Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sára 1 Na Fb dávali k nahlédnutí celý nový vánoční katalog. Domečky a dřevěné hračky budou tuším 24.11. k prodeji.
Taky jsem nemohla ten domeček v lidlu vypátrat, až na mě dneska z nějakých novin vypadl vánoční katalog lidlu - ten domeček, co tam je, je prakticky ten, který máme, jen máme trochu jinak okna a myslím barevně jiný. ten z lidlu je lepší než ten, na který jsem dávala odkaz, v tom, že má tu pravou část nezastřešenou - tam nám trůní velký zelfové, kteří se dovnitř nevejdou ![]()
Tak hlásím, že jsem objednala domeček pro panenky viz obrázek (3390,–). Pak mám povlečení s princeznami (290,–) a asi tři drobnosti. Pro syna ještě nic, čekám na den bez poštovného. Potřebuji ještě k domečku koupit „Kena“ (máme samý bárbíny), tak to chce chlapa.
Nemáte, prosím, někdo tip, kde sehnat k Barbie miminko nebo dítě, ALE!, aby to nebyla ta těhotná Barbie s břichem? - Nechci děsit dceru. Fakt potřebuju Barbínu ve stádiu „už po porodu“.
Viděla jsem zatím „Steffi s kočárkem“, to vypadá solidně, ale třeba má někdo jiný tip.
Děvčata - jak označujete dárky? Jde mi to to…dcerka má docela přehled, jak píšu já i tatínek apod…
Loni u stromku říkala " jé Ježíšek má stejné fixy jako ty, že?
@StaráZnámá píše:
Děvčata - jak označujete dárky? Jde mi to to…dcerka má docela přehled, jak píšu já i tatínek apod…Loni u stromku říkala " jé Ježíšek má stejné fixy jako ty, že?
Umí už číst? Vytisknout jmenovky nebo pokud neumí číst, zavázala jsem pro každého člověka jinou barvou stuhy.
Tchyně si dala tu práci a vytiskla fotky, z toho vystřihla obličeje a holky si hledaly své dárky.
@bublinek umí číst, taky už mě napadlo prostě jména vytisknout ![]()
My jsme vytiskli mini fotky a dali na darky, holky hledaji podle obrazku
Jinak i balici papir davame Jeziskovi za okno, aby to nebylo podezrele, ze Jezisek bali do naseho papiru ![]()
Holky, dcera si přeje karaoke system, je jí 5 a od května o ničem jiném nemluví. Stojí 3,5 tisíce. Pak si vybrala nějaké novinky, tak do 1000. Koupily byste raději ten karaoke system nebo víc těch blbin? My totiž s manželem nevíme, k čemu se přiklonit. O hodnotě dárků samozřejmě nemá tucha, ale kdyby bylo na vás? Já se přikláním k systému, manžel zas k více dárkům. Pomozte prosím ![]()
@skretik Koupila bych jí to, po čem touží. Tedy karaoke system a nějakou maličkost k tomu.
@skretik taky tak. Snazila bych se tech blbin koupit vic, nebo dat pod stromecek treba neco, co stejne musite koupit (nejake obleceni apod) - aby mela vic darku na rozbalovani… ale urcite se klonim k tomu, co chce pul roku - to je v 5ti letech desetina zivota, to je celkem dost ![]()
@skretik taky tak. Snazila bych se tech blbin koupit vic, nebo dat pod stromecek treba neco, co stejne musite koupit (nejake obleceni apod) - aby mela vic darku na rozbalovani… ale urcite se klonim k tomu, co chce pul roku - to je v 5ti letech desetina zivota, to je celkem dost ![]()
@Kauree Já doufám, že tam budou mít ještě menší domeček už vybavený, co byl i loni a na Slovensku ho v katalogu mají. Za domek za 900,– plus vybavení 200,– a panenky 200,–. No uvidí se.
Včera jsem koupila v tescu Play Doh zubaře a můžu doporučit. Naše v lednu tříletá si s tím hrála celé odpoledne a dnes skoro celý den. Nejradší vrtá
Vyrábíme zuby, opravuje kazy, fakt hezky si vyhraje. A prý bude zubařka ![]()