Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
21.11.16 17:51

Jo a ještě uvažuji jestli nad tou kouzelnou Albi tužkou, mám koupit?? Říkala jsem si je to taková vzdělávací a zábavná věc. Sice dost peněž, ale těžko říct že, jestli by měla úspěch, co myslíte?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
23.11.16 10:10

Albi tužka instalace

Také jsem koupila Albi tužku. Kdo máte, jak časově náročná je ta instalace - spuštění? Nerada bych, aby děti dostaly dárek, který by pak tatínek 2 hodiny instaloval a šlo se spát. Máme to raději rozdělat a předpřipravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
23.11.16 10:25

@tini Nevim, jak dlouho to trvá, ale už jsem taky zaúkolovala manžela, ať to nainstaluje dopředu, aby si s tim dcerka mohla hned hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.11.16 11:01

Holky máte některá panenku Adélku 100 funkcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
23.11.16 11:06

@tini náročné to není, jen se musí z internetu stáhnout potřebný soubor na jejich stránkách a nahrát do tužky, ale určitě je lepší to nachystat předem, ať si můžou děti hrát hned po rozbalení. My už máme knížek několik a vždycky to tak dělám, ráda si to vyzkouším jako první :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
23.11.16 12:32

@tini už si to nepamatuju, ale hádám, že ta tužka nebyla nabitá :think: takže taky doporučuju rozdělat a připravit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.11.16 12:43
@Kauree píše:
@tini už si to nepamatuju, ale hádám, že ta tužka nebyla nabitá :think: takže taky doporučuju rozdělat a připravit..

jak dlouho ta tužka vydrží nabitá? A tedy tohle upozornění se mi hodí, kluk se na ni hrozně těší a bude ji chtít hned vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
4683
23.11.16 13:04

Vydrží dlouho - tak dlouho, že se nám snad nestalo, že by se vybila během toho, co si s ní holky hrajou - dřív je to přestane bavit, nechají to ležet a my to frkneme do nabíječky. celkový čas odhadnout neumím, ale hodnotila bych to jako „dobrý“ :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 13:14

Koukám, že se tu hodně opakuje Albi tužka pro děti. Myslíte, že je to ještě i pro sedmiletého prvňáka??? myslela jsem, že je to spíš tak 3-6let, předškolák. Není už pak lepší tablet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 13:33

Tak my si nakonec s manželem vybrali společný dárek :-))) Dostane mašličku a půjde pod stromek. Jen trochu zeje prázdnotou, nemáte někdo tip na eshop s vínem, nebo možná ještě lépe přímo tip na vinaře s dobrým vínem. Víno máme rádi, znalci z nás snad teprve budou. Nechce se mi vybírat lahve po supermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38937
23.11.16 14:55

@anickakucerka u nas to pouziva i druhak. Bavi ho to, podle me i vic nez ty maly deti. Navic si tam uz je schopny sam precist ty popisky. Mladsi (5) to zatim moc nebere. Starsak si s tim dost casto hraje na skolu, pouziva to jako ucebnice, pak nas z toho zkousi :D :mrgreen: Letos jsem dokoupila Lidske telo, Hravou aj a Ceskou republiku. Navic se mu to obcas hodilo i treba do prvouky, kdyz neco nevi, zkousi to hledat tam. A treba ty Ceske dejiny teda rozhodne pro prcka nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.11.16 15:12

Albi tužka - no tak to děkuji za upozornění, to mě nenapadlo že je nutné si to předem připravit, tak rozbalíme a připravíme, ať může hned pod stromkem zkoušet :palec: díky za info. Jsem zvědavá, jestli ho to bude bavit, když ne, tak myslím, že do toho snad doroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.11.16 15:12

@Lucinkakobliha tak ale to je tedy moc hezký dárek :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 16:43

@lucenka paní má pravdu - tužka není nabitá :) Určitě bych jí nabila před vánocema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.16 17:57
@tini píše:
Také jsem koupila Albi tužku. Kdo máte, jak časově náročná je ta instalace - spuštění? Nerada bych, aby děti dostaly dárek, který by pak tatínek 2 hodiny instaloval a šlo se spát. Máme to raději rozdělat a předpřipravit?

je to jak na flashku, prostě stáhneš v zipu jejich soubor, rozbalíš, připojíš usbéčkem tužku, zobrazí se jako flashka, přetáhneš tam soubor a je to, otázka minuty. Proč to neuděláte dopředu? Ať to tam děti už mají? Většina těch souborů na té tužce je, jen novinky se tam donahrávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný