Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.9.16 20:21

@terinka4444 v pohodě, taky jsem tehdy googlila :mrgreen: každopádně Jinn překvapil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
26.9.16 20:26

Taky chci Albi tužku pro skoro 3 letou.Ale jiný tip pro ni nemám…Poraďte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
26.9.16 20:35

@StaráZnámá, @terinka4444 No tak super :) Díky za názory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
26.9.16 20:57

@Sára 1
No je těžké radit, když nevíme, co máte, nebo nemáte. :think: A taky co holčičku baví, ne každá je unešená z miminek a panenek, třeba u nás bych s tímhle neobstála. :)
Co třeba Playmobil? Naše holky letos dostanou vílí sady, hrály si s touto stavebnicí na výstavě Playmobilu a nemohla jsem je od toho odtrhnout. :)
Jinak u nás vede klasika - lego, barbíny, koníci, takže vybírám vždy něco z toho. Plus stolní hry, ty hrajeme opravdu hodně, takže každý rok Ježíšek nějaké přinese.
Lyže bych klidně koupila, pokud jezdíte lyžovat a dcerka k tomu tíhne. Malá na to rozhodně není, mám kamarádky, které lyžují i s tříleťáky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
26.9.16 21:14

@Malike my dáváme většinu nějaký víkendový pobyt. Pro oba rodiče a dáváme to spolu s bráchou. Naši rádi cestují, tak si jen určí přibližnou lokalitu.
A táta teď dostane půjčení elekrokola.
A pro lidi co „všechno mají a nic nepotřebují“ jsme dávali louku :D http://www.mistoproprirodu.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
26.9.16 21:17

Tak já mám zatím jen vymyšleno co miláčkům koupím :) Dcera (7): Mikroskop, knihu, plyšák Minecraft, společenskou hru a něco na tvoření Syn (6): Lego city vlak, kniha, nějaký vláček, Lego city koleje, Puzzle Syn (4): Cars, auto, kniha, Lego Duplo Syn (3): Puzzle, Lego Duplo, auto, stavebnice Seva, kniha

Je to strašný, mají všechno a každý rok je horší a horší pro ně nakupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
27.9.16 00:40
@terinka4444 píše:
@Sára 1 coby se mohlo malé líbit, pejsek nebo kočička teksta, magic jinn, monster highky, ty frí teď u nás, kupuju jim lego, letos draky z řady elves, stolní hry, výroby magnetů. Koně jí neberou? schleich je vděčný, letos vyjeli růžovou stáj, takže už ji mám doma :lol: a víly a jednorožci jsou taky in.

Ta kočička teksta se mi moc nelíbí. Přijde mi to podobné jako FurReal Friends. Koupila jsem loni pandu. Na magic jinn jsem koukala - poustila jsem si video:
https://www.youtube.com/watch?…
Docela odrazující. :lol:
Výroba magnetů je zajímavý, ale nevím, kam by to pak šlo dát - ledničku máme vestavěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
27.9.16 00:52

@katsha Přijde mi, že máme všechno. Samozřejmě nemáme, ale už nevím, kam ty hračky dávat. Dneska dcera koukala na nějaký katalog a strašně se jí líbilo zase nějaké miminko. Ale má jich už dost. Kočárků taky. Baví ji skoro všechno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
27.9.16 08:21

@Sára 1 U nás je třeba nejvděčnější dárek Lego Duplo. Dcera ho miluje, dost si s ním vyhraje. Mám už koupenou sadu Lesopark a něco s princeznou Sofií. Ještě k narozeninám dokoupím sadu s Minnie. Z toho bude nadšená. Pak mám v plánu první společenskou hru s Krtkem, asi Pojd´ si hrát se to jmenuje. Možná tu Albi tužku, nějaké knížky. Panenek má mraky, barbín taky, kočárky 3. Takže letos hlavně Lego a společenské hry. V lednu jí budou 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
27.9.16 12:40

@Sára 1 my máme pro kluka megneticko-tabulovou tapetu Místo tabule jako takové, ta zavazí a v jeho pokojíčku je taková bezprizorní zeď mezi dveřma, kterou už stejně stihl počmárat, tak jí bude mít tam. Kříd se nebojíme, máme všude lino. A magnety ho baví už teď.

Teď ještě sháníme nějakou rozumnou knížku o dinosaurech. Zvukovou spíš nechci, líbila by se mi nějaká taková ta s okýnky, ale raději „realistické“ obrázky a ne úplně blbá (budou mu dva, ale ať mu to vydrží) Zatím jsem objevila tuhle sérii Podívej se do , mají právě i dinosaury a vesmír u nás taky letí, tak asi dostanou babičky doporučení na tohle.
Jinak samozřejmě duplo, koloodrážedlo a povlečení s dinosaury (má i narozeniny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.9.16 14:01
@Sára 1 píše:
Ta kočička teksta se mi moc nelíbí. Přijde mi to podobné jako FurReal Friends. Koupila jsem loni pandu. Na magic jinn jsem koukala - poustila jsem si video:
https://www.youtube.com/watch?…
Docela odrazující. :lol:
Výroba magnetů je zajímavý, ale nevím, kam by to pak šlo dát - ledničku máme vestavěnou.

protože byl v krabici a odráželo se mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.16 14:24

@Sára 1 na toho Jinna se musí mluvit fakt zřetelně, pak funguje dobře ;)

Jinak teda my máme od teksty toho psa - a musím říct, že dcera se ho ze začátku bála, špatně se nám ovládá a když skáče salto dozadu, tak je to o zuby - je třeba stát kousek dál od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.9.16 22:25

Zaujala mě ta albi tužka, tak jsem se chtěla zeptat zda to je i pro dvouleté dítě? :think: Jinak našemu synovi budeme kupovat úložné boxy z ikey, lampičku na stěnu, knížky, puzzle, koberec silnici+autíčka a kapsář za postel. Kupujeme spíš praktické dárky, protože babička se zase rozšoupne a to budou samé hračky (dřevěné pexeso, garáž, dětský tablet…). Chlap dostane kontaktní gril, myš k počítači, permici do fitka, peněženku star wars :lol: a nějaké lego auto, rodičům se budeme skládat na matrace, pak dostanou už jen nějakou kosmetiku, popř. poukázku na nákup do kauflandu, sestra dostane hrnečky a konvici na čaj, na jednom bude namalovaná ona, na druhém její manžel a na konvici jejich syn + možná dostanou i ten sypanej čaj. :lol: Brácha peněženku. Synovec dřevěný vláček s kostkami a skákacího koně. Kamarádka speciální hřeben na rozčesávání vlasů. To je zatim vše co jsem vymyslela. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.9.16 08:41

Já už mám taky část nakoupeno :D Mojí mamce jsem koupila elektrický pilník od Schoolu a dávám dohromady velkou fotoknihu syna od 0-6, páč pořád nadává že nemá žádné tištěné fotky - tak to bude mít radost! Pro švagrovou parfém Lanvin a pro bráchu triko z jeho oblíbeného basket shopu :palec:
A už mi zbývá jen syn.. na vánoce mu bude 6,5 - je v 1.třídě. Mám pro něj velkou všeobecnou encyklopedii z levných knih, lego Starwars - ten černý se světelným mečem - toho moc chce. A pak tedy jako hlavní dárek dostane tablet. Jen pořád váhám, jestli 7" nebo 8". Chci to hlavně na hry. Doma nemáme pc, tablet ani notebook. Mně stačí telefon a nechci mu ho moc půjčovat, protože ho mám zároveň i jako pracovní, takže tablet jen pro něj mu udělá určitě radost :dance:
Vánoce trávíme s babičkou, a ta pro něj má fotbalové povlečení a fotbalové hodiny do pokoje. A ještě mu asi koupí pyžamo a nebo nějakého plyšáčka do postele, ty má moc rád :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
10.10.16 10:11
@terinka4444 píše: … Alternativa magic pen od thrue4kids…

Ahoj, chceme kupovat Magic pen klukům k vánocům (6 let), ale ještě než to koupím, tak jsem se tě chtěla zeptat - ta aplikace smartpark se přeci dá používat i bez toho pera. Jaký konkrétně přínos má teda to pero? Bude tam pak víc knížek uvnitř té aplikace, nebo k čemu je to pero potřeba? A dá se používat jedno pero na dva tablety, nebo se to nějak spáruje s jedním tabletem a na druhém už to nefunguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný