Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potrebovala bych poradit. Stale premyslim koupit synovi (2r) garaz nebo neco podobneho, ale ve stylu prave domku pro panenky - aby to bylo trochu vyssi. Vsude maji garaze treba 40 cm vysoke a mne se to zda malo. Nebo nejake zaviravi garaze, vubec nevim - dnes totiz prisel k memu PC, otevrel dvirka a uvnitr mi chybi CD, dok uz je prazdny. On tam strcil auticko a rval garaz a nechtel ho vyndat… Tak potrebuju nejakou garaz pro par aut ![]()
@LindaPraha My kupovali garáž předloni. Dřevěnou, vyráběnou ve chráněné dílně: http://www.drevene-hracky-kojenecky-textil-charita.cz/…pro-auticka/, mělo to hrozný úspěch a má dodneška. Kluci si s ní hodně hrají. Mají různé velikosti, vypadají moc hezky.
@LLenule111 píše:
Holky kupujete hračky spíše v hračkářství nebo radši na netu?
já zásadně na netu, já vždycky vlezu do hračkářství, vyděsí mě ty ceny a jdu to hledat na netu
i když v Dráčiku třeba teď mají s pohádkovou cenou ve vánočním katalogu ty roboželvy, co tak obě moje děti nutně potřebují a za tu cenu jsem je na netu nesehnala. Nebo třeba teď byl v makru kupon na slevu 30% na všechny hračky, takže jsem jim tam nakoupila schleich ve velkém a za ceny, co na netu není šance, nebo nový dráček od fur real friends, mají ho tam běžně za 2400, to už samo o sboě je dost dobrý, s tou slevou vyšel přes 1600 a to se nekoupí nikde na netu. tak záleží, no. Já ty dárky kupuju tak průběžně od srpna, kde se co namane. pravda, něco mám už od ledna letošního roku ![]()
Hracky kupuju na netu v akcich, nebo z druhe ruky v top stavu, preci jen nemam neomezeny rozpocet a tak nejak me v hrackarstvi ceny odradi ![]()
Dcera dostane domeček pro Barbie mají nějaký nový moderní house ve Sparkysu tak na nej chci mrknoiut, pak jsem koukala na kreativní Trika co jdou vybavit a po vyprani to zmizne nemáte s tim zkušenost?
Nejedí vyber mám pro mladší ta nemám ani rok a hračky pro starší jsou často v dezolatnim stavu tak budu kupovat klasiku jako kostky na lékaři kroužky atd
@terinka4444 píše:
já zásadně na netu, já vždycky vlezu do hračkářství, vyděsí mě ty ceny a jdu to hledat na netu:
Přesně. Mám to stejně. ![]()
Hodně využívám v listopadu ten den dopravy zdarma a to toho objednám asi nejvíc. Občas se někdo něco namane i v tom kamenném obchodě a tak to koupím, ale převažuje u nás určitě ten internet.
Letos to veznu hlavně přs internet, něchce se mi nidke moc courat, pár věcí pro malou jsem už objednala a jen to rozdám po babičkách, aby měla co cupovat
zatím to nemusím před ní schovávat, i kdybych jí zabalila něco co už používá, tak bude jen mít radost, že to zase vidí
te%d jsem objednala nějaké knížečky, mám dřevěné skládačky a když sebebičky ptaly, co koupit, tak chci hromady pěnového puzzle 15×15. S tím si vyhraje dlouho a i domeček si z toho časem bude moct postavit
a dobře se to převáží
když jsem před tchyní zmínila oblečení, málem jí vzal ďas, že nika chodit nebude, tak jsem vzdala nějakou snahu o seznam… prostě naupuju já a když budou chtít přispět, tak budu ráda, ale já si vánoce s malou chci užít
a né se stresovat, jestli náhodou někoho neurazím nějakým přáním…
@terinka4444 Teda ty máš fakt přehled. Já netuším, co budu kupovat, takže ani netuším, jaké mají ceny. Když jsem v hračkářství, tak zase nemám přehled, kolik to stojí přes net. Loni jse teda hodně věcí obhlídla ve skutečnosti a pak objednávala přes net. Letos ale nevím, co objednávat. Do Makra se nedostanu, hračkářství je tu malé. Dráčik, Bambule je ve vzdálenějším městě, takže tam se taky asi nedostanu.
@Fima píše:
Přesně. Mám to stejně.
Hodně využívám v listopadu ten den dopravy zdarma a to toho objednám asi nejvíc. Občas se někdo něco namane i v tom kamenném obchodě a tak to koupím, ale převažuje u nás určitě ten internet.
To jsem využila loni. Sepsala jsem si všechno, ceny a pak hledala, kde to koupím nejlevněji. Myslím, že jsem tím dost ušetřila. Ale možná bych toho zase koupila míň, kdybych to koupila někde v krámě. Nebo bych něco nekoupila vůbec kvůli vysoké ceně.
Holky jaké máte zkušenosti s kuličkovou dráhou? Má úspěch u dětí? Malému budou na jaře 3 roky.
@LLenule111 jojo, děti to baví, ale je potřeba asistence dospělýho - ve 3 letech to alespoň moje děti nezvládly sestavit tak, aby se jim to kutálelo od začátku do konce (dostaly to, když jim byly 2 a 3 roky). ale s pomocí stavěly a pak si hrály rády. teď nám to nějakou dobu už leží ve skříni pozapomenuté, ale díky za tip - jestli bude zítra pršet, tak jim to vytáhnu
![]()
@LLenule111 u nás kuličkodráha má úspěch u obou kluků ( 2 a 4r), ale sestavuju taky většinou já. Máme od Quercetti (Marble Run) a ze začátku dávala zabrat i nám dospělým
Jinak jsem narazila na Hubelino https://www.mall.cz/…raha-starter?… a líbí se mi, že jde i na duplo.
Taky se mi líbí Hubelino že pasuje na duplo, ale ta cena je šílená. Já se dívala na tuto kuličkodráhu http://www.dracik.cz/…ova-draha-6/ nebo od leny http://www.dracik.cz/…ckova-draha/ nebo http://www.dracik.cz/…ova-draha-8/ Ta první má hodně dílků, ale nevím jak to drží na sobě, aby to nebylo vratké.
@LLenule111
Kluci mají kuličkovou dráhu od Leny. Je celkem stabilní. Spíše ji vytahuje mladší syn 3,5.
Stavím jí převážně já
Pokud si dobře pamatuji, tak ji syn dostal loni k vánocům.