Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22585
3.11.16 14:53
@Pettunie píše:
přesně ten máme jen v červené barvě :-)

Vypadá moc pěkně. Popravdě už jsem na něj koukala :)
Když koukám na to příslušenství, tak bych se chtěla zeptat zdali tam jsou normálně peníze české koruny? Z obrázku nedokážu posoudit :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.11.16 16:04
@Nastys píše:
Vypadá moc pěkně. Popravdě už jsem na něj koukala :)
Když koukám na to příslušenství, tak bych se chtěla zeptat zdali tam jsou normálně peníze české koruny? Z obrázku nedokážu posoudit :nevim: :lol:

No jsou tam plastové mince, s číslem napč.10,20, a byli tam i bankovky, ale už nevím jak vypadaly.ty už nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.11.16 16:05
@Pettunie píše:
No jsou tam plastové mince, s číslem napč.10,20, a byli tam i bankovky, ale už nevím jak vypadaly.ty už nemáme

Ale určitě nevypadaly jako napodobeniny našich českých korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
3.11.16 19:46
@Pettunie píše:
Ale určitě nevypadaly jako napodobeniny našich českých korun.

Chápu, díky za info. Myslím, že mám vybráno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.11.16 19:50

@andriaana My byli letos naprosto bezradní pro skoro čtyřletého, protože má doma taky skoro osmiletého bráchu. Nakonec jsme to vyřešili další vláčkodráhou, protože když si začnou hrát spolu, tak mají všeho málo. Potom dostane auto a karavan z Dupla a malou Tatru. Velký chce hlavně Lego a Transformers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
3.11.16 22:26

Nemate nekdo zkusenost s vysilackami? Nerada bych, aby nas poslouchal nekdo jiny. A nejake popelare, co opravdu neco delaji, zvuk, vyklapeni apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
4.11.16 06:31
@Nastys píše:
Chápu, díky za info. Myslím, že mám vybráno :jazyk:

Určitě budete spokojená i děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
4.11.16 11:39
@Pinkie píše:
@terinka4444 Ten je taky hezkej. Naše dcera pořád s panenkama někde blbne, ráda dává panenky do různých improvizovaných domečků a tak, tak jsem si říkala, že by to mohla užít a mělo by jí to vydržet. :think: Nerada bych kupovala něco, co by jen tak stálo v koutě nevyužité, navíc to taky není nejlevnější.Kdo máte dcery a pořád se jich drží mánie Elsy a Království, co kupujete? :think:

Ahoj já kupuji dceři tento je dřevěný, viděla jsem u kamarádky, a je super.http://www.funkids.cz/cz/menu/270/katalog-hracek/hracky-dle-druhu/drevene-hracky/clanek-52012-woody-dreveny-domecek-s-vytahem-velky-pro-panenky-7ks-nabytku-barbie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
4.11.16 11:41
@Pettunie píše:
Ahoj já kupuji dceři tento je dřevěný, viděla jsem u kamarádky, a je super.http://www.funkids.cz/cz/menu/270/katalog-hracek/hracky-dle-druhu/drevene-hracky/clanek-52012-woody-dreveny-domecek-s-vytahem-velky-pro-panenky-7ks-nabytku-barbie/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
4.11.16 14:26

Prosím o typ na vánoční dárek pro 2letou holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.11.16 14:38

@smutná máma Naše 18m dostane 3D puzzle, 10 leporel s Krtkem a tahací kačenky. Teď ji tahání baví fakt hodně. Druhá dcera ve dvou letech dostala kočárek, panenku,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.11.16 14:43

@smutná máma Dcera dostala loňské Vánoce + narozeniny, kdy jí byly 2 roky kuchyňku, kočárek s panenkou, knížky, panenku Elsu, batoh Skiphop, krájecí zeleninu, lego Duplo + ještě něco dalšího, ale nevzpomenu si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.11.16 14:45

Taky super třeba Duplo domeček nebo první korálky, super jsou ty, které nepotřebují provázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
4.11.16 17:27

Holky a nějaké tipy na dárky pro 4 letou a 8 letou by jste neměly? Domeček pro panenky, Barbie mají. Děkuju. babička je bezradná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.11.16 17:34

Uz jsem asi psala, @andriaana, mam 4 letou skoro 7mi letou a k Vanocum dostane mala kulickodrahu Hubelino k Duplu, velka kyblik Lega. Pak obe spacaky, celovky, carvingove boby Zipfy. Velka dostane k 7mym narozkam panenku od Gotz, vybrala si Jessiku. Jeste mam vybranou stavebnici Bloco roboti, nejake puzzle a atlas sveta s oteviracimi okenky. Jo a mala ted k svatku rozsireni na Magformers, to je u nas stale v kurzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný