Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
9.11.16 14:53

Holky mám ctyrletou a mimino, ale pro tu starší - jaké je to kouzelné čtení? Ja to naživo neviděla, ale přijde mi to jako, taková ta kniha s tlačítky jen místo toho je tužka (jakoze stejný princip) stojí to za to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.11.16 15:35

@kterk myslím, že stojí - nebo aspoň jak co - záleží, co malou baví. mě teď pětiletá chodí po bytě s tužkou a knížkou angličtiny a učí se anglicky. baví jí to a nějaké to slovíčko takhle opravdu pochytí. ne že by to byl nějaký superhit, že by s tužkou i spaly, ale knížek mají několik, mají to už 2 roky a vracejí se k tomu pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.11.16 16:20

Za mě super. malý má 3 roky a pořád chodí se zpívankama a máme k nim i tu základní knížku tvary. teď do neděle když na www.albi.cz zadáš Kouzelné Vánoce máš 10 procent slevu. @kterk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
9.11.16 16:44

Nemáte někdo prosím dřevěný domeček pro panenky? Nějaký menší, nechceme takový ten obří. Je to vhodné pro 3 letou holčičku? Vyhraje si s tím? Manžel by to dceři hrozně chtěl koupit, já bych to nechala na další rok třeba. I tak toho má koupené už dost. Albi tužku, Duplo Sofie, společenskou hru, už jsem chtěla jen něco menšího. Tak bude mít kdyžtak víc ‚velkých‘ dárků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.11.16 17:27

@kacka52 máme podobný jako je tenhle jen máme trochu větší, kupovaný vloni před Vánoci v lidlu a dobrý - jako ne že by si s tím pořád hrály, ale má své místo a je to celkem pěkný úložný prostor na malé panenky, zelfíky a koníky :mrgreen: holky si k tomu občas sednou, přeuspořádají, udělají nějaké vybavení (naposledy to byly pelíšky z papírových kapesníků :D )
nech manžela, ať jí to koupí. jen za mě by to mělo být něco takového, aby byl stabilní. měli jsme ještě jeden, takový variabilní, že se dal různě přestavovat, ale zas měl občas při vášnivější hře tendence se sám trochu rozkládat :mrgreen: ) - tak ten takový úspěch neměl, tak jsme si nechali jen ten jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
9.11.16 18:17

@andriaana kdybych to věděla, tak napíšu, ale fakt netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
9.11.16 20:13

@andriaana @Kauree dekuji za rady tak ja na to mrknu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
9.11.16 20:50

@Kauree Díky, zrovna dnes jsem koukala, že Lidl zas bude domeček nabízet a docela hezký. Budou mít vetší za 900,–, to se mi zdá dost. Tak snad bude i ten menší, pro dceru by stačil. S panenkami a lego panáčky si hraje pořád, tak bude určitě nadšená. Akorát má hned narozeniny, tak se nám toho sejde najednou doma dost. Proto jsem to chtěla nechat na další rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.11.16 21:22

@kacka52 to mi povidej - my zacinameuz v rijnu - svatek - narozeniny - narozeniny - a to pocitam jen moje deti, jeste moje segra narozeniny a neter svatek - a pak hned vanoce - jako kam ty darky mam davat a kde na to mam brat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.11.16 21:22

@kacka52 to mi povidej - my zacinameuz v rijnu - svatek - narozeniny - narozeniny - a to pocitam jen moje deti, jeste moje segra narozeniny a neter svatek - a pak hned vanoce - jako kam ty darky mam davat a kde na to mam brat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
9.11.16 21:44

@Kauree My začínáme taky v říjnu. Výročí, tchyně svátek, švagrová narozeniny, táta narozeniny. Listopad švagr narozeniny, máma narozeniny, já svátek. Prosinec Mikuláš, Vánoce. Leden dcera narozeniny. Únor já narozeniny, manžel narozeniny :mrgreen: Jako konec roku a začátek nového je u nás fakt výživný. Nejlepší je léto, to nemá nikdo nic a můžeme šetřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.11.16 12:58

Někdo tu psal o nahrávce, jak přichází Ježíšek s dárky. Našla jsem na netu:
 http://stories.zoot.cz/…ek-prichazi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.11.16 13:40

@masima jo jo, to jsem byla já. A to je ono, já už to teď poslala tolika lidem :mrgreen: posílám maily jak zběsilá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
10.11.16 13:47

@kacka52 Kde jsi zjistila, ž bude mít Lidl v nabídce domeček a za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.11.16 13:50

@terinka4444 no jsem ti také chtěla původně psát, ale pak jsem si řekla, že nebudu zdechlá a zkusím to nejdřív pohledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný