Oni ty Alavisy jsou všechny hodně kvalitní, takže chybu neuděláš. Tak hlavně ať to pomáhá. ![]()
@Bafonek dovolim si nesouhlasit. Jsou i kvalitnejsi produkty na trhu, nez je Alavis ![]()
Nicmene pro starsiho psa je super darkem treba jiz zminovany cuchaci koberecek, nebo interaktivni hracka, pri hrani taky posiluje mozek, co je super.
Za me je dobrym darkem treba i dornova metoda (takova fyzioterapie pro psa),kdyz tedy pises, ze ma problemy se zady, mozna by mu to i prospelo ![]()