Dárek pro syna - inspirace

673
20.9.16 20:20

Dárek pro syna - inspirace

Moc prosím o inspiraci na dárek k pátým narozeninám pro našeho syna. Velmi ho zajímají popeláři (třídění odpadu), dopravní značky, práce na silnici…jenže popelářských aut, popelnic a kontejnerů (i knížek) už máme nepočítaně, dopravních značek plnou krabici (a velké si vyrobil s tátou), různých „servisních“ autíček má také spousty…jediné co mu chybí je velký semafor a doplnit zásobu dopravních kuželů…co koupit takovému prckovi? Třeba vláčky jsou také fajn, ale oči se mu ale prostě nerozzáří :-) Lega také máme víc než dost. Nechat mu vyrobit na přání skutečnou značku mi přijde jako úlet, i když by skákal radostí do stropu. Co bych mu potom dávala až bude větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
20.9.16 20:25

Tu znacku, pokud bude mit radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16190
20.9.16 20:29

povlečení , nebo že by si to třeba s tátou i zkusil - celá řada firem na zážitky prodává zážitek jeden den být popelářem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.9.16 20:29

@summersun my jedeme s pětiletým na výlet podle jeho přání. Vymyslel si, že chce jet pendolinem, kino a oběd někde ve fast foodu. Pokud to stihneme, tak jako bonus nějakou výstavu vláčků. Doma pak bude mít oslavu s dortem, ale dostane jen nějakou maličkost (mikinu ve stylu Supermana). My dárky k narozeninám a svátku zrušili, protože mají mraky blbostí a podobné zážitky jsou podle mě víc. Měla jsem to jako dítě stejně a vzpomínám na to moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
566
20.9.16 20:31

Nas malej dostal asi v necelych trech velke auto popelarske od znacky Lena, hraje si s nim dodnes a jezdi na nem a je mu skoro pet, to melo u nas velky uspech, ale to uz mozna mate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.16 20:34

Dort ve tvaru značky, popelářského auta ;)

• Citovat
  • Upravit
193
20.9.16 20:35

@summersun … opravdovou značku vyrobit mi přijde trochu moc, ale co třeba nechat udělat dort jako značku nebo jako popelarske auto?
Zážitky jsou dobrý napad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
20.9.16 20:39

Holky, my už byli i ve třídírně odpadů :-) Na výletech jsme byli celé léto. Zrovna před pár dny jsme se vrátili z Lipna. S tátou byl nedávno na království železnic, jeli jsme parníkem, jezdili na bobové dráze atd…když se ho zeptám, tak žádný speciální výlet vymyšlený nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
20.9.16 20:43
@lucenka píše:
Dort ve tvaru značky, popelářského auta ;)

On je vyjímka, na dorty a sladké moc není…leda by to byl dort z jahodové zmrzliny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16190
20.9.16 20:47
@summersun píše:
On je vyjímka, na dorty a sladké moc není…leda by to byl dort z jahodové zmrzliny :-)

Tak udělej slaný dort z toustového chleba s různými pomazánkami, šunkou a sýrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
20.9.16 20:51

@zrcadlo - z jídla mu udělá největší radost moje svíčková, a ta už je naplánovaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.9.16 20:52

@summersun … koukám, že je to všude stejný. Člověk neví co tem mazankum pořídit :-)… Kde jsou ty casy, kdy největším přáním naší ctyrlete dcery byl výlet obyčejnym vlakem :lol:… Ale zpátky k vašemu - co Legoland… nebo kdyby to nestačilo - u nás letaji vzducholode :lol: - ale je to dost drahe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
20.9.16 21:01

@Daphnei, naprosto souhlasím, bohužel…já v jeho věku měla jako největší zábavu chytání šneků na zahradě a pak jsem je měla v dřevěné ohrádce…Legoland nebo další podobná šílenost bude možná až příští léto…a na vyhlídkovém letu už s námi také byl 8) A mužského na „Den popelářem“ nepřesvědčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.9.16 21:08

@summersun … mi řekni, proc ten tvůj mužský nechce byt jeden den popelarem :mrgreen:
A co zvířata? Ty mladyho berou?… My plánovali za vysvědčení jít spát do zoo ve Dvoře Kralove, nebo krmení žiraf v zoo Praha… ale díky stavu českých silnic a dálnic jsme to odložili :lol:… delfinarium v Nürnberg je taky v dojezdove vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.9.16 21:15

Tak si to domluv s popelarema ty když táta nechce. Nebo koupit na hodinu koníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný