Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky mám ctyrletou a mimino, ale pro tu starší - jaké je to kouzelné čtení? Ja to naživo neviděla, ale přijde mi to jako, taková ta kniha s tlačítky jen místo toho je tužka (jakoze stejný princip) stojí to za to? ![]()
@kterk myslím, že stojí - nebo aspoň jak co - záleží, co malou baví. mě teď pětiletá chodí po bytě s tužkou a knížkou angličtiny a učí se anglicky. baví jí to a nějaké to slovíčko takhle opravdu pochytí. ne že by to byl nějaký superhit, že by s tužkou i spaly, ale knížek mají několik, mají to už 2 roky a vracejí se k tomu pořád
Za mě super. malý má 3 roky a pořád chodí se zpívankama a máme k nim i tu základní knížku tvary. teď do neděle když na www.albi.cz zadáš Kouzelné Vánoce máš 10 procent slevu. @kterk
Nemáte někdo prosím dřevěný domeček pro panenky? Nějaký menší, nechceme takový ten obří. Je to vhodné pro 3 letou holčičku? Vyhraje si s tím? Manžel by to dceři hrozně chtěl koupit, já bych to nechala na další rok třeba. I tak toho má koupené už dost. Albi tužku, Duplo Sofie, společenskou hru, už jsem chtěla jen něco menšího. Tak bude mít kdyžtak víc ‚velkých‘ dárků ![]()
@kacka52 máme podobný jako je tenhle jen máme trochu větší, kupovaný vloni před Vánoci v lidlu a dobrý - jako ne že by si s tím pořád hrály, ale má své místo a je to celkem pěkný úložný prostor na malé panenky, zelfíky a koníky
holky si k tomu občas sednou, přeuspořádají, udělají nějaké vybavení (naposledy to byly pelíšky z papírových kapesníků
)
nech manžela, ať jí to koupí. jen za mě by to mělo být něco takového, aby byl stabilní. měli jsme ještě jeden, takový variabilní, že se dal různě přestavovat, ale zas měl občas při vášnivější hře tendence se sám trochu rozkládat
) - tak ten takový úspěch neměl, tak jsme si nechali jen ten jeden.
@Kauree Díky, zrovna dnes jsem koukala, že Lidl zas bude domeček nabízet a docela hezký. Budou mít vetší za 900,–, to se mi zdá dost. Tak snad bude i ten menší, pro dceru by stačil. S panenkami a lego panáčky si hraje pořád, tak bude určitě nadšená. Akorát má hned narozeniny, tak se nám toho sejde najednou doma dost. Proto jsem to chtěla nechat na další rok.
@kacka52 to mi povidej - my zacinameuz v rijnu - svatek - narozeniny - narozeniny - a to pocitam jen moje deti, jeste moje segra narozeniny a neter svatek - a pak hned vanoce - jako kam ty darky mam davat a kde na to mam brat? ![]()
@kacka52 to mi povidej - my zacinameuz v rijnu - svatek - narozeniny - narozeniny - a to pocitam jen moje deti, jeste moje segra narozeniny a neter svatek - a pak hned vanoce - jako kam ty darky mam davat a kde na to mam brat? ![]()
@Kauree My začínáme taky v říjnu. Výročí, tchyně svátek, švagrová narozeniny, táta narozeniny. Listopad švagr narozeniny, máma narozeniny, já svátek. Prosinec Mikuláš, Vánoce. Leden dcera narozeniny. Únor já narozeniny, manžel narozeniny
Jako konec roku a začátek nového je u nás fakt výživný. Nejlepší je léto, to nemá nikdo nic a můžeme šetřit ![]()
Někdo tu psal o nahrávce, jak přichází Ježíšek s dárky. Našla jsem na netu:
http://stories.zoot.cz/…ek-prichazi/
@masima jo jo, to jsem byla já. A to je ono, já už to teď poslala tolika lidem
posílám maily jak zběsilá ![]()
@kacka52 Kde jsi zjistila, ž bude mít Lidl v nabídce domeček a za kolik?
@terinka4444 no jsem ti také chtěla původně psát, ale pak jsem si řekla, že nebudu zdechlá a zkusím to nejdřív pohledat ![]()