Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
10.11.16 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
10.11.16 14:01

@Sára 1 Na Fb dávali k nahlédnutí celý nový vánoční katalog. Domečky a dřevěné hračky budou tuším 24.11. k prodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
10.11.16 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
10.11.16 14:59

Taky jsem nemohla ten domeček v lidlu vypátrat, až na mě dneska z nějakých novin vypadl vánoční katalog lidlu - ten domeček, co tam je, je prakticky ten, který máme, jen máme trochu jinak okna a myslím barevně jiný. ten z lidlu je lepší než ten, na který jsem dávala odkaz, v tom, že má tu pravou část nezastřešenou - tam nám trůní velký zelfové, kteří se dovnitř nevejdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
11.11.16 10:46

Tak hlásím, že jsem objednala domeček pro panenky viz obrázek (3390,–). Pak mám povlečení s princeznami (290,–) a asi tři drobnosti. Pro syna ještě nic, čekám na den bez poštovného. Potřebuji ještě k domečku koupit „Kena“ (máme samý bárbíny), tak to chce chlapa.

Nemáte, prosím, někdo tip, kde sehnat k Barbie miminko nebo dítě, ALE!, aby to nebyla ta těhotná Barbie s břichem? - Nechci děsit dceru. Fakt potřebuju Barbínu ve stádiu „už po porodu“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Viděla jsem zatím „Steffi s kočárkem“, to vypadá solidně, ale třeba má někdo jiný tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 18:32

Děvčata - jak označujete dárky? Jde mi to to…dcerka má docela přehled, jak píšu já i tatínek apod… :D Loni u stromku říkala " jé Ježíšek má stejné fixy jako ty, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
12.11.16 19:15
@StaráZnámá píše:
Děvčata - jak označujete dárky? Jde mi to to…dcerka má docela přehled, jak píšu já i tatínek apod… :D Loni u stromku říkala " jé Ježíšek má stejné fixy jako ty, že?

Umí už číst? Vytisknout jmenovky nebo pokud neumí číst, zavázala jsem pro každého člověka jinou barvou stuhy.
Tchyně si dala tu práci a vytiskla fotky, z toho vystřihla obličeje a holky si hledaly své dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 19:27

@bublinek umí číst, taky už mě napadlo prostě jména vytisknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.11.16 09:38

My jsme vytiskli mini fotky a dali na darky, holky hledaji podle obrazku ;) Jinak i balici papir davame Jeziskovi za okno, aby to nebylo podezrele, ze Jezisek bali do naseho papiru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
13.11.16 14:46

Holky, dcera si přeje karaoke system, je jí 5 a od května o ničem jiném nemluví. Stojí 3,5 tisíce. Pak si vybrala nějaké novinky, tak do 1000. Koupily byste raději ten karaoke system nebo víc těch blbin? My totiž s manželem nevíme, k čemu se přiklonit. O hodnotě dárků samozřejmě nemá tucha, ale kdyby bylo na vás? Já se přikláním k systému, manžel zas k více dárkům. Pomozte prosím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
13.11.16 14:47

@skretik Koupila bych jí to, po čem touží. Tedy karaoke system a nějakou maličkost k tomu.

• Citovat
  • Upravit
276
13.11.16 14:49

@Poison Eve díky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
13.11.16 17:13

@skretik taky tak. Snazila bych se tech blbin koupit vic, nebo dat pod stromecek treba neco, co stejne musite koupit (nejake obleceni apod) - aby mela vic darku na rozbalovani… ale urcite se klonim k tomu, co chce pul roku - to je v 5ti letech desetina zivota, to je celkem dost :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
13.11.16 17:13

@skretik taky tak. Snazila bych se tech blbin koupit vic, nebo dat pod stromecek treba neco, co stejne musite koupit (nejake obleceni apod) - aby mela vic darku na rozbalovani… ale urcite se klonim k tomu, co chce pul roku - to je v 5ti letech desetina zivota, to je celkem dost :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
13.11.16 17:31

@Kauree Já doufám, že tam budou mít ještě menší domeček už vybavený, co byl i loni a na Slovensku ho v katalogu mají. Za domek za 900,– plus vybavení 200,– a panenky 200,–. No uvidí se.
Včera jsem koupila v tescu Play Doh zubaře a můžu doporučit. Naše v lednu tříletá si s tím hrála celé odpoledne a dnes skoro celý den. Nejradší vrtá :mrgreen: Vyrábíme zuby, opravuje kazy, fakt hezky si vyhraje. A prý bude zubařka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný