Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Trixia a co udělat opravdu seznam, co chcete či potřebujete, a ať si vybere… ![]()
@Trixia Mě babičky vždy řeknou za kolik tak cca mam vybrat dárky. Normálně bych se babi zeptala.
@Trixia My psávali a píšeme „dopis Ježíškovi“.
Meilem to rozešlu prarodičům a oni si zkrátka vyberou.
To by nebylo řešení?
@Trixia kdyz delam seznam takhle pro příbuzné, davam vsechny cenove relace (rozumne, barak treba ne
) at si vyberou podle sveho, kolik chteji investovat.
Pro tak malé dite me napada hracky do vany,–kacenky jsou klasika za par korun, gumove/latkove/drevene knizky, obleceni (tak si můžou vybrat financni rozsah sami), pliny jsou celkem drahy darek a tak.
Potřebuji tip pro dceru, budou ji 3 roky. Má starší sestru, takže toho dost máme. Mám pro ni pouze kouzelné čtení a spacák-ten mám pro obě dcery. Včera dorazily, jsou od Husky a vypadají super.
@Kauree @zuzukobylka @Fima @Ornwen děkuji, promyslím to
Jsem trochu rozmazlená od mé mámy, která je nadšená ze všeho, co malé pořídím a ráda se podílí (né že bych to po ní chtěla) druhá strana tak nadšená není
tak nevím jak to pojmout, aby malá neměla pod druhým stroečkem jen peníze, na to mi fakt přijde malá
doufá, že bude tou dobou už sedět (v sedmi měsících by mohla) a bude radostně cupovat balící papír
(což může dělat i v leže klidně
)
@JanullaHru sestřina tříleťačka miluje cokoliv od Hello Kitty
a jinak vždycky uspěju s různýma kabelčičkama
@Aishenka Na MMB ty domečky mají taky, ale hodně často ještě dražší, než přes vyhledávač na internetu. Navíc, chci záruku, mít tzv. „koho seřvat“ kdyby se něco pokazilo. ![]()
Pro ten domeček jsem rozhodnutá stopro, až si říkám, jestli z toho nebudu mít větší radost, než naše malá. Koupím ještě nějakýho Kena, ať nemá v domě jen babinec.
Ale už to úplně vidím, stromeček, krásně rozsvícenej a pod ním (no, vzhledem velikosti spíš vedle něho) bude postavejen domeček pro panenky.
![]()
@Pinkie píše:
@Aishenka Na MMB ty domečky mají taky, ale hodně často ještě dražší, než přes vyhledávač na internetu. Navíc, chci záruku, mít tzv. „koho seřvat“ kdyby se něco pokazilo.Pro ten domeček jsem rozhodnutá stopro, až si říkám, jestli z toho nebudu mít větší radost, než naše malá. Koupím ještě nějakýho Kena, ať nemá v domě jen babinec.
Ale už to úplně vidím, stromeček, krásně rozsvícenej a pod ním (no, vzhledem velikosti spíš vedle něho) bude postavejen domeček pro panenky.
![]()
jo, taky to tak vidím, a taky jsem to tak udělala, krásný, velký metr šedesát, s výtahem…už mám druhou dceru a dodnes funguje jako polička na úklid panenek. Někdy ty děti jaksi reagují jinak.
Ahoj, holky, tak už chodí ty lákavé reklamy v TV a starší dítko zůstalo konsternované u reklamy na 3D Magic od EP LINE. Nevíte náhodou, zda je to dobré?
@Pinkie píše:
@Aishenka Na MMB ty domečky mají taky, ale hodně často ještě dražší, než přes vyhledávač na internetu. Navíc, chci záruku, mít tzv. „koho seřvat“ kdyby se něco pokazilo.Pro ten domeček jsem rozhodnutá stopro, až si říkám, jestli z toho nebudu mít větší radost, než naše malá. Koupím ještě nějakýho Kena, ať nemá v domě jen babinec.
![]()
U nás už Kena máme
k tomu asi 5 barbín, ještě jí nakoupím nějaké oblečky k tomu a je to. JJ, ten domeček nechci z mimibazaru, tam jsem se na něj jen dívala.
Také to chci takhle udělat, manžel jej postaví dopředu akorát nevím, kam ho schováme, asi jí přijde divné, že najednou je pracovna zamknutá ![]()
@Trixia Dětem bylo na Vánoce 6 a 5 měsíců. Oba cupovali papír i na břiše. ![]()
@Voltiček JJ, reklamy, ty miluju.
Včera přišlo Sluníčko pěkně i s Pompo katalogem. ![]()
@terinka4444 A jestli se můžu zeptat, jaký přesně máte domeček, jaké byly reakce a jak si s ním vyhrají?
@Aishenka My měli taky loni, den před Štedrým dnem, zavřenou pracovnu. Byly „rozbitý dveře“ a nešly otevřít. ![]()
@Pinkie píše:
@Aishenka My měli taky loni, den před Štedrým dnem, zavřenou pracovnu. Byly „rozbitý dveře“ a nešly otevřít.
Ještě mě napadá u toho domečku, nevíš, jestli ty jednotlivá patra mají podlahu jako kdyby z překližky? já viděla totiž i z takového tvrdšího papíru a to bylo hrozné, prohýbalo se to, nic to nevydrželo…
@Aishenka To nevím, ale snad z překližky, vždyť to musí něco unést a taky za ty prachy… no snad ne. Já tyhle domečky nikde naživo neviděla, ale recenze mají dobré, tak snad kdyby to bylo z papíru, někdo by to zmínil… ![]()