Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.11.16 20:08

@Kauree my jsme to kupovali babičce k 70tinám :) Měla velkou radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.11.16 21:25

@Sára 1 a proč ne? Ribstole, žíněnku a je to super dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
16.11.16 09:38

@andriaana My to máme doma podobné. Holky mají 6 a 1,5 a kluci 7,5 a 4. Taky nám vždycky dá zabrat to vymýšlení pro ty mladší. Ale mladší syn letos dostane další vláčkodráhu (protože když začnou stavět, mají všeho málo), auto s karavanem Duplo a malou Tatru. Mladší dcera je ještě malá, takže tam je to zatím snadné.
A jak to mají holky? Baví je stejné věci? Napadly mě třeba korálky, které se spojují (není potřeba provázek) nebo nějaké potřeby na kreslení, třeba magické voskovky s nějakýma šablonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
16.11.16 10:09

@andriaana
Tak záleží co holčičku baví a s čím si ráda hraje. U nás je to podobné, mám tři dcery po dvou letech a u té nejmladší je to občas boj, protože se jí líbí stejné věci jako těm starším, ale vždy něco najdu. :)
Dcerka třeba miluje Lego - Duplo i klasické, takže ke každé příležitosti dostane nějakou sadu, kterou ještě nemáme. Holky na výstavě Playmobilu nadchly sady s vílami, tak jednu dostane u babičky. Super je taky kuličková dráha (my máme od Leny), nebo je teď zn. Hubelino, která je kompatibilní s Duplo.
Naše holky si hrají hodně barbínami (momentálně s Elsou a Annou, které dostaly loni) a MLP koníky.
Pak třeba stolní hry, těch je taky nepřeberné množství, takže se dá krásně vybrat - u nás třeba vede Kuřecí olympiáda, Labyrint junior, Mlsné myšky, Děti z Carcassonne, Želví závody, Duha), letos kupujeme Activity děti a smart hru Zámecké schody, u prababičky dostane Sombrero, nebo buřinka.
Fajn dárek a za pár korun jsou různé věci na tvoření - foukací fixy, gelové fixy, vybarvovací kabelka, zažehlovací korálky, sada raznic na papír (ty naše čtyřletka miluje, mívají je v Lidlu).
Samolepkové knížky (těch mají haldy v Levných knihách za pár korun)
Z naučných hraček je fajn třeba Kouzelné čtení nebo Logico Primo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
16.11.16 17:31

Než najdu čas a dočtu celou diskusi. Máte inspiraci co pro kluky 3 a 6 let? Hlavně pro toho mladšího, který má téměř vše po bráchovi a není zatím na nic zaměřený. potřebuji vymyslet pro každého 3 větší dárky, jeden za za nás a další za babičku a za strejdu. Staršímu my budeme dávat Lego star wars, penál a triko, mladšímu Star wars svítilnu na klíče a poohlížím se po vysílačkách. Prosím pomozte vyplnit černou díru v nápadech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.16 19:51
@Coleta píše:
Ahoj za mne super, dali jsme to tchýni před 2 roky, bohužel nic do toho nenapsala a nechala to počmárat neteři s tím, že ona na to není. (Myslela jsem, že to bude dobré, píše kroniky, články do novin), bohužel, tohle měla vyplnit naší dceři, takže problém. Takže zvaž, jestli nemáš podobnou babičku :jazyk:

jo, já to dala tcháni s tchánem, a stejně, leží to ve skříni a ani čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.11.16 21:32

Svým dětem (kluci 7 a 5,holka 5) mám dárky víceméně vymyšlené a zčásti nakoupené - Lego minecraft, lego princess, kostým elsy, masky-čepičky zvířátek, hra kamionem po Evropě (teda to je spíš pro mě, nostalgie :mrgreen: ), nějaké trika minecraft a plants vs. zombies, plyšák endermana, knížky albi pero + knížky, a pak dokoupím ještě něco podle toho, co si napíšou Ježíškovi.

Teď dumám nad synovcem - skoro 11 let a sedmiletou neteří. U neteře to vidím na nějakou knížku a parádu, pokud nepřijdu na něco originálnějšího, ale u synovce fakt nevím :think:. Nevidím ho tak často, abych mohla něco vydedukovat, sám říká že ho baví akorát hrát hry v mobilu, čehož já osobně moc fanda nejsem, takže dárky tohoto typu ho v tom moc podporovat nechci… A puberta s ním už docela mlátí, takže nad spoustou věcí ohrnuje frňák… :nevim: Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
16.11.16 23:06

@Princess-ka a máš třeba inspiraci na hry i pro 6-letého? Máme doma Dobble, osadníky z Katanu junior, Děti z karkasone, Ubongo, pak klasiky. Líbila se mi zde někým zmíněná hra Byl jednou jeden život, ale už ji nevyrábí a nejde sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.11.16 23:13

@HankaHK @Princess-ka Byl jednou jeden život máme, je super, škoda, že už to nejde sehnat. Co Dostihy a sázky? U toho jsme se o prázdninách vyblbli dobře všichni :)

@Princess-ka nad kinem jsem přemýšlela… ale to bych jim asi musela dát prachy na lístek, jsou z malého města a tam asi dárkové poukazy neřeší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
16.11.16 23:18

@Gigis ty máme taky ještě po manželovi, zatím ho to příliš nebaví, neumí počítat je předškolák. Co dostal ten tvůj loni? Někdy je za trest mít 2 děti stejného pohlaví, když spoustu věcí dědí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.11.16 23:57

@Princess-ka Kup ji lego disney zámek, z něj bude nadšená celá rodina.

ale moc času nemáš teď je vyprodaný a bude skladem až 23.11

https://shop.lego.com/…Castle-71040

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.11.16 00:43

@HankaHK s tím děděním mi povídej… loni dostali Monopoly (s tím si hrají zřídka doteď, ale bylo to za hubičku na benzínce za body :mrgreen: ),lego, hodně knížek, dřevěné koleje, mašinku na baterky a nějaké drobnosti. Předloni dostali TIK TAK BUM, s tím se vyblbli docela dost, oblíbené bylo nám tu bombu hodit nad ránem do postele :mrgreen: A pak hru incy wincy, inspirováno anglickou písničkou pro děti, kterou milují všichni 3, s tím si hrají taky docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
17.11.16 06:22

@HankaHK Prosim te ty Osadniky z katanu zvlada sestilety v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
17.11.16 08:31

@HankaHK
Já kupuju letos šestileté dceři Osadníky z Katanu junior. Dobble je taky super volba, Ubongo dětské neznám, ale máme dospělácké, a to nás baví. Taky jsem ho měla ve výběru.
Naopak Děti z Carcassonne bych šestiletému už nekupovala, to je tak pro čtyř-, pětileté dítko, myslím, že šestileťák už by mohl zvládnout Carcassone v základní verzi, jen trochu zjednodušené (že se nedávají sedláci na louky).
Já ještě doporučuju ještě Kuřecí olympiádu, Želví závody, Labyrint junior, Dostihy a sázky junior nebo edici V kostce - my máme Abecedu (ta je od 4 let), dobré jsou i Moje první obrázky (ty jsou od 5 let) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
17.11.16 09:11

Holky a nějaké tipy na nějakou stolní hru nebo něco na dlouhé zimní večery pro kluka 2,5? Těch her je spousta, ale když na něco koukám, tak mě nic nezaujalo :nevim:

Jinak letos dostane: elektrické autíčko, sekačku, pilu, dřevěné kostky pilu a ještě něco od našich, ale to ještě nevím co koupí. Moc toho nechceme, protože top bude to auto, takže ho nic jiného zajímat nebude, ale chci něco na doma, aby jsme se zabavili spolu doma, když se nebude dát jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný