Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@katsha ano s tabletem, no, my máme běžných knížek hafo, encyklopedie zvířat, altlasy, chodíme do knihovny…na to nepotřebuju pětistránkovou nějakou knížečku za 400. Píšu to z pohledu uživatele, ano, fajn, dostala to jako čtyřletá, možná si to osmiletá sem tam vytáhne na altlas světa, ale aby se to za ty peníze kupovalo šestileté cíleně jako pro ni v tomto věku, to mně už přijde hodně zbytečné, zvláště jeli k tomu tabletová náhrada. Ale je to prostě jen názor pro vás, pro rozšíření obzorů k dárkům
loni nebyla na android, což drtivou většinu lidí odradilo, letos je a je super.
@terinka4444
No je teda fakt, že mít jen šestileté dítě, tak bych to asi taky nepořizovala, to máš pravdu. ![]()
My máme ještě další tři mladší děti (2-5 let), takže uplatnění to snad ještě najde. ![]()
Já ten Magic Pen neodsuzuju, hodnocení to má výborné, ale u nás by to nejspíš neprošlo u manžela, i na tu Albi tužku se dost kroutil. A když by mělo něco fungovat jen s tabletem, tak to už bych měla velký problém ho přesvědčit.
Takže my letos nejspíš rozšíříme sbírku Albi knížek, tchyně už si zamluvila, že je holkám koupí. ![]()
Příspěvek upraven 26.09.16 v 19:18
Už jsem nad tím taky přemýšlela, co nakoupit k Vánocům. A ona je tu už diskuze.
Loni jsem měla velké problémy, ale nakonec jsem to vymyslela. Ale letos? Letos už fakt nevím. Všechno doma máme. Pokud mi někdo dá nějaký tip, tak to už buďto máme - nebo něco podobného. Nebo se mi to vůbec nelíbí. Máme doma už tolik hraček, že si s tím stejně ani nestihnou pohrát. Spoustu knížek, které nestíháme číst (je fakt, že přes léto jsme byli hodně venku). Všechny své nápady jsem už vyčerpala na svátky, narozeniny a předešlé Vánoce. Myslela jsem, že letos by mohlo dojít na lyže, ale myslím si, že pro mou dceru je ještě brzo. Na jaře jí bude 5 let. Poradí mi někdo něco???
@Sára 1 coby se mohlo malé líbit, pejsek nebo kočička teksta, magic jinn, monster highky, ty frí teď u nás, kupuju jim lego, letos draky z řady elves, stolní hry, výroby magnetů. Koně jí neberou? schleich je vděčný, letos vyjeli růžovou stáj, takže už ji mám doma
a víly a jednorožci jsou taky in.
@terinka4444 díky za tipy pro chlapy - líbí se mi i dron i hlavolam ![]()
Jinak s tou tužkou - hele nám se líbí
A nemyslím si, že si nevyhraje - kdyby náhodou ne, tak napřesrok poputuje k neteři
ale každopádně díky za názor ![]()
Tak už dočítám.. inspirace na vánoce se mi hodí ![]()
Máme v plánu pořizovat Albi tužku, lego nesmí chybět (to u nás jede nejvíc).
Jinak jsem bezradná ![]()
Koukala jsem na magic jinn. Má někdo osobní zkušenost? ![]()
Dnes přišel katalog Dráčika a dcera poctivě kroužkovala
Zakroužkovala i aktovku, penál a různé potřeby do školy (půjde v září), takže to se hodí a to určitě dostane. Pro kluky zatím nevím, pravděpodobně hry na PS4, pro manžela fitness produkty.
@terinka4444 u nás tedy skoro šestiletý o albi tužce pořád mluví. Když ji měl na týden půjčenou, tak se mu ji moc nechtělo vracet. Takže to bude u každého dítěte jinal, tak jako s jakoukoliv jinou hračkou
@Nastys Jinna máme a dcerce se pořád líbí… Muž byl překvapený, že uhodl i takové tvory jako - hypogrif a podobně ![]()
Lyže budem také kupovat, první dcera dostala ve 3,5 letech a užila je už v té době.
Pro rodiče jsem pořídila zatim lístky do Krumlova na otáčivé hlediště.
@Nastys píše:
Tak už dočítám.. inspirace na vánoce se mi hodí
Máme v plánu pořizovat Albi tužku, lego nesmí chybět (to u nás jede nejvíc).
Jinak jsem bezradnáKoukala jsem na magic jinn. Má někdo osobní zkušenost?
já, máme ho doma, ještě zabalený, má ho holek sestřenice a jsou z něj nadšené, toho nového, jak to není jen hlava, ale celá figurka.
@StaráZnámá píše:
@Nastys Jinna máme a dcerce se pořád líbí… Muž byl překvapený, že uhodl i takové tvory jako - hypogrif a podobně
hypo co?
![]()
@StaráZnámá píše:
@terinka4444 tuším že to je orlo-lev?
jsem to musela vygooglit ![]()
Prosím a zvládne tu albi tužku ani ne tříletá? Pořád nad ní uvažuju. Manžel se na to netváří, zkoušeli jsme to na dny Marianne v knihkupectví Dobrovský a nějak to asi nefungovalo. Dotykový telefon zvládá bravurně, hry na něm taky. K Vánocům mám v plánu velké lego, pár menších hraček. K narozeninám velký dárek netuším ![]()