Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na Vánoce budou mít naši kluci 5,5 a 3,5 roku. Rozmyšleno nemám, spíš pokukuji a inspiruji se, šílenství mě popadne v říjnu, to je můj vánoční měsíc.
Přání jsem zatím žádné neslyšela, takže co si přejí od Ježíška děti, to je zatím ve hvězdách. Každopádně by se mi líbil pro oba nějaký Playmobil. Každoročně jsme kupovali Lego, které je teď momentálně dvakrát nebere, zato je chytl Playmobil. Dostal každý letadlo k narozkám a hrají si s tím denně. Takže letos místo tradičního Lega asi Playmobil. Pak bych ráda pro staršího magnetickou mapu světa na stěnu od Janod, pro mladšího asi nějaké magnetické puzzle či knihu od stejné firmy. Pro staršího by se mi líbila ještě nějaká hra od Smart games a to je zatím vše.
@Raju píše:
@Kelsey Jaký kočárek pro panenky jste koupili? Taky o něm uvažuju.
Ještě žádný, mám na to čas do pátku, o víkendu jsem byla v Pompo i dracikovi. Žádný nesplnoval, aby byl i hluboký i sporťák.
Holce se samo líbí každý. Ukázala na nejakÿ pro dvojčata, ale ten zas se nedá dat ty panenky i lezet, furt by jen seděly. Ty ležící kočáry, zas nejde do sedění.
Edit našla jsem třeba nějaký Quinny 7v1 vypada pekne, ale nikde v obchodě není k vidění, jen tady na netu na fotkách. Což mě štve.
Příspěvek upraven 05.09.16 v 21:19
@terinka4444 píše:
Já už mám hodně nakoupeno, pro tu na vánoce pětiletou, má barbie air brush, teď to mají v pompu za 399, což je z loňských 1000 super, mám pro ni robokočku, tu si moc přála, modelínu, schleich koně, to ona sbírá, a budu jí ještě od Budera kupovat auto na koně, mám nějaké ty tvořivé omalovánky, knihu úkolů pro předškoláky, knížku, nerf luk.Ovšem pro desetiletou, to je peklo, prostě vůbec netuším, co jí koupím, ale jako vůbec, mám pro ni jedny šyta desigual, to má ráda, a tím končím. nakoupím nějaké elfí lego, ale dál babo, spíš babyraďte
Prosím te, zaujala me robokočka. Co je to zač?
Kluk (2) dostane k vánocům/narozkám (má to brzo po sobě) koloodrážedlo, pak bych chtěla sehnat tapetu-tabuli a zároveň magnetickou na kus nevyužité zdi. A asi batůžek. Od dalších lidí už vím, že dostane spoustu lega-dupla, dost si s tím vyhraje.
Co chci já to netuším (jako vždy). S manželem si k vánocům nadělíme knížky. A ode mě dostane ještě něco s chilli a nějakou skládačku metalearth (on má taky narozky před vánoci
)
@arkadie tady http://www.i-hrackarstvi.cz/…oticke-kote/?… mají i psa. Když to hodíš na youtube, tak jsou tam k tomu videa
@Kelsey http://www.deticky.cz/…panenky.html?…. Tenhle je sportak i hluboka ( s vlozniu taskou a prebalovaci taskou). Ma ho nase mlada.
Naše v době Vánoc skoro tříletá dostane Albi tužku s knížkou (využiji dnů Marianne a 25% slevy), miluje Lego takže velkou a malou sadu, nějaká zvířátka od Schleich, dřevěnou kosmetickou sadu a možná nějakou drobnost. 14 dní po Vánocích má narozeniny, takže to možná rozdělíme a dostane to zhruba na půl. Nejvíc dostane určitě Lega.
Já už teda taky nakupuji na Vánoce, kromě toho mají všechny děti na podzim a v zimě narozeniny, takže u nás nyní po 8 měsících klidu nastane dárková smršť.
Něco už mám nakoupené, zbytek zatím jen seznam, ale kupovat to chci nejpozději do konce listopadu, pak už chci mít klid.
U nás bude pro dcery (8,6 a 4 roky) to, s čím si nejraději hrají, je to klasika - Lego, Playmobil, barbíny a doplňky pro barbíny (nábytek, oblečky…), stolní hry, knihy z edice Kouzelné čtení (už tři máme, tak dostanou další tři).
Nejstarší osmiletá si přeje kolečkové brusle, tak ty asi taky dostane. Pak si přeje tablet nebo mobil, ale ten teda zatím Ježíšek určitě nepřinese. Vidím to tak na 4-5 dárků pro každou plus něco společného, i tak toho v součtu bude šílená hromada, ale když já nikdy nedokážu odolat.
Mladší dvě dcery jsou naštěstí extrémně hravé, takže u nás nic neleží, hrají si téměř se vším.
Syn (2) - dvě krabice klukovského Dupla, které zatím nemáme (Tvořivá autíčka a Nakladač), hru Memino a nějaké auto na písek. ![]()
@terinka4444 našla jsem se to a vypadá to hezky. Jen jsem teda našla lepší ceny.
Já už taky nakupuju na Vánoce nebo aspoň přemýšlím co komu. Navíc mám na Vánoce TP a s pupkem nikde běhat nebudu
Pro malou, na Vánoce 3 letou, mám vybráno docela dost dárků, ale to rozhodím i mezi babičky, tety atd. jsou rádi za tipy. Takže malá dostane panenku Bayer, kočárek pro ni, postýlku pro panenku + peřinky. Vláčkodráhu, lego duplo - domek na hraní, modelíny play doh, stoleček + židličky, dřevěné puzzle, Mášu a medvěda, nějaký knížky. Je toho dost, ale dostane to postupně k svátku, narozkám a Vánocům, vše má během 2 měsíců. No a my s manželem dostanem od Ježíška mimčo, to bude ten nej dárek
![]()
@bublinek píše:
@terinka4444 našla jsem se to a vypadá to hezky. Jen jsem teda našla lepší ceny.
já taky, koupila jsem to na megahračky za 1200 minulý týden, ale už to tam nemají vůbec
@arkadie píše:
@terinka4444 Děkuji za odkaz, videa projeduAle ta cena…
jo jo, cena
ale pohledej, mívají akce a dá se koupit levněji určitě