Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.11.16 17:58
@anickakucerka píše:
Koukám, že se tu hodně opakuje Albi tužka pro děti. Myslíte, že je to ještě i pro sedmiletého prvňáka??? myslela jsem, že je to spíš tak 3-6let, předškolák. Není už pak lepší tablet?

já bych to jen sedmileťákovi nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
23.11.16 19:08

@Lucinkakobliha asi záleží jaké víno máte rádi. Já mám ráda bílé sladké a vede u mě Lahofer Rulandské šedé, výběr z bobulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
23.11.16 21:50

Diky vsem za odpovedi, tuzku tedy urcite predpripravime :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 22:25

My pijeme také převážně bílé a sladší. Občas růžové, nebo něco lehce perlivého. Lehčí vína, svěží, na žízeň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 22:27

Děkuji :-). Zatím mi tam děti cpou své džusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 10:41
@Lucinkakobliha píše:
Tak my si nakonec s manželem vybrali společný dárek :-))) Dostane mašličku a půjde pod stromek. Jen trochu zeje prázdnotou, nemáte někdo tip na eshop s vínem, nebo možná ještě lépe přímo tip na vinaře s dobrým vínem. Víno máme rádi, znalci z nás snad teprve budou. Nechce se mi vybírat lahve po supermarketech.

Krásná :pankac: Kde jste kupovali a za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 10:47

Koukám nic levného ta Albi tužka, plus k tomu ty sady. Tak nevím, jestli to synovi brát. Ale zase ta angličtina, dějiny, atlas atd. vypadají dobře, by ho to mohlo bavit. A pravda, že za chvíli si v tom bude číst sám. Pak to podědí ségra :-) nebo to dostanou rovnou jako společné. Nějaký tip, která sada je nej pro 3letou holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
24.11.16 10:48

Holky prosim vas, nemate nekdo robotickou zelvu od Cobi? Tchyne by ji chtela synovi koupit k Mikulasi ale nikde jsme se nedocetli, jestli si ji muze treba pustit do vany. Prodavaji k ni i akvarko, ale to nechci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.16 17:47

Moc se tesim na Vanoce :) a take pomalu resim darky :roll:. Pro malou uz mam barbinu, kocarek pro panenku, knizky a objednala jsem pro ni pohlednice na pozdravodjeziska.cz Manzel nejspis dostane parfem a voucer do spa ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.11.16 11:18

@tini bylo by dobré tužku dopředu nabít, ať jí pak můžete hned používat. Má vlastní nabíječku. Vydrží pak celkem dlouho. Záleží také, jaké knihy k ní koupíš, některé jsou v tužce, některé se musí stahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.11.16 18:34

Já dětem dávám panenky a nějakou dětskou kosmetiku. Je také dobrá aplikace Presentlist, která pomůže s výběrem dárků. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.11.16 19:29

Ahoj holky, každý Vánoce se snažím vymyslet něco originálního, ale těch nápadu ubývá a ubývá, pro muže mám klasicky parfém a dobrou knihu, kterou mu občas stejně potom vezmu, protože si ji chci přečíst také :D každopádně rád chodí do divadla, tak se mu pokusím vybrat něco přesně podle jeho gusta, nemáte nějaký tip do Brna a okolí? :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.16 19:50

Ahoj Muma, úplně ti rozumím, já taky furt dávám knížky :potlesk: :palec: :jazyk: protože nevím. :nevim: Teď jsem ale objevila u kamarádky na facebooku skvělou věc. Je to sbírka pro děti z dětských domovů „Napln divadlo dětmi, naplň dĚti divadlem“ a tam se dá přispět jménem někoho formou drkového poukazu. Tedy daruješ někomu dobrý pocit, a k tomu to ještě platí jako sleva 50 % na vstupenky do divadla. Už si úplně nepamatuji za kolik, ale podívej se tady- www.hithit.com/NdBdetem. Jsou tam samé divadelní věci a dárky jako odměna za příspěvek. Přemýšlím, že to dám kamarádce a v novém roce půjdeme spolu na balet…protože si to slibujeme už dva roky…a teď s malým na cestě, bych si mala ještě užít trochu kultury dokud se ještě vlezu do sedačky! :* :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.12.16 20:19
@Makoda píše:
Ahoj,

já určitě doporučuji dávat tohle: http://www.ourlovechallenges.cz/

Jedná se o skvělou knížku, která stmelí pár jako nic a navíc si s ní užijete opravdu mnoho srandy :)

Mě neskutečně zlepšila vztah, na to že je to mladý autor je neskutečně šikovný :)

a just nekliknu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.12.16 20:37
@Makoda píše:
@jdukolem

To je samozřejmě na vás :)

Knížka se jmenuje Our Love Challanges :)

to si piš že je to jen na mě 8) - nováček, 4 příspěvky v každém stejný odkaz.. hele ta reklama se má dělat nenápadně - kor když je neplacená že :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný