Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo a ještě uvažuji jestli nad tou kouzelnou Albi tužkou, mám koupit?? Říkala jsem si je to taková vzdělávací a zábavná věc. Sice dost peněž, ale těžko říct že, jestli by měla úspěch, co myslíte?? ![]()
Také jsem koupila Albi tužku. Kdo máte, jak časově náročná je ta instalace - spuštění? Nerada bych, aby děti dostaly dárek, který by pak tatínek 2 hodiny instaloval a šlo se spát. Máme to raději rozdělat a předpřipravit?
@tini Nevim, jak dlouho to trvá, ale už jsem taky zaúkolovala manžela, ať to nainstaluje dopředu, aby si s tim dcerka mohla hned hrát.
@tini náročné to není, jen se musí z internetu stáhnout potřebný soubor na jejich stránkách a nahrát do tužky, ale určitě je lepší to nachystat předem, ať si můžou děti hrát hned po rozbalení. My už máme knížek několik a vždycky to tak dělám, ráda si to vyzkouším jako první ![]()
@tini už si to nepamatuju, ale hádám, že ta tužka nebyla nabitá
takže taky doporučuju rozdělat a připravit..
Vydrží dlouho - tak dlouho, že se nám snad nestalo, že by se vybila během toho, co si s ní holky hrajou - dřív je to přestane bavit, nechají to ležet a my to frkneme do nabíječky. celkový čas odhadnout neumím, ale hodnotila bych to jako „dobrý“
![]()
Koukám, že se tu hodně opakuje Albi tužka pro děti. Myslíte, že je to ještě i pro sedmiletého prvňáka??? myslela jsem, že je to spíš tak 3-6let, předškolák. Není už pak lepší tablet?
Tak my si nakonec s manželem vybrali společný dárek
Dostane mašličku a půjde pod stromek. Jen trochu zeje prázdnotou, nemáte někdo tip na eshop s vínem, nebo možná ještě lépe přímo tip na vinaře s dobrým vínem. Víno máme rádi, znalci z nás snad teprve budou. Nechce se mi vybírat lahve po supermarketech.
@anickakucerka u nas to pouziva i druhak. Bavi ho to, podle me i vic nez ty maly deti. Navic si tam uz je schopny sam precist ty popisky. Mladsi (5) to zatim moc nebere. Starsak si s tim dost casto hraje na skolu, pouziva to jako ucebnice, pak nas z toho zkousi
Letos jsem dokoupila Lidske telo, Hravou aj a Ceskou republiku. Navic se mu to obcas hodilo i treba do prvouky, kdyz neco nevi, zkousi to hledat tam. A treba ty Ceske dejiny teda rozhodne pro prcka nejsou…
Albi tužka - no tak to děkuji za upozornění, to mě nenapadlo že je nutné si to předem připravit, tak rozbalíme a připravíme, ať může hned pod stromkem zkoušet
díky za info. Jsem zvědavá, jestli ho to bude bavit, když ne, tak myslím, že do toho snad doroste ![]()
@lucenka paní má pravdu - tužka není nabitá
Určitě bych jí nabila před vánocema ![]()
@tini píše:
Také jsem koupila Albi tužku. Kdo máte, jak časově náročná je ta instalace - spuštění? Nerada bych, aby děti dostaly dárek, který by pak tatínek 2 hodiny instaloval a šlo se spát. Máme to raději rozdělat a předpřipravit?
je to jak na flashku, prostě stáhneš v zipu jejich soubor, rozbalíš, připojíš usbéčkem tužku, zobrazí se jako flashka, přetáhneš tam soubor a je to, otázka minuty. Proč to neuděláte dopředu? Ať to tam děti už mají? Většina těch souborů na té tužce je, jen novinky se tam donahrávají.