Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sára 1 píše:
@tasa Taky mě ty povinnosti navíc někdy štvou. Ještě nemám dost dárků a ani netuším, co budu kupovat - jako každý rok.
Me hlavne nenapadaji muzsky darky
@tasa manžel dostal k narozeninám model ze série metal earth a je z toho nadšenej. Má rád letadla a sci-fi a jako malý modelařil
V dnešní době je už docela těžké vybrat dárek, který zaujme. Já objevila lechtivé hry pro dvojice od Origame. Vášnivé fantazie nebo Nespoutané vzrušení už jsme vyzkoušeli a teď to dám jako vtipnou drobnost kamarádce a kolegyni. Hru si totiž sami tisknete, takže můžete obdarovat naráz více známých
**
Edit admin - odstraněn odkaz
@Sára 1 píše:
Pořád jsem nevymyslela ten dárek pro 10letou. Poradíte?
kup jí antistresové omalovánky, mají pro děti, různá zvířata a k tomu gelové fixy, Terka maluje jak o život, už třetí.
@Sára 1 co nějakou experimentální sadu - napadlo mě to, protože jsem je viděla dneska v lidlu a vypadalo to celkem pěkně.
@terinka4444 Bojím se, že omalovánky ne - všechny, co měli, darovali nám na domalování. Vím, že tyhle jsou jiné, ale i tak by to asi neocenila. ![]()
@Kauree Jé - to jsem si taky říkala, že by to třeba nebylo špatné. Jenže já nevěděla, že je to už dneska. Tak to mám teda nejspíš smůlu. Většinou toho další den už moc není a ani nevím, jestli se tam zítra dostanu.
@Sára 1 my tam byli večer a bylo toho tam hromada (nezkoumala jsem jestli všechny inzerované druhy, ale určitě těch druhů bylo víc). mam pocit, že to v lidlu teď před vánoci už jednou měli, tak už lidi nebyli tak lační
každopádně různé podobné sady se prodávají i normálně, rozdíl v ceně snad nebude tak velký - tuším, že tesco mělo v nějakém vánočním letáku taky nějaké.
Zdravím, kdy je prosím vás vhodnější dárek k Vánocům blízké osobě (snad budoucí vztah), když se na Štědrý den nemůžeme vidět? Možná to zní blbě, ale mám zažité, že 24. rodina, a další dny další rodinní příslušníci (znáte to…), popřípadě blízcí.
Je takové osobě lepší předat dárek den před Vánoci s tím, ať si ho zítra pod stromečkem otevře, a nebo ji dáreček přinést opožděně 25. / 26.? Asi je běžné obojí, ale nechci popřípadě udělat nějakou hloupost
O domluvu taky nejde, chci protějšek překvapit. A 24. 12. se vidět nemůžeme, jindy ano. Děkuji za rady na blbou otázku, vážně ale nevím. Neni blbé předat dárek dopředu? To si ho pravděpodobně vezme domům a otevře nazítří. Kdežto 25. /26. se dá otevřít na místě a vidět radost v očích
Co by Vám přišlo milejší a vhodnější? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, kdy je prosím vás vhodnější dárek k Vánocům blízké osobě (snad budoucí vztah), když se na Štědrý den nemůžeme vidět? Možná to zní blbě, ale mám zažité, že 24. rodina, a další dny další rodinní příslušníci (znáte to…), popřípadě blízcí.
Je takové osobě lepší předat dárek den před Vánoci s tím, ať si ho zítra pod stromečkem otevře, a nebo ji dáreček přinést opožděně 25. / 26.? Asi je běžné obojí, ale nechci popřípadě udělat nějakou hloupostO domluvu taky nejde, chci protějšek překvapit. A 24. 12. se vidět nemůžeme, jindy ano. Děkuji za rady na blbou otázku, vážně ale nevím. Neni blbé předat dárek dopředu? To si ho pravděpodobně vezme domům a otevře nazítří. Kdežto 25. /26. se dá otevřít na místě a vidět radost v očích
Co by Vám přišlo milejší a vhodnější?
Presne o to by mi slo - videt reakci, takze hladlsuji za 25/26. ![]()
@Sára 1 píše:
Jaká by byla dobrá společenská hra pro 10letou?
V 10letech je nejoblíbenější hra ta co se hraje s flaškou od vína ![]()
Ještě musím vymyslet něco pro partnera. Doufala jsem, že naznačí nebo si řekne. Bohužel si vše, co chce, koupí. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Presne o to by mi slo - videt reakci, takze hladlsuji za 25/26.
To je určitě pravda, díky ![]()