Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
http://kohoutcentrum.cz/…-design-2014
Mela jsem tu moznost si ja i dcera v realu osahat u jedne pani doma povicero kvalitnich panenek, a ac jsem myslela, ze budeme kupovat Hannah, dcera si vybrala Jessiku
A i mne se libila ![]()
EDIT: Skladame se na ni s prarodici k narozkam ![]()
Já jsem se dívala i na ty realistické panenky. ty jsou taky úžasné
@andriaana píše:
Holky a nějaké tipy na dárky pro 4 letou a 8 letou by jste neměly? Domeček pro panenky, Barbie mají. Děkuju. babička je bezradná.
mám na vánoce 5 a 10 dostanou draky z lego elves, vybrala jsme velké sady a k tomumenší dráčky, dostanou od Schleichu stáje, ohrady, nové koně s jezdcema a jednorožce s vílama, každá něco, dohromady jim to dá velkou sadu, bruder má skvělé auto pro koně, tak to taky
magic jinn, dostanou hry, dostanou knihy ke kouzelnému čtení a ty nové hry, velká ten svět, malá farmu, tvořivé sady, velká chtěla ty magické olamlovánky na způsob těch relaxačních, dostanou dětské sketchbooky, s tím se hodně vyhjrají, kotě od teksty ta malá a asi jí koupím ještě od fur real friends toho dráčka, letošní novinka, tak nějak je máme doma vždycky co vyjde a docela si s tím sem tam hrají, starší nějaké šaty od Desigualu, má je ráda, jsou drahé na jen tak, takže je dostane pod strom
No a samo barbíny, koupila jsme ten airbrusch a malé nějakou s natáčecíma vlasama a monsterhigky, převážně z 13 přání. Robo želvy. To je zatím všechno, malé budu ještě kupovat pero od thrue for kids, ale ona je vánoční, takže ještě musím myslet na narozky, část jde na narozky.
Příspěvek upraven 05.11.16 v 16:50
@Aliik píše:
http://kohoutcentrum.cz/…-design-2014Mela jsem tu moznost si ja i dcera v realu osahat u jedne pani doma povicero kvalitnich panenek, a ac jsem myslela, ze budeme kupovat Hannah, dcera si vybrala JessikuA i mne se libila
EDIT: Skladame se na ni s prarodici k narozkam
Götz máme doma ( sice si s ní nikdo nehraje
) ale je to skvělá panenka.
@andriaana
U nás osmiletka dostane Lego Friends, hru Dominion, barbínu monsterku a kuchařskou knížku pro děti. Plus jí ještě asi koupím nové pouzdro do školy. Společně se sestrami ještě dostane nábytek pro barbíny, Lego Classic a hru na motivy Frozen. Od příbuzných ještě nějaké hry, knížku ke Kouzelnému čtení a nějaké normální knížky. Teď měla narozky, slavit se to bude zítra, to od nás dostane větší kolo a ilustrované vydání 1. dílu Harryho Pottera, od příbuzných Destrukční deník, hry Logik a V kostce: Svět, jedna babička ji místo věcného daru vezme na pohádku do hvězdárny.
Čtyřletka pod stromek dostane asi Duplo Sofii, hru Zámecké schody, samolepkovou a pohádkovou knížku. Od příbuzných Playmobil víly, knížku ke Kouzelnému čtení, nějaké stolní hry (Cink, dětské Activity) a úkolové sešity.
@andriaana
tuto panenku jsem kupovala dcerce minulý rok a je její oblíbená… i když jsem myslela že ty vlásky pujdou lépe česat.
Tento rok jsem ji k ní objednávala šatičky tak snad ji budou ![]()
Holky poraďtě, chci koupit panenku Barbie a nevím zda koupil pravou od Mattela ale z bazarku (pěknou zachovalou) a nebo úplně novou zn. Simba..
Dostane i jiné dárky a Barbie za 500-600 se mi nechce dávat..
@Edit1 Barbie od Mattela sezenes v akcich v pohode kolem 200-300 Kč novou, letos jsem kupovala asi za 199 baletku
Treba tady: https://www.maxikovy-hracky.cz/…rina-fialova (kdyz tam das vyhledat barbie, do 300 jich bude hodne, staci vybirat) ![]()
EDIT: Na 4kids maji jeste vetsi vyber a levnejsi ![]()
@Aliik já mám vybranou tuto, ale pokud chci s šatama tak ta cena je vyšší…
Možná to tu už je. Dáváte společný dárek dětem?
Máme 2 holky (2 a 5 let) a dáváme společný dárek albi tužku - angličtinu a zpívánky. Starší si to bude obhospodařovat sama a mladší budeme hlídat.
@bublinek mám také dvě holky 4 a 5,5. A vzhledem k tomu, abych nemusela řešit jejich věčné hádání tak má každá svoji panenku, kočárek, lego společné ale každá má svoji oblibenou postavičku, spol.hry dohromady, tento rok klavír společený tak snad se nebudou moc o něho hádat ![]()
Davame vzdy dohromady spolecenske hry, pripadne stavebnice, co jsou pro obe. Letos tedy dostanou kazda svoji (mladsi Hubelino a starsi uz male Lego), ale vsechno Duplo bylo vzdy obou. Letos dostanou dohromady 3 spolecenske hry ![]()
@terinka4444 můžu poprosit o odkaz na ty jednorožce a na ty sketchbooky? děkuji
Tak mě napadá - jaký máte poměr mezi splněnými a nesplněnými přáními z dopisu ježíškovi? u nás - holky 4 a 5 - tam mají koně (kopýtko) za 4 tis. a druhá dráčka za 3 ![]()
a stalo se vám, že se v dopise objevilo totéž druhý rok, když to jeden rok dítko nedostalo? my takhle vloni už radši koupili té starší Paní pavoukovou (tušili jsme, že to bude blbost a nevydrží jí to déle než do konce Vánoc a měli jsme pravdu) a letos jsem už raději objednala play doh koně MLP (toho jsme nekoupili vloni jen proto, že měly zrovna období děsného prasení s plastelínou a odmítaly to po sobě uklízet, tak z principu nemohly dostat plastelínu k vánocům
). přišlo mi, že se jim ty zájmy strašně rychle mění, tak mi přišlo zvláštní, když si takhle jednu věc přeji i po roce (obě to měly ve 3 a 4 letech ![]()
jinak pokud by někomu pomohlo - pro holky 4 a 5 let tedy máme nebo možná ještě budeme kupovat: panenky MH Draculaura a MLP nějaká ta modrá
, mončičáci (ty chtěly tak moc, že radši napsaly ježíškovi, aby mi taky jednoho přinesl
), bunchems stavebnice, merkur, mladší si přeje transformera žlutýho a modrýho (prosím znalce o pomoc - nevyznám se v tom - potřebovala bych nějakého či nějaké, nad kterými nebude plakat moje peněženka a nebude to úplný šmejd), tu play doh - jedna MLP, druhá zubaře, walkie talkie s měničem hlasu, nějaký dráček za 600 místo toho za 3 tis
, pak hra od mindoku mmm - myšky (líbí se mi, že hrají hráči společně proti hře - buď vyhrají všichni nebo nikdo). a ještě asi podlehneme právě a pořídíme nějakého plyšáka nebo tak něco z dopisů..
pro dvouletou neteř mám pak v plánu pořídit smart hru králík kuk