Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@katsha ty jo, díky moc, ty máš tokových nápadů, musím s en ato podívat a něco vybrat ![]()
@katsha Teď jsem na netu našla stavebnice wader, znáš to? Vypadá to docela dobře
@Mindi
Nevím, kterou myslíš, Wader má víc stavebnic.
My ale nemáme teda ani jednu, takže kvalitu nemůžu posoudit ![]()
Mně se docela líbí tato, i cena je dobrá:
http://www.zbozi.cz/…stky-listky/
@katsha Ta se mi právě taky líbila, ale nevím jak to bude s tou kvalitou, cena je super
Tak já babičkám a dědům letos koupím 2 hrníčky nechám je synem pomalovat barvama na porcelán (co můžou i do myčky) koupím nějaké kvalitní kafe nebo čaj podle toho kdo co rád.. KDyžtak i třeba sýtko na čaj a udělám takový balíček…
Myslím, že to je hezký dárek…
rodičům vůbec nevím, ale oni si vždy řeknou teba nějaké malé spotřebiče do kuchyně nebo tak něco…
letos koupím otočné křesílko Ikea to,,vajíčko" přál si ho když jse tam byli, koloběžku s velkýma kolama, dráhu hot wheels, a pár autíček blbostiček a hotovo (teda to říkám teď pak zase bude krámů až na půdu
):D
Já včera objevila na netu hru plácni krtka, je pro malé děti, jsou tam dvě kladívka a po rozsvícení se krtek bouchne kladívkem do hlavy. A taky jsem ještě našla Pafíkuv dětský tablet II. Asi mám další dárečky na Vánoce pro malého.
Jake budou darky neni postatne, hlavne, at jsou letos bile vanoce!!! Uplne zboznuju, kdyz mrzne, ale sviti slunko a k tomu kopa snehu, NADHERA
@LadyBrigit přesně at můžou děti bobovat…
nejen děti… ) uvidíme jak to letos bude.. ![]()
To je hezký, že už je tady vánoční diskuze
I když vzhledem k tomu, že kaufland už prodává mikuláše, tak je pravý čas
![]()
Každopádně letos naše 6ti letá dostane albi tužku (tu si moc přeje už rok
), Elfské lego, knížku První čtení… Pak jsem uvažovala i nad „style me up!“ skicákem, určitě nějakou hru - nové monopoly, aktivity, dostihy nebo něco podobného… A pak - to si myslím, že jí vyrazí dech - nový kočárek a velké miminko
(kočárek i dvě malé miminka má snad od svých dvou let, tak jsem si jistá, že bude mít z větších radost
)
Ještě pokukuju po „pandím“ dárku… je sběratelka a cokoliv s pandou má úspěch.. ![]()
Letos ale vůbec nemám inspiraci co pro muže… Nějakou hru na ps3,parfém? já fakt nevím…
A tip pro rodice? Konkretne mamku? Babi letos nastesti je vyresena.. Zaplatime ji na rok internet.
@StaráZnámá
Já manželovi asi koupím technickou hračičku - dron, tenhle je za dobrou cenu a má i celkem vysoké hodnocení:
http://drony.heureka.cz/…24846013014/
A pak už jen nějaké oblečení (manžel si sám nic nového nekupuje, nosí vše až do roztrhání
) a možná něco na zub (asi nějaký lepší sýr nebo salám). ![]()
Dva týdny po Vánocích má ještě narozky, tak to dostane tenhle hlavolam:
http://hlavolamy.heureka.cz/…ma-hlavolam/
A jinak pro ostatní dospěláky v rodině to bude zase oříšek něco vymyslet, protože jednak mají vše, co potřebují, jednak nemají žádné specifické zájmy, tak prostě nevím. Dost často to řešíme nějakými vstupenkami do divadla nebo na výstavu. ![]()
@StaráZnámá jen jestli ja ta Albi tužka pro šestiletou, já mám na Vánoce pětiletou a nic mocnadšení z toho, vydrželo jí to půl hodiny a to jsme jí jí teď dokoupila když roboti brebentní a angličtinu, neumím si představit knížku pro šestiletou. Přeje si, to ano, ale moje zkušenost je, že už to pro ni není. Já dokonce zvažuju, že celou tu sadu prodám už. Alternativa magic pen od thrue4kids. S tím se vyřádí i desetiletí, loni když jsem kupovala albi tužku, tak to bylo jen na apple, což byla jejich velká obchodní chyba, od letošního léta hurá jde na jakýkoliv android od verze 4.0, takže za chvíli, až to vleze do podvědomí lidi, převálcuje albi tužku, je mnohem rozmanitější, levnější a od malých prcků po dospělé.
@terinka4444
Tak nevím, třeba naše skoro osmiletá si teda Albi tužku vytáhne ráda, samozřejmě u toho nesedí každý den, ale když si to vezme, tak ji to baví.
Má Atlas světa, občas si půjčí od mladší sestry i Svět zvířat.
Mně se na tom Kouzelném čtení líbí to, že jsou to vlastně normální knížky, které si lze prohlížet i bez té tužky. Ta tužka je k tomu příjemný bonus. Což u toho Magic pen chybí, nebo se mýlím? Já to pochopila tak, že to funguje jen s tabletem (který my doma nemáme a ani zatím neuvažujeme o jeho pořízení). ![]()
Ale teď si teda čtu recenze na heuréce a hodnocení má Magic Pen teda perfektní, takže to asi bude stát za to.
Tak třeba příští rok společně i s tabletem, který si naše nejstarší přeje už asi od 5 let. ![]()