Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
13.12.16 21:46
@Sára 1 píše:
@tasa Taky mě ty povinnosti navíc někdy štvou. Ještě nemám dost dárků a ani netuším, co budu kupovat - jako každý rok.

Me hlavne nenapadaji muzsky darky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
13.12.16 22:43

@tasa manžel dostal k narozeninám model ze série metal earth a je z toho nadšenej. Má rád letadla a sci-fi a jako malý modelařil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.16 09:56

V dnešní době je už docela těžké vybrat dárek, který zaujme. Já objevila lechtivé hry pro dvojice od Origame. Vášnivé fantazie nebo Nespoutané vzrušení už jsme vyzkoušeli a teď to dám jako vtipnou drobnost kamarádce a kolegyni. Hru si totiž sami tisknete, takže můžete obdarovat naráz více známých :dance: **

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
15.12.16 20:54

Pořád jsem nevymyslela ten dárek pro 10letou. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.12.16 20:58
@Sára 1 píše:
Pořád jsem nevymyslela ten dárek pro 10letou. Poradíte?

kup jí antistresové omalovánky, mají pro děti, různá zvířata a k tomu gelové fixy, Terka maluje jak o život, už třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
15.12.16 21:06

@Sára 1 co nějakou experimentální sadu - napadlo mě to, protože jsem je viděla dneska v lidlu a vypadalo to celkem pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
15.12.16 21:13

@terinka4444 Bojím se, že omalovánky ne - všechny, co měli, darovali nám na domalování. Vím, že tyhle jsou jiné, ale i tak by to asi neocenila. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
15.12.16 21:14

@Kauree Jé - to jsem si taky říkala, že by to třeba nebylo špatné. Jenže já nevěděla, že je to už dneska. Tak to mám teda nejspíš smůlu. Většinou toho další den už moc není a ani nevím, jestli se tam zítra dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
15.12.16 21:57

@Sára 1 my tam byli večer a bylo toho tam hromada (nezkoumala jsem jestli všechny inzerované druhy, ale určitě těch druhů bylo víc). mam pocit, že to v lidlu teď před vánoci už jednou měli, tak už lidi nebyli tak lační :mrgreen: každopádně různé podobné sady se prodávají i normálně, rozdíl v ceně snad nebude tak velký - tuším, že tesco mělo v nějakém vánočním letáku taky nějaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
15.12.16 23:23

Jaká by byla dobrá společenská hra pro 10letou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.16 18:52

Kdy předat dárek?

Zdravím, kdy je prosím vás vhodnější dárek k Vánocům blízké osobě (snad budoucí vztah), když se na Štědrý den nemůžeme vidět? Možná to zní blbě, ale mám zažité, že 24. rodina, a další dny další rodinní příslušníci (znáte to…), popřípadě blízcí.
Je takové osobě lepší předat dárek den před Vánoci s tím, ať si ho zítra pod stromečkem otevře, a nebo ji dáreček přinést opožděně 25. / 26.? Asi je běžné obojí, ale nechci popřípadě udělat nějakou hloupost :) O domluvu taky nejde, chci protějšek překvapit. A 24. 12. se vidět nemůžeme, jindy ano. Děkuji za rady na blbou otázku, vážně ale nevím. Neni blbé předat dárek dopředu? To si ho pravděpodobně vezme domům a otevře nazítří. Kdežto 25. /26. se dá otevřít na místě a vidět radost v očích ;) Co by Vám přišlo milejší a vhodnější? :andel:

• Citovat
  • Upravit
39651
17.12.16 19:58
@Anonymní píše:
Zdravím, kdy je prosím vás vhodnější dárek k Vánocům blízké osobě (snad budoucí vztah), když se na Štědrý den nemůžeme vidět? Možná to zní blbě, ale mám zažité, že 24. rodina, a další dny další rodinní příslušníci (znáte to…), popřípadě blízcí.
Je takové osobě lepší předat dárek den před Vánoci s tím, ať si ho zítra pod stromečkem otevře, a nebo ji dáreček přinést opožděně 25. / 26.? Asi je běžné obojí, ale nechci popřípadě udělat nějakou hloupost :) O domluvu taky nejde, chci protějšek překvapit. A 24. 12. se vidět nemůžeme, jindy ano. Děkuji za rady na blbou otázku, vážně ale nevím. Neni blbé předat dárek dopředu? To si ho pravděpodobně vezme domům a otevře nazítří. Kdežto 25. /26. se dá otevřít na místě a vidět radost v očích ;) Co by Vám přišlo milejší a vhodnější? :andel:

Presne o to by mi slo - videt reakci, takze hladlsuji za 25/26. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
18.12.16 18:22
@Sára 1 píše:
Jaká by byla dobrá společenská hra pro 10letou?

V 10letech je nejoblíbenější hra ta co se hraje s flaškou od vína :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
18.12.16 18:43

Ještě musím vymyslet něco pro partnera. Doufala jsem, že naznačí nebo si řekne. Bohužel si vše, co chce, koupí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.16 23:42
@Žirafa 69 píše:
Presne o to by mi slo - videt reakci, takze hladlsuji za 25/26. ;)

To je určitě pravda, díky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný