Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
13.10.16 10:33
@Pinkie píše:
@Aishenka To nevím, ale snad z překližky, vždyť to musí něco unést a taky za ty prachy… no snad ne. Já tyhle domečky nikde naživo neviděla, ale recenze mají dobré, tak snad kdyby to bylo z papíru, někdo by to zmínil… :think:

já také doufám, jak píšeš, za ty peníze by to mělo něco vydržet a být kvalitnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.10.16 10:33
@Pinkie píše:
@terinka4444 A jestli se můžu zeptat, jaký přesně máte domeček, jaké byly reakce a jak si s ním vyhrají?

my máme takovýhle http://www.drevenedomecky.cz/…-typu-Barbie jen už je to 8let, takže straší verze, je o patro vyšší, ale jinak vypadá takhle velmi podobně. Popravdě, nehrála si s tím nikdy ani jedna, a to barbíny mají rády( teď tedy jedeme v monsterkách ve velkém, ale je to totéž). Chvíli si s tím hrají, když jim asistuji, ale toje opravdu párkrát do roka. Ještě, ono sleduj děti, jak si s těmi panenkami hrají, moje holky sedí na zemi, mají to roztahené po koberci, tak s nim různě chodí a tak, ale pvětšinou u té hry sedí na zemi. A v tom je kámen úrazu toho domečku, je veliký u hry s ním musí stát, jinak dosáhnou maximálně do prvního patra. Zkrátka nehrají si s ním vůbec. Pravda, je to krásná dekorativní polička, všechny ty panenky se tam vejdou i s autama, ale to je vše.

Co je ale v kurzu, ve velkém kurzu je malý domeček na polly pocket na tento způsob http://www.drevenedomecky.cz/…bez-vybaveni pro malé panenky, mají plný box polly pocket, starší má gumové oblečky, malá má magnetickou verzi pro snazší převlékání. A u toho právě sedí, mají to taky roztahané, ale je to ve výšce, kdy s s tím mohou hrát, někdy to mají za stáje ke koním, s tím si hrají velmi velmi často.

Letos dostanou pravé stáje od Schleichu, takže to rozšíří, budou mít dům i stáje i výběhy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.10.16 10:35
@Aishenka píše:
Ještě mě napadá u toho domečku, nevíš, jestli ty jednotlivá patra mají podlahu jako kdyby z překližky? já viděla totiž i z takového tvrdšího papíru a to bylo hrozné, prohýbalo se to, nic to nevydrželo…

náš je má z překližky, i ty zadní strany jsou z překližky, balkón je fórový, z tenkých dřívek, jak se o to malá opře, rve to, je to už x-krát lepené, ale jinak je celkem bytelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
13.10.16 10:41

@terinka4444 Ten je taky hezkej. Naše dcera pořád s panenkama někde blbne, ráda dává panenky do různých improvizovaných domečků a tak, tak jsem si říkala, že by to mohla užít a mělo by jí to vydržet. :think: Nerada bych kupovala něco, co by jen tak stálo v koutě nevyužité, navíc to taky není nejlevnější.

Kdo máte dcery a pořád se jich drží mánie Elsy a Království, co kupujete? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.10.16 10:41
@terinka4444 píše:
my máme takovýhle http://www.drevenedomecky.cz/…-typu-Barbie jen už je to 8let, takže straší verze, je o patro vyšší, ale jinak vypadá takhle velmi podobně. Popravdě, nehrála si s tím nikdy ani jedna, a to barbíny mají rády( teď tedy jedeme v monsterkách ve velkém, ale je to totéž). Chvíli si s tím hrají, když jim asistuji, ale toje opravdu párkrát do roka. Ještě, ono sleduj děti, jak si s těmi panenkami hrají, moje holky sedí na zemi, mají to roztahené po koberci, tak s nim různě chodí a tak, ale pvětšinou u té hry sedí na zemi. A v tom je kámen úrazu toho domečku, je veliký u hry s ním musí stát, jinak dosáhnou maximálně do prvního patra. Zkrátka nehrají si s ním vůbec. Pravda, je to krásná dekorativní polička, všechny ty panenky se tam vejdou i s autama, ale to je vše.

Co je ale v kurzu, ve velkém kurzu je malý domeček na polly pocket na tento způsob http://www.drevenedomecky.cz/…bez-vybaveni pro malé panenky, mají plný box polly pocket, starší má gumové oblečky, malá má magnetickou verzi pro snazší převlékání. A u toho právě sedí, mají to taky roztahané, ale je to ve výšce, kdy s s tím mohou hrát, někdy to mají za stáje ke koním, s tím si hrají velmi velmi často.

Letos dostanou pravé stáje od Schleichu, takže to rozšíří, budou mít dům i stáje i výběhy :mrgreen:

hmm, na tomhle asi taky něco bude. Dcera má zatím jen takový střední, plastový a uzavíratelný celý ale je fakt, že při hraní u toho vždy sedí. A nejraději si vše roztahá na jídelní stůl včetně hraček a domečku, tam sedí a hraje si, ale i třeba hodinu takže je klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
13.10.16 11:21
@terinka4444 píše: …
Co je ale v kurzu, ve velkém kurzu je malý domeček na polly pocket na tento způsob http://www.drevenedomecky.cz/…bez-vybaveni pro malé panenky, mají plný box polly pocket, starší má gumové oblečky, malá má magnetickou verzi pro snazší převlékání. A u toho právě sedí, mají to taky roztahané, ale je to ve výšce, kdy s s tím mohou hrát, někdy to mají za stáje ke koním, s tím si hrají velmi velmi často.Letos dostanou pravé stáje od Schleichu, takže to rozšíří, budou mít dům i stáje i výběhy :mrgreen:

ježíšmarjá to jsem neměla vidět :hug: po tomhle jsem jako dítě děsně toužila, měly jsme dřevěné vyřezávané figulky na člověče nezlob se a domeček jsem si udělala z plastové stavebnice:D ale přesně taková jsem si představovala, že to je :palec: :palec: :palec: až i je líto, že je malá ještě malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.10.16 11:24
@Aishenka píše:
hmm, na tomhle asi taky něco bude. Dcera má zatím jen takový střední, plastový a uzavíratelný celý ale je fakt, že při hraní u toho vždy sedí. A nejraději si vše roztahá na jídelní stůl včetně hraček a domečku, tam sedí a hraje si, ale i třeba hodinu takže je klid 8)

přesně to dělají moje děti, roztahají po koberci, tam je dům, tam je zahrada, tam jsou stáje, natahají to všechno na koberec a hrají si, lezou po kolenou, vstávat, aby dali panenku do patra, to nebudou. navíc je to skutečně velké a nepřenosné :mrgreen: nevím no, moje děti tahají hračky tak jako různě doprostřed místnosti, nejdou jako do rohu, kde stojí domeček a nehrají si na místě domečku, spíš si to z poliček natahávají jako různě po bytě, kde jsme zrovna my :mrgreen: jídelní stůl je taky oblíben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.10.16 11:25

@Trixia :mrgreen: doroste, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.10.16 11:26

@Pinkie Elsa naštěstí přešla rychle :mrgreen: U nás jedou Monster high. A ty jsou stále nové a nové a nové :mrgreen: hrůza, to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.10.16 11:40
@terinka4444 píše:
přesně to dělají moje děti, roztahají po koberci, tam je dům, tam je zahrada, tam jsou stáje, natahají to všechno na koberec a hrají si, lezou po kolenou, vstávat, aby dali panenku do patra, to nebudou. navíc je to skutečně velké a nepřenosné :mrgreen: nevím no, moje děti tahají hračky tak jako různě doprostřed místnosti, nejdou jako do rohu, kde stojí domeček a nehrají si na místě domečku, spíš si to z poliček natahávají jako různě po bytě, kde jsme zrovna my :mrgreen: jídelní stůl je taky oblíben.

si říkám, jestli pak není lepší třeba takový: https://www.chytraopicka.cz/…a-d23447.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.10.16 11:40

S temi domecky to mame stejne, holky si proste hraji na zemi a chteji male veci. U nas momentalne nejvic frci domecek na Petshopaky a hrad na Filly konicky (maji ten carodejnicky), bydli tam spolecne vsechna prtava zviratka a konicci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.10.16 12:55

Ahoj holky, jak tady píšete, že děti si s těmi panenkami hrají spíš na koberci, tak mě napadlo koupit koberec.http://www.maxmax.cz/koberce/detske-koberce/detske-koberce-na-hrani/ Máte s tím zkušenost, hrajou si s ním vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
20.10.16 21:20

Holky kupujete hračky spíše v hračkářství nebo radši na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
20.10.16 21:30

@LLenule111 Jak kdy. Obhlídnu ceny a většinou to vyjde lépe na netu i s poštovným. Pokud se mi něco líbí v hračkářství, tak to koupím hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
20.10.16 21:54

@LLenule111 dokud plánuju, tak na netu. před Vánoci mě ale pravidelně chytne záchvat „mám toho málo pro jednu nebo pro druhou“ a obrážím hračkářství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný