Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kacka52 taky uz ho mam ve skrini
mimochodem ve stredu jsme byly s malou taky v tescu - vykrikovala tam, ze tam u plasteliny uz zadnyho zubare nemaj a co kdyz ho jezisek nesezene, ja ji v tom nechala, at je hezky napnuta, jestli to ten jezisek zvladne. Tak si me prodavacka strasne nenapadne ulovila a ze vzadu maji jeste jednoho posledniho, ze to nejak u pokladny udela, aby mala nevidela, co kupuju. Tak jsem ji vysvetlila, ze to je jen napinaci strategie, ze zubar lezi bezpecne doma ve skrini ![]()
@StaráZnámá píše:
Děvčata - jak označujete dárky? Jde mi to to…dcerka má docela přehled, jak píšu já i tatínek apod…Loni u stromku říkala " jé Ježíšek má stejné fixy jako ty, že?
Já natisknu mini fotky a nalepím na balíčky. Kluci pak mohou sami rozdávat. ![]()
Nemáte někdo tip, kde a jaké koupit poslechové CD pro děti? ideálně různé pohádky. Děti poslouchají před spaním. Hodně jsem kupovala v Levných knihách, ale už máme vše. V hračkářství, ani knihách toho moc nemají.
@Lucinkakobliha píše:
Nemáte někdo tip, kde a jaké koupit poslechové CD pro děti? ideálně různé pohádky. Děti poslouchají před spaním. Hodně jsem kupovala v Levných knihách, ale už máme vše. V hračkářství, ani knihách toho moc nemají.
Zkuste se podívat na netu na heuréku.
Holky nemáte některá pick up s přívěsem od schleich? babička po něm pokukuje pro osmiletou tak jestli už na něj nebude velká.-))
@Lucinkakobliha pohádky nevím, ale písničky u nás (2r) letí Skoumal - Kdyby prase mělo křídla, Jak se loví gorila a tak.
Ahoj holky, dneska me malicko prepada zoufalstvi, ze nemam pro syna 2roky a 4 mesice nejakej super darek pod stromecek.
Dostane toho podle me dost, ale ze by tam mel vylozene nejakou „bombu“ tak to nema. Dostane Lego duplo traktro a velkou sadu kostek, stavebnici, kulickovou drahu, batuzek, drevene pexeso, clovicku nezlob se, nakonec jsme se rozhodli pro kouzelene cteni od Albi hrave uceni, magnetickou kreslici tabulku a auto na dalkove ovladani. Neco z toho mu asi dam k Mikuláši. No, myslim si ze asi nejvetsi radost bude mit z toho auta. Na druhou stranu si rikam, ze je jeste malej a jeste mu nejde vylozene o nejakej super darek, tak bych to asi nemela resit.
@kacikhanz Ty děti umí překvapit a tyhle malé si obvykle oblíbí nejvíc dárek o kterém ty si rozhodně nemyslíš, že by byl TOP. Takže být tebou, tak jsem v klidu. Dárky máte vybrané hezké a to auto na ovládání teda obdivuju. Když vidím, jak s ním zachází náš téměř čtyřletý, tak jsem ráda, že ho podědil po starším bráchovi ![]()
@MisaHanuska - je z tesca za 260 kc, takze me to zas tak bolet nebude. ![]()
@Lucinkakobliha my teď jedeme pořád dokola Hurvínkovy strašidýlka - pětiletá to cituje, zpívá písničky, moc oblíbené to je, i když ostatní Hurvínky moc nemusí.
@andriaana píše:
Holky nemáte některá pick up s přívěsem od schleich? babička po něm pokukuje pro osmiletou tak jestli už na něj nebude velká.-))
nemám rozhodovala jsme se mezi ním a bruderem, ten bruder je mnohem lepší a obě neteře skoro devět a dcera deet si s ním hoodně vyhrají. http://www.mrakyhracek.cz/…r-02533-p122?… je mnohem větší než ten džíp s přívěsem, lepší a levnější ![]()
@Sára 1 cokoliv, o co jeví zájem přes den.
Odrážedlo, el. Tříkolku, puzzle, auto, knihu, bazén s kuličkami, nějakou zvukovou hračku… S čím se nejvíce zabaví,?