Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@anickakucerka píše:
Koukám, že se tu hodně opakuje Albi tužka pro děti. Myslíte, že je to ještě i pro sedmiletého prvňáka??? myslela jsem, že je to spíš tak 3-6let, předškolák. Není už pak lepší tablet?
já bych to jen sedmileťákovi nekoupila.
@Lucinkakobliha asi záleží jaké víno máte rádi. Já mám ráda bílé sladké a vede u mě Lahofer Rulandské šedé, výběr z bobulí.
My pijeme také převážně bílé a sladší. Občas růžové, nebo něco lehce perlivého. Lehčí vína, svěží, na žízeň ![]()
@Lucinkakobliha píše:
Tak my si nakonec s manželem vybrali společný dárekDostane mašličku a půjde pod stromek. Jen trochu zeje prázdnotou, nemáte někdo tip na eshop s vínem, nebo možná ještě lépe přímo tip na vinaře s dobrým vínem. Víno máme rádi, znalci z nás snad teprve budou. Nechce se mi vybírat lahve po supermarketech.
Krásná
Kde jste kupovali a za kolik?
Koukám nic levného ta Albi tužka, plus k tomu ty sady. Tak nevím, jestli to synovi brát. Ale zase ta angličtina, dějiny, atlas atd. vypadají dobře, by ho to mohlo bavit. A pravda, že za chvíli si v tom bude číst sám. Pak to podědí ségra
nebo to dostanou rovnou jako společné. Nějaký tip, která sada je nej pro 3letou holčičku?
Holky prosim vas, nemate nekdo robotickou zelvu od Cobi? Tchyne by ji chtela synovi koupit k Mikulasi ale nikde jsme se nedocetli, jestli si ji muze treba pustit do vany. Prodavaji k ni i akvarko, ale to nechci. ![]()
Moc se tesim na Vanoce
a take pomalu resim darky
. Pro malou uz mam barbinu, kocarek pro panenku, knizky a objednala jsem pro ni pohlednice na pozdravodjeziska.cz Manzel nejspis dostane parfem a voucer do spa
![]()
@tini bylo by dobré tužku dopředu nabít, ať jí pak můžete hned používat. Má vlastní nabíječku. Vydrží pak celkem dlouho. Záleží také, jaké knihy k ní koupíš, některé jsou v tužce, některé se musí stahovat.
Já dětem dávám panenky a nějakou dětskou kosmetiku. Je také dobrá aplikace Presentlist, která pomůže s výběrem dárků. ![]()
Ahoj holky, každý Vánoce se snažím vymyslet něco originálního, ale těch nápadu ubývá a ubývá, pro muže mám klasicky parfém a dobrou knihu, kterou mu občas stejně potom vezmu, protože si ji chci přečíst také
každopádně rád chodí do divadla, tak se mu pokusím vybrat něco přesně podle jeho gusta, nemáte nějaký tip do Brna a okolí?
![]()
Ahoj Muma, úplně ti rozumím, já taky furt dávám knížky
protože nevím.
Teď jsem ale objevila u kamarádky na facebooku skvělou věc. Je to sbírka pro děti z dětských domovů „Napln divadlo dětmi, naplň dĚti divadlem“ a tam se dá přispět jménem někoho formou drkového poukazu. Tedy daruješ někomu dobrý pocit, a k tomu to ještě platí jako sleva 50 % na vstupenky do divadla. Už si úplně nepamatuji za kolik, ale podívej se tady- www.hithit.com/NdBdetem. Jsou tam samé divadelní věci a dárky jako odměna za příspěvek. Přemýšlím, že to dám kamarádce a v novém roce půjdeme spolu na balet…protože si to slibujeme už dva roky…a teď s malým na cestě, bych si mala ještě užít trochu kultury dokud se ještě vlezu do sedačky!
![]()
@Makoda píše:
Ahoj,já určitě doporučuji dávat tohle: http://www.ourlovechallenges.cz/
Jedná se o skvělou knížku, která stmelí pár jako nic a navíc si s ní užijete opravdu mnoho srandy
Mě neskutečně zlepšila vztah, na to že je to mladý autor je neskutečně šikovný
a just nekliknu ![]()
@Makoda píše:
@jdukolemTo je samozřejmě na vás
Knížka se jmenuje Our Love Challanges
to si piš že je to jen na mě
- nováček, 4 příspěvky v každém stejný odkaz.. hele ta reklama se má dělat nenápadně - kor když je neplacená že
![]()