Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kauree píše:
@Lucinkakobliha my teď jedeme pořád dokola Hurvínkovy strašidýlka - pětiletá to cituje, zpívá písničky, moc oblíbené to je, i když ostatní Hurvínky moc nemusí.
Hurvínkova strašidýlka neznám, kouknu díky za tip.
@Sára 1 baby puzzle, nějaké nářadí v kufříku, auta od Leny, Duplo, velká tatrovka(tu musí mít každý kluk),vláčkodráha z Lidlu
@skretik Nejvíc se zabaví lezením po výškách.
Máme toho hodně po starší. Vše, co píšeš, máme.
@smutná máma Vláčkodráhu mám v plánu.
Nářadí mě nenapadlo - přišel mi na to ještě malý. Včera ale pomáhal tatínkovi s jeho nářadím.
Na auta od Leny se kouknu.
@Sára 1 to já už kupuju vnoučkovi v jeho 2,5 letech druhé nářadí. Kladivo doslova utloukl, vrtačku taky užíval co se dá. Prostě to nezničil, ale tolik to hrál. Naši mladí stavěli barák, a tak pořád vlastně viděl někoho dospělého s nářadím. Uvidíš, to se mu bude líbit. U nás vedla vrtačka a motor.pila
@Lucinkakobliha - ja jsem svemu priteli koupila moc pekny svetr v Buschmanovi, pak ma rad cokoladu, tak mu koupim belgické pralinky v prodejne BonBon. Tam maji moc dobre. Segrinymu priteli budeme davat vino. A memu tatovi koupime poukazku na bryle, to si musi vybrat sam a potrebuje je.
@Sára 1 syn měl loni na vánoce rok a půl a dostal auto odrážedlo, nářadí, volant, nějaké autíčka, houpacího koně a dál už si nevzpomínám. Se vším si dodnes hraje.
@Lucinkakobliha píše:
Holky nějaký tip na dárky pro chlapa, dospělého???
Já kupuji hodinky
jinak většinou oblečení, které si nerad kupuje ![]()
@Lucinkakobliha píše:
Holky nějaký tip na dárky pro chlapa, dospělého???
Já kupuji to, co si přeje. Loni jsme zavedli psaní Ježíškovi a velmi se to osvědčilo, takže si vždycky během října vyměníme e-mail s tipy na Vánoce a je to bez práce. Člověk si nemusí lámat hlavu s tím, co by mu měl koupit. Jinak já letos kupuji mlýnek na kafe, batoh s kapsou na noťas, ten jeho už dosluhuje a pak tam má myslím ještě nějaké tipy na knížky.
Já jsem letos úplně bez nápadu
. Oblečení kupuji nerada jako dárek, to nakupujeme průběžně dle potřeby spolu. Hodinky nenosí, knihy nekupuji, neb jsem mu loni dala čtečku. Věci na sport a technické hračky si vybírá sám. Zážitky jsem dávala také už několikrát. Předplatné časopisu také. Fakt nevím
. Dopis ježíškovi jsme také zkoušeli, prý nic nechce ![]()
Já letos kupuju manželovi technickou hračičku - dron Syma. Je to tenhle:
http://drony.heureka.cz/…924846013014
A pak už je drobnosti - asi nějaká trička, nebo košile, manžel vše nosí až do roztrhání, sám si nic nekoupí.
A něco na zub - asi nějaký lepší salám. Dohromady se mnou a nejstarší dcerou ještě dostane stolní hru Dominion. ![]()
Pár dní po Vánocích má narozky, tak to mám tenhle hlavolam:
http://hlavolamy.heureka.cz/…gma-hlavolam
Hele ten DRON není vůbec špatný nápad
To bude nadšený i syn. Díky, díky, díky za tip!!! ![]()
Já se zase zeptám na tip pro rodiče a tchánovce ve věku +-65 let. Tchán se zajímá o PC a historii, tchyně ráda pracuje na zahradě. Moji rodiče nemají moc vyhraněné zájmy, takže tam by to chtělo něco neutrálního. Vždy jsme dávali zážitkové dárky (tchánovcům vstupenky na výstavu a do brněnského technického podzemí, mojí mamce do divadla, oběma mým rodičům do 3D kina apod.), ale letos jak naschvál nic nemůžu najít, abychom se neopakovali. Měla by to být nejlépe nějaká vtipná drobnost do 500 Kč.
Děkuji. ![]()
@katsha Všimla jsem si, že více už psalo, že dá manželovi nebo přítelovi nějáký lepší salám..já si to nedovedu představit.
Jako babičce nebo rodičům ano v rámci dárkového koše. Jak na to reaguje?
Jinak já koupila peněženku, tachometr na kolo, oblečení, parfém, knížky.