Fotograf na svatbu

matka_Simona
6.9.16 22:09

Fotograf na svatbu

Holky kdo se letos vdával, máte doporučení na nějakého skvělého fotografa na svatbu? Jsem ochotná do něj klidně zainvestovat, hlavně aby výsledné fotky stály fakt za to! Okres Kolín/Kutná Hora, Případně Praha - pokud bude ochotný dorazit na obřad do Hory :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.9.16 22:17

Foto

Ahojky, poslu ti do sz kontakt na skveleho fotografa. Fotil svatbu me i me kamaradce, cena oproti jinym super a fotky nadherne.

M.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
6.9.16 22:30

Zuzana Scharf

• Citovat
  • Upravit
2325
6.9.16 22:42

Štěpán Mikuda! Nebo jeho žena :)
Fotí reportážně a ty fotky vyjadřují naprosto přesně emoce svatby. Do dnešního dne, když se koukám na fotky, jako bych tam znovu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.9.16 22:43

Štěpán Mikuda! Nebo jeho žena :)
Fotí reportážně a ty fotky vyjadřují naprosto přesně emoce svatby. Do dnešního dne, když se koukám na fotky, jako bych tam znovu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.9.16 23:16

Zuzka Zezulova fotila nám svatbu, pak těhotenství a Ted i malýho. Skvěle se nám sni pracuje je to super člověk a focení byla zábava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
7.9.16 00:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
7.9.16 05:42
@Lucie.P84 píše: Štěpán Mikuda! Nebo jeho žena :)
Fotí reportážně a ty fotky vyjadřují naprosto přesně emoce svatby. Do dnešního dne, když se koukám na fotky, jako bych tam znovu byla.

Neznal jsem ho, koukl jsem na jeho fotky a ten pán umí, klobouk dolu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.9.16 07:27

http://zankova.cz/svatby/

Veliká spokojenost s přístupem, kvalitou fotek a cenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
7.9.16 08:31

@Lucie.P84 tak jestli máš od něj tak nádherné fotky, jako má na svých webovkách v úvodní galerii, tak se vůbec nedivím. to jsou tak procítěné fotky, že jsem málem uronila slzičku. Přesně na takové bych se ráda dívala i za 20 let :srdce:

• Citovat
  • Upravit
matka_Simona
7.9.16 11:14

Díky holky moc za tipy, kdyby ještě někdo o někom věděl, tak určitě napište :lol:

• Citovat
  • Upravit
2325
7.9.16 15:23

@EvkaV Evi,mám podobné :) Já sama fotím, ale hlavně rodiny s dětmi. Proto jsem dlouho hledala, než jsem našla někoho, kdo nedělá improvizované fotky s uměle vytvořenými postoji, ale kdo vyfotí opravdový průběh svatby. Protože ty fotky tě tam pak po letech vrátí a já se při prohlíženi alba cítím, že si ji znovu - a komečeně v klidu užívám. Se Štěpánem neprohloupíš, za to dám krk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
7.9.16 18:46

@Lucie.P84 a kolik jsi mu platila Luci? Nenašla jsem ceník, do konce týdne mu asi brnknu jestli má čas :-)

• Citovat
  • Upravit
2325
7.9.16 21:32

@EvkaV Neni nejlevnejsi a zalezi na case. Cenik mi tenkrat posilal do mailu. Byl to jen cast dne a platila jsem neco kolem 12? Uz si to presne nepamatuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka_Simona
7.9.16 22:04

@Lucie.P84 tyjo já čekala tak 7 000,– :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat