Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moc prosím o inspiraci na dárek k pátým narozeninám pro našeho syna. Velmi ho zajímají popeláři (třídění odpadu), dopravní značky, práce na silnici…jenže popelářských aut, popelnic a kontejnerů (i knížek) už máme nepočítaně, dopravních značek plnou krabici (a velké si vyrobil s tátou), různých „servisních“ autíček má také spousty…jediné co mu chybí je velký semafor a doplnit zásobu dopravních kuželů…co koupit takovému prckovi? Třeba vláčky jsou také fajn, ale oči se mu ale prostě nerozzáří
Lega také máme víc než dost. Nechat mu vyrobit na přání skutečnou značku mi přijde jako úlet, i když by skákal radostí do stropu. Co bych mu potom dávala až bude větší?
povlečení , nebo že by si to třeba s tátou i zkusil - celá řada firem na zážitky prodává zážitek jeden den být popelářem
@summersun my jedeme s pětiletým na výlet podle jeho přání. Vymyslel si, že chce jet pendolinem, kino a oběd někde ve fast foodu. Pokud to stihneme, tak jako bonus nějakou výstavu vláčků. Doma pak bude mít oslavu s dortem, ale dostane jen nějakou maličkost (mikinu ve stylu Supermana). My dárky k narozeninám a svátku zrušili, protože mají mraky blbostí a podobné zážitky jsou podle mě víc. Měla jsem to jako dítě stejně a vzpomínám na to moc ráda.
Nas malej dostal asi v necelych trech velke auto popelarske od znacky Lena, hraje si s nim dodnes a jezdi na nem a je mu skoro pet, to melo u nas velky uspech, ale to uz mozna mate ![]()
@summersun … opravdovou značku vyrobit mi přijde trochu moc, ale co třeba nechat udělat dort jako značku nebo jako popelarske auto?
Zážitky jsou dobrý napad…
Holky, my už byli i ve třídírně odpadů
Na výletech jsme byli celé léto. Zrovna před pár dny jsme se vrátili z Lipna. S tátou byl nedávno na království železnic, jeli jsme parníkem, jezdili na bobové dráze atd…když se ho zeptám, tak žádný speciální výlet vymyšlený nemá.
@lucenka píše:
Dort ve tvaru značky, popelářského auta
On je vyjímka, na dorty a sladké moc není…leda by to byl dort z jahodové zmrzliny ![]()
@summersun píše:
On je vyjímka, na dorty a sladké moc není…leda by to byl dort z jahodové zmrzliny
Tak udělej slaný dort z toustového chleba s různými pomazánkami, šunkou a sýrem.
@zrcadlo - z jídla mu udělá největší radost moje svíčková, a ta už je naplánovaná ![]()
@summersun … koukám, že je to všude stejný. Člověk neví co tem mazankum pořídit
… Kde jsou ty casy, kdy největším přáním naší ctyrlete dcery byl výlet obyčejnym vlakem
… Ale zpátky k vašemu - co Legoland… nebo kdyby to nestačilo - u nás letaji vzducholode
- ale je to dost drahe ![]()
@Daphnei, naprosto souhlasím, bohužel…já v jeho věku měla jako největší zábavu chytání šneků na zahradě a pak jsem je měla v dřevěné ohrádce…Legoland nebo další podobná šílenost bude možná až příští léto…a na vyhlídkovém letu už s námi také byl
A mužského na „Den popelářem“ nepřesvědčím.
@summersun … mi řekni, proc ten tvůj mužský nechce byt jeden den popelarem ![]()
A co zvířata? Ty mladyho berou?… My plánovali za vysvědčení jít spát do zoo ve Dvoře Kralove, nebo krmení žiraf v zoo Praha… ale díky stavu českých silnic a dálnic jsme to odložili
… delfinarium v Nürnberg je taky v dojezdove vzdálenosti.
Tak si to domluv s popelarema ty když táta nechce. Nebo koupit na hodinu koníka.