Dárek pro pro kluka 12 let

95
13.9.16 13:46

darek pro pro kluka 12

Potrebuji darek pro 12 leteho kluka, ktereho jsem nikdy nevidela a zije v zahranici (USA), rikala jsem si, ze mu koupim latkovy penalek a do neho dam nejake sladkosti. Ted resim motiv, myslite, ze penal s motivem batmena je pro takoveho kluka pase? Mimoni jsou taky asi pro mladsi, ze? Sama mam ctyrleteho, tak to vubec nedokazu odhadnout. **

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9299
13.9.16 13:58

Tak hlavně si musíš zjistit co má a nemá kluk rád a podle toho vybírat dárek…pokud žije v USA tak bych mu dala asi dárek nějaký co by mu pokaždé připomínal ČR…třeba knihu…přívěšek…nevím ale penál s motivem je pase…to si nemyslím že by ho to bralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
13.9.16 14:06

Taky si myslim, ze to ho nenadchne. Co to je za kluka? Pribuzny, znamy nebo uplne cizi? K jake prilezitosti ten darek ma byt? A v jake hodnote?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.9.16 17:12

Je to spis tak symbolicky. Jedeme tam a mame se videt s touto rodinou, ktera nam pomohla zorganizovat nejake veci. Ptala jsem se, co maji radi, psali, ze fidorky, tak jsem si rikala, ze bych je mohla dat do neceho, co muze pak byt i uzitecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
13.9.16 20:01

Motiv „pohádkových“ hrdinů určitě ne. Můj 12 letý by asi ještě vzal nějaký motiv hudby nebo sportu. A jako dárek začíná oceňovat hadry nebo kosmetiku… puberta, no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný