Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, poslu ti do sz kontakt na skveleho fotografa. Fotil svatbu me i me kamaradce, cena oproti jinym super a fotky nadherne.
M.
Štěpán Mikuda! Nebo jeho žena ![]()
Fotí reportážně a ty fotky vyjadřují naprosto přesně emoce svatby. Do dnešního dne, když se koukám na fotky, jako bych tam znovu byla.
Štěpán Mikuda! Nebo jeho žena ![]()
Fotí reportážně a ty fotky vyjadřují naprosto přesně emoce svatby. Do dnešního dne, když se koukám na fotky, jako bych tam znovu byla.
Zuzka Zezulova fotila nám svatbu, pak těhotenství a Ted i malýho. Skvěle se nám sni pracuje je to super člověk a focení byla zábava
@Lucie.P84 píše: Štěpán Mikuda! Nebo jeho žena
Neznal jsem ho, koukl jsem na jeho fotky a ten pán umí, klobouk dolu. ![]()
@Lucie.P84 tak jestli máš od něj tak nádherné fotky, jako má na svých webovkách v úvodní galerii, tak se vůbec nedivím. to jsou tak procítěné fotky, že jsem málem uronila slzičku. Přesně na takové bych se ráda dívala i za 20 let ![]()
Díky holky moc za tipy, kdyby ještě někdo o někom věděl, tak určitě napište ![]()
@EvkaV Evi,mám podobné
Já sama fotím, ale hlavně rodiny s dětmi. Proto jsem dlouho hledala, než jsem našla někoho, kdo nedělá improvizované fotky s uměle vytvořenými postoji, ale kdo vyfotí opravdový průběh svatby. Protože ty fotky tě tam pak po letech vrátí a já se při prohlíženi alba cítím, že si ji znovu - a komečeně v klidu užívám. Se Štěpánem neprohloupíš, za to dám krk ![]()
@Lucie.P84 a kolik jsi mu platila Luci? Nenašla jsem ceník, do konce týdne mu asi brnknu jestli má čas ![]()
@EvkaV Neni nejlevnejsi a zalezi na case. Cenik mi tenkrat posilal do mailu. Byl to jen cast dne a platila jsem neco kolem 12? Uz si to presne nepamatuju ![]()
Holky kdo se letos vdával, máte doporučení na nějakého skvělého fotografa na svatbu? Jsem ochotná do něj klidně zainvestovat, hlavně aby výsledné fotky stály fakt za to! Okres Kolín/Kutná Hora, Případně Praha - pokud bude ochotný dorazit na obřad do Hory