Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pettunie píše:
přesně ten máme jen v červené barvě
Vypadá moc pěkně. Popravdě už jsem na něj koukala ![]()
Když koukám na to příslušenství, tak bych se chtěla zeptat zdali tam jsou normálně peníze české koruny? Z obrázku nedokážu posoudit
![]()
@Nastys píše:
Vypadá moc pěkně. Popravdě už jsem na něj koukala
Když koukám na to příslušenství, tak bych se chtěla zeptat zdali tam jsou normálně peníze české koruny? Z obrázku nedokážu posoudit![]()
No jsou tam plastové mince, s číslem napč.10,20, a byli tam i bankovky, ale už nevím jak vypadaly.ty už nemáme
@Pettunie píše:
No jsou tam plastové mince, s číslem napč.10,20, a byli tam i bankovky, ale už nevím jak vypadaly.ty už nemáme
Ale určitě nevypadaly jako napodobeniny našich českých korun.
@Pettunie píše:
Ale určitě nevypadaly jako napodobeniny našich českých korun.
Chápu, díky za info. Myslím, že mám vybráno ![]()
@andriaana My byli letos naprosto bezradní pro skoro čtyřletého, protože má doma taky skoro osmiletého bráchu. Nakonec jsme to vyřešili další vláčkodráhou, protože když si začnou hrát spolu, tak mají všeho málo. Potom dostane auto a karavan z Dupla a malou Tatru. Velký chce hlavně Lego a Transformers.
Nemate nekdo zkusenost s vysilackami? Nerada bych, aby nas poslouchal nekdo jiny. A nejake popelare, co opravdu neco delaji, zvuk, vyklapeni apod.?
@Nastys píše:
Chápu, díky za info. Myslím, že mám vybráno
Určitě budete spokojená i děti ![]()
@Pinkie píše:
@terinka4444 Ten je taky hezkej. Naše dcera pořád s panenkama někde blbne, ráda dává panenky do různých improvizovaných domečků a tak, tak jsem si říkala, že by to mohla užít a mělo by jí to vydržet.Nerada bych kupovala něco, co by jen tak stálo v koutě nevyužité, navíc to taky není nejlevnější.Kdo máte dcery a pořád se jich drží mánie Elsy a Království, co kupujete?
Ahoj já kupuji dceři tento je dřevěný, viděla jsem u kamarádky, a je super.http://www.funkids.cz/cz/menu/270/katalog-hracek/hracky-dle-druhu/drevene-hracky/clanek-52012-woody-dreveny-domecek-s-vytahem-velky-pro-panenky-7ks-nabytku-barbie/
@Pettunie píše:
Ahoj já kupuji dceři tento je dřevěný, viděla jsem u kamarádky, a je super.http://www.funkids.cz/cz/menu/270/katalog-hracek/hracky-dle-druhu/drevene-hracky/clanek-52012-woody-dreveny-domecek-s-vytahem-velky-pro-panenky-7ks-nabytku-barbie/
@smutná máma Naše 18m dostane 3D puzzle, 10 leporel s Krtkem a tahací kačenky. Teď ji tahání baví fakt hodně. Druhá dcera ve dvou letech dostala kočárek, panenku,…
@smutná máma Dcera dostala loňské Vánoce + narozeniny, kdy jí byly 2 roky kuchyňku, kočárek s panenkou, knížky, panenku Elsu, batoh Skiphop, krájecí zeleninu, lego Duplo + ještě něco dalšího, ale nevzpomenu si.
Taky super třeba Duplo domeček nebo první korálky, super jsou ty, které nepotřebují provázek.
Holky a nějaké tipy na dárky pro 4 letou a 8 letou by jste neměly? Domeček pro panenky, Barbie mají. Děkuju. babička je bezradná. ![]()
Uz jsem asi psala, @andriaana, mam 4 letou skoro 7mi letou a k Vanocum dostane mala kulickodrahu Hubelino k Duplu, velka kyblik Lega. Pak obe spacaky, celovky, carvingove boby Zipfy. Velka dostane k 7mym narozkam panenku od Gotz, vybrala si Jessiku. Jeste mam vybranou stavebnici Bloco roboti, nejake puzzle a atlas sveta s oteviracimi okenky. Jo a mala ted k svatku rozsireni na Magformers, to je u nas stale v kurzu ![]()