Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
15.11.16 11:58

@kometa32
No můj manžel má fakt radost, když dostane něco na zub, takže u nás už je to taková tradice, nějaké „dárkové“ balení salámů, nebo klobásek mu dávám každý rok. :nevim:
Jemu je těžké vybírat, když se ho zeptám, nic nechce, a když už, má raději dárky, které zmizí (jídlo, zážitky), nebo praktické věci (nářadí, třeba i tu peněženku, tu dostal ale předloni apod.). Takže než utrácet za něco, co se tu pak bude válet, to raději ten salám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.11.16 12:09

@katsha Tak pokud to máte zažité jako tradici, nebo si to nesete z domova tak to jo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.11.16 12:24

Rodicu se kazdorocne ptam, a tatovi kupuju vzdy neco funkniho na sebe, co by si jinak nekoupil. Treba letos softshellove kalhoty. Ten nejake serepeticky neoceni ;) Mamku potesi spis vic drobnosti, letos chce nove chnapky s magnetem, hezke nizke ponozky a stribrny naramek ;) A tchyne si nerekne, tak ji kupuji vetsinou knizku a neco k tomu, bud nejakou prirodni kosmetiku nebo loni mel uspech tea tree oil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.11.16 12:36

@kometa32 Můj manžel říká, že nejlepší dárky jsou takové, co se dají sežrat. :mrgreen: A je fakt, že já jako ženská dostávám taky ráda cokoliv k jídlu, nebo pití. Z láhve dobrého vína budu mít mnohem větší radost, než z prstenu s briliantem. :mrgreen: To nedokážu ocenit. Zato dobře se najíst a napít, to jo. :mrgreen:

Co rodičům a tchánovcům, nevím. Sami s tím rok co rok zápasíme. Každý rok necháváme pro obě rodinky dělat kalendáře. Tchánovce si řeší manžel sám, většinou dají něco dohromady s bráchou, letos kupují taťkovi chytrý telefon, tchýně si prý přeje novou nákupní tašku. :nevim: Pro své rodiče vůbec netuším. Všechno mají a nic nechtějí, klasika. :zed: Přemýšlím, že jim koupím lístek do kina, někam do restaurace… nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.11.16 12:40
@Aliik píše:
Rodicu se kazdorocne ptam, a tatovi kupuju vzdy neco funkniho na sebe, co by si jinak nekoupil. Treba letos softshellove kalhoty. Ten nejake serepeticky neoceni ;) Mamku potesi spis vic drobnosti, letos chce nove chnapky s magnetem, hezke nizke ponozky a stribrny naramek ;) A tchyne si nerekne, tak ji kupuji vetsinou knizku a neco k tomu, bud nejakou prirodni kosmetiku nebo loni mel uspech tea tree oil ;)

Tea tree olej je fajn a ještě lepší švédské kapky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.11.16 12:45

@Fima Jako jo, každý to má jinak a respektuji to..jen mě zajímala reakce.
Já jedlé dárky uznávám tak maximálně na svátek. Ale to je asi můj problém. :lol: Nehledě na to, že takové dárky jako je lepší sýr nebo salám, čokoška si dáváme jako překvapení z nákupu každý víkend. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
15.11.16 12:49

Pro někoho tip, ale spíš dotaz: http://www.babickarstvi.cz/…6048664.html - nedáváte někdo toto? líbí se mi to, musí to ale jít prozkoumat pořádně do knihkupectví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.11.16 12:57
@kometa32 píše:
@Fima Jako jo, každý to má jinak a respektuji to..jen mě zajímala reakce.
Já jedlé dárky uznávám tak maximálně na svátek. Ale to je asi můj problém. :lol: Nehledě na to, že takové dárky jako je lepší sýr nebo salám, čokoška si dáváme jako překvapení z nákupu každý víkend. :srdce:

Ale huš, chytají mě chutě! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.11.16 12:58
@Kauree píše:
Pro někoho tip, ale spíš dotaz: http://www.babickarstvi.cz/…6048664.html - nedáváte někdo toto? líbí se mi to, musí to ale jít prozkoumat pořádně do knihkupectví..

Tak pro mě tip!! Díky a beru i dědečka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.11.16 12:58
@Fima píše:
Ale huš, chytají mě chutě! :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
15.11.16 13:06
@Kauree píše:

Ahoj za mne super, dali jsme to tchýni před 2 roky, bohužel nic do toho nenapsala a nechala to počmárat neteři s tím, že ona na to není. (Myslela jsem, že to bude dobré, píše kroniky, články do novin), bohužel, tohle měla vyplnit naší dceři, takže problém. Takže zvaž, jestli nemáš podobnou babičku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.11.16 13:52

@Sára 1 tak mu kupte ribstole :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
15.11.16 17:10
@Kauree
@Kauree píše:

Já koupila loni své babičce, myslela jsem, že pak bude vyplněna pro mě. Ale neuspěla jsem. Spíš proto, že už si některe věci možná nepamatuje a asi by jí bylo smutno při vzpomínkách (už dlouho je bez manžela).
Ale nápad dát tchýni mě zaujal…Píše deníky a tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.11.16 18:21
@skretik píše:
@Sára 1 tak mu kupte ribstole :mavam:

Jen to ne. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
15.11.16 19:58

Holky tak už potřebuju jen radu co čtyřleté holčičce, když už má starší ségru a skoro všechno už mají? A pak pro tříletého chlapečka a taky už má doma staršího brášku.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný