Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Vím, že do Vánoc času dost, ale přemýšlet o dárkách už můžem
Pište tipy pro děti, ale i dospělé. Mým dcerám budou skoro 3 a 5,5.Pro obě mám v plánu pořídit spacák a lego (to už mám, měla jsem možnost nákupu s 50%slevou).A co vy?
Já loni koupila Albi tužku plus nějaké ty knížky k tomu…čteme s tím dost často i teď. Na vánoce plánují koupit nějaké další… asi dokoupime zase něco k vlackodraze, nějaké hry a kluk si přeje verši kolo. Jinak se taky ráda nechám ochytrit ![]()
Využila jsem slev v tescu a pro malého mám obchudek s pokladnou a vozíkem
pro staršího máme v plánu elektronickou tužku od Albi a elektro šipky. Dal zatím ještě nevím ![]()
My vlastně ještě lyže…A ta Albi tužka? Pro jak staré děti je vhodná?
Já už taky plánuju a pomalu nakupuju. Mladší si od cca dvou let přála pod stromek nábytek
No, tak teď ho částečně dostane psací stůl, židly a samo hračky
Je ji 5. No a pro starší už mám nějaký parfém a kosmetiku, a tílka. Pro chlapa nic(teda mám zadáno na košile na míru) a pro mamku zatím taky nic
Ono mamka má v říjnu svátek i narozky, chlap svátek i narozky v listopadu, takže nakupovat už takhle brzy musím bych to jinak finančně nedala ani náhodou.
Pro nejstarsi (13) obleceni, makeup, knizka (i kdyz to je noseni drivi do lesa, stejne ji dostane), prostredni (2) vlastnorucne vyrobena kuchynka, nejmladsi (3mesice) asi chrastitko nebo nejaka podobna drobnost
manzelovi od topgalu batoh exklusiv nebo jak se jmenuje ta kolekce. Nemuzu ho odnaucit nosit batohy a tenhle vypada dospele, seriozne. Pro me saty z retrosaty.cz
(po minulych nedorozumenich si darky vybiram sama), jeste musim vymyslet neco pro nase a mam klid
@JanullaHru já s tím čtu i snasim ročním klukem…a pak s naším 6 letym. Záleží jaká je to knížka, ale zvládne i tu se zvířatama. Normálně si zadejte na netu abli tužka. Mají svoje stránky a základní krabice (,ta tužka plus nějaká kniha) se dají koupit v každé hrackarne ![]()
Já nemám nápad. Takže si diskuzi ukládám k oblíbeným. Za nápady děkuji.
Klukovi plánujeme albi tužku a pak chce lego. Takže Ježíšek donese další vlak. V té době mu bude 6.
Děckám sleduju, sonduju, co by si přáli, co se jim líbí.
Holky 5r a 8r.jsou milovnice Ledového Království a kluk 3r. Mimoně.
Ale je potěší i kalhotky, ponožky s tím, prostě cokoli.
Takže bych chtěla nový jidelni set to i ukázali co se jim líbí.
Pak povlečení, též ukázali které
. Nějaké věci.
A menší by chtěla teď na narozeniny za týden kočár pro panenky a na Vánoce další příslušenství, ona strašně ráda někoho ošetřuje. Velká miluje číst komixy.
Ted si vybrala minulé úterý 3 knížky Ctyrlistek v knihovně a už má prectenou přes půlku druhé knizky, hltá to. Takže shanim pro ní komixy klidně i starsi, i nové, jen aby měla aspoň 20 komixu a další pokračování se daly sehnat
.
A nejmladší mi se pro něj líbí taková elektrická motorka, ale tu asi až v dubnu na narozeniny a teď bude nějaké velké auto.
Ale říkala, zatím jen dělám u decek průzkum.
Já už mám hodně nakoupeno, pro tu na vánoce pětiletou, má barbie air brush, teď to mají v pompu za 399, což je z loňských 1000 super, mám pro ni robokočku, tu si moc přála, modelínu, schleich koně, to ona sbírá, a budu jí ještě od Budera kupovat auto na koně, mám nějaké ty tvořivé omalovánky, knihu úkolů pro předškoláky, knížku, nerf luk.
Ovšem pro desetiletou, to je peklo, prostě vůbec netuším, co jí koupím, ale jako vůbec, mám pro ni jedny šyta desigual, to má ráda, a tím končím. nakoupím nějaké elfí lego, ale dál babo, spíš baby
raďte
Do Vánoc ješte spoustu času..ale to uteče, jako všechno. Já mám zatím v plánu kluk má teďka 2,5 roku-tabuli, z jedné strany psaní křídy, druhá strana magnetická, čekám až bude v lidlu v letáku. Pak dále koberec s cestami, postavičku Mášu..a dál nevím, ještě něco vymyslím, nebo se nechám inspirovat tady ![]()
@Kelsey Jaký kočárek pro panenky jste koupili? Taky o něm uvažuju.
@terinka4444
Mi se s těch lego pro velké líbí ty budovy a Simsnovi, ale to už je celkem dráha záležitost. Ale sběratelské kousky nadhera
to bych si asi i já poskládala.
Pro obe holky (4 a 7) mam spacaky a celovky, preji si to. Pak nejake Lego a asi jeste stavebnici Bloco. Plus kazde knizku - starsi dostane atlas sveta s oteviracimi okynky, pro mladsi jeste neco vyberu. A kazde 1-2 hry, jsou celkem hrave. Libi se mi hadi a zebriky (pro malou) nebo cvak. Jo a starsi chce plysaka, je na ne zatizena ![]()