Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4683
12.10.16 12:13

@Trixia a co udělat opravdu seznam, co chcete či potřebujete, a ať si vybere… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
12.10.16 12:27

@Trixia Mě babičky vždy řeknou za kolik tak cca mam vybrat dárky. Normálně bych se babi zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.10.16 13:04

@Trixia My psávali a píšeme „dopis Ježíškovi“.
Meilem to rozešlu prarodičům a oni si zkrátka vyberou.
To by nebylo řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
12.10.16 13:32

@Trixia kdyz delam seznam takhle pro příbuzné, davam vsechny cenove relace (rozumne, barak treba ne :mrgreen: ) at si vyberou podle sveho, kolik chteji investovat.
Pro tak malé dite me napada hracky do vany,–kacenky jsou klasika za par korun, gumove/latkove/drevene knizky, obleceni (tak si můžou vybrat financni rozsah sami), pliny jsou celkem drahy darek a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
12.10.16 14:45

Potřebuji tip pro dceru, budou ji 3 roky. Má starší sestru, takže toho dost máme. Mám pro ni pouze kouzelné čtení a spacák-ten mám pro obě dcery. Včera dorazily, jsou od Husky a vypadají super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.10.16 18:10

@Kauree @zuzukobylka @Fima @Ornwen děkuji, promyslím to :) Jsem trochu rozmazlená od mé mámy, která je nadšená ze všeho, co malé pořídím a ráda se podílí (né že bych to po ní chtěla) druhá strana tak nadšená není :nevim: tak nevím jak to pojmout, aby malá neměla pod druhým stroečkem jen peníze, na to mi fakt přijde malá :D doufá, že bude tou dobou už sedět (v sedmi měsících by mohla) a bude radostně cupovat balící papír :D (což může dělat i v leže klidně :D )

@JanullaHru sestřina tříleťačka miluje cokoliv od Hello Kitty :D a jinak vždycky uspěju s různýma kabelčičkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
13.10.16 09:54

@Aishenka Na MMB ty domečky mají taky, ale hodně často ještě dražší, než přes vyhledávač na internetu. Navíc, chci záruku, mít tzv. „koho seřvat“ kdyby se něco pokazilo. :mrgreen:

Pro ten domeček jsem rozhodnutá stopro, až si říkám, jestli z toho nebudu mít větší radost, než naše malá. Koupím ještě nějakýho Kena, ať nemá v domě jen babinec. :mrgreen: Ale už to úplně vidím, stromeček, krásně rozsvícenej a pod ním (no, vzhledem velikosti spíš vedle něho) bude postavejen domeček pro panenky. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.10.16 09:57
@Pinkie píše:
@Aishenka Na MMB ty domečky mají taky, ale hodně často ještě dražší, než přes vyhledávač na internetu. Navíc, chci záruku, mít tzv. „koho seřvat“ kdyby se něco pokazilo. :mrgreen:Pro ten domeček jsem rozhodnutá stopro, až si říkám, jestli z toho nebudu mít větší radost, než naše malá. Koupím ještě nějakýho Kena, ať nemá v domě jen babinec. :mrgreen: Ale už to úplně vidím, stromeček, krásně rozsvícenej a pod ním (no, vzhledem velikosti spíš vedle něho) bude postavejen domeček pro panenky. :srdce: :*

jo, taky to tak vidím, a taky jsem to tak udělala, krásný, velký metr šedesát, s výtahem…už mám druhou dceru a dodnes funguje jako polička na úklid panenek. Někdy ty děti jaksi reagují jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
13.10.16 10:10

Ahoj, holky, tak už chodí ty lákavé reklamy v TV a starší dítko zůstalo konsternované u reklamy na 3D Magic od EP LINE. Nevíte náhodou, zda je to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.10.16 10:13
@Pinkie píše:
@Aishenka Na MMB ty domečky mají taky, ale hodně často ještě dražší, než přes vyhledávač na internetu. Navíc, chci záruku, mít tzv. „koho seřvat“ kdyby se něco pokazilo. :mrgreen:Pro ten domeček jsem rozhodnutá stopro, až si říkám, jestli z toho nebudu mít větší radost, než naše malá. Koupím ještě nějakýho Kena, ať nemá v domě jen babinec. :mrgreen: Ale už to úplně vidím, stromeček, krásně rozsvícenej a pod ním (no, vzhledem velikosti spíš vedle něho) bude postavejen domeček pro panenky. :srdce: :*

U nás už Kena máme :mrgreen: k tomu asi 5 barbín, ještě jí nakoupím nějaké oblečky k tomu a je to. JJ, ten domeček nechci z mimibazaru, tam jsem se na něj jen dívala.
Také to chci takhle udělat, manžel jej postaví dopředu akorát nevím, kam ho schováme, asi jí přijde divné, že najednou je pracovna zamknutá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.10.16 10:14

@Trixia Dětem bylo na Vánoce 6 a 5 měsíců. Oba cupovali papír i na břiše. :mrgreen:

@Voltiček JJ, reklamy, ty miluju. :lol: Včera přišlo Sluníčko pěkně i s Pompo katalogem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
13.10.16 10:19

@terinka4444 A jestli se můžu zeptat, jaký přesně máte domeček, jaké byly reakce a jak si s ním vyhrají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
13.10.16 10:20

@Aishenka My měli taky loni, den před Štedrým dnem, zavřenou pracovnu. Byly „rozbitý dveře“ a nešly otevřít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.10.16 10:27
@Pinkie píše:
@Aishenka My měli taky loni, den před Štedrým dnem, zavřenou pracovnu. Byly „rozbitý dveře“ a nešly otevřít. ;)

Ještě mě napadá u toho domečku, nevíš, jestli ty jednotlivá patra mají podlahu jako kdyby z překližky? já viděla totiž i z takového tvrdšího papíru a to bylo hrozné, prohýbalo se to, nic to nevydrželo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
13.10.16 10:29

@Aishenka To nevím, ale snad z překližky, vždyť to musí něco unést a taky za ty prachy… no snad ne. Já tyhle domečky nikde naživo neviděla, ale recenze mají dobré, tak snad kdyby to bylo z papíru, někdo by to zmínil… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný