Vánoce 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9578
10.10.16 21:50

Jdu s dotazem co pro kluky 2 a 5let? Vláčkodráhy máme, Lego taky - ani jedno je moc nebere. Auto na dálkové ovládání je baví jen občas, to samé tabule (z jedné strany magnetická). Albi tužka mi přijde zbytečná, když máme tablet a různé výukové aplikace. Loni jsme kupovali Magformers, tak asi přikoupíme nějaké díly, taky docela má úspěch kuličkodráha a Georello od Quercetti - pro někoho možná tip. Máte zkušenost s nějakou autodráhou, elektrickou stavebnicí (Voltíka má), příp. nějakou kreativní sadou (žížaly, pravěké akvárium - jsou ještě jiná?), interaktivní hračkou která má opravdu úspěch (Furby ani Teksta se mi nelíbí :oops: ), nějaký robot? Vysílačky chci kupovat, ty už jen vybrat jaké - máte s nějakými zkušenost? Starší má rád technické věci, mladší auta, bagry (má jich už celkem dost, ale kdyby měl někdo tip na něco opravdu pěkného, tak sem s tím :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
11.10.16 08:55

@jowana Náš malej má rád knižky o bagrech, traktorech ty s tvrdými listy. Jinak mě napadla seva? My se ségrou jsme si s tím hodně dlouho hráli jako děti. Ten starší by to už zvládl. Taky máme dvouleťáka a budeme kupovat hru hlavolam den a noc. Jinak u kamarádek ještě vede hra dubble kids.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
11.10.16 08:58

Holky, prosím jaké máte doma velké dřevěné domečky pro dcery? Všude je jich spousty, líbí se mi i takové ty vysoké přes 1m ale obávám se, aby to bylo stabilní a i ty vnitřky pevné a něco to vydrželo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
11.10.16 11:12

@Aishenka já viděla pěkný v ikee - ten by stabilní být měl.. - dá se to využít i jen jako polička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
11.10.16 22:47

Vy co jste zmiňovaly, že budete kupovat kouzelné čtení Albi-mají v akci v hračkářství Dráčik za 1150,–(tužka + kniha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.10.16 22:53

@jowana Naši kluci jsou taky tvořiví, takže jsem po něčem kreativním taky koukala. Budu kupovat asi odlévání ze sádry, udělají si z toho magnetky a napatlají barvami. Až se to rozbije, tak koupím pytlík sádry za pár korun a mohou dělat nanovo. Pak se mi líbili sypací dinosauři od Leny. To spíš asi pro mladšího 3 letého, i když věřím, že starší 5 letý to bude chtít dělat taky, protože co má jeden, to musí mít i druhý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.10.16 06:51

@Fima Tak to máme podobně, ideálně si toho dobu ani jeden nevšimne a pak se o to přetahují oba :) Na sádru jsem taky koukala, tu mám uloženou taky ve výběru. Tak klidně se poděl o další nápady, s čím si kluci vyhrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
12.10.16 07:09

@Fima Jak prosímtě vypadají ti dinosauři? Na netu jsem to nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.10.16 07:16

Nemáte někdo zkušenost s živou vzdělávací sadou? Chov listonohů, žížal nebo nějakých rybek? Říkám si, jestli ta „akvária“ jsou dostatečná, nejsou hned zelená a živočichové tam po pár týdnech netrpí :think: Syn třeba hrozně rád v létě sel a pak pozoroval, jak to roste..takže třeba listonoh by u něj mohl mít úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
12.10.16 09:17

@Aishenka Já jsem se rozhodla pořídit pro naši 4letou dceru nějaký z domečků od Kidkraftu. Pro 1,5ročního syna zatím moc nevím, protože má všechny hračky po ségře. Ale uvažovala jsem o nějaký multifunkční kostce od Woody nebo Bino. Kdyby měl někdo nějaký tip, budu ráda. Lego duplo, dřevěnou vláčkodráhu, to máme. Má moc rád svítící a hrající hračky, možná pořídím něco od Fisher Price, ale taky toho má dost po ségře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
12.10.16 09:37
@Pinkie píše:
@Aishenka Já jsem se rozhodla pořídit pro naši 4letou dceru nějaký z domečků od Kidkraftu. Pro 1,5ročního syna zatím moc nevím, protože má všechny hračky po ségře. Ale uvažovala jsem o nějaký multifunkční kostce od Woody nebo Bino. Kdyby měl někdo nějaký tip, budu ráda. Lego duplo, dřevěnou vláčkodráhu, to máme. Má moc rád svítící a hrající hračky, možná pořídím něco od Fisher Price, ale taky toho má dost po ségře. :think:

na tyhle jsem se dívala na mimibazaru a právě jsem si říkala, že by mohli být „bytelné“. Krásné a kvalitní hračky dřevěné jsou na chytraopicka.cz tak se mrkni, mají různé motorické atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.10.16 10:28
@jowana píše:
Nemáte někdo zkušenost s živou vzdělávací sadou? Chov listonohů, žížal nebo nějakých rybek? Říkám si, jestli ta „akvária“ jsou dostatečná, nejsou hned zelená a živočichové tam po pár týdnech netrpí :think: Syn třeba hrozně rád v létě sel a pak pozoroval, jak to roste..takže třeba listonoh by u něj mohl mít úspěch.

Zkušenosti nemám. Taky jsem na to koukala a hledala nějaké recenze a zrovna na ty listonohy nebylo nic moc kladného. Většině se vůbec nic nevylíhlo, je k tomu prý třeba destilovaná voda a min. 14 hodin denně svítit, protože se tam musí udržovat teplota. Shodovali se nad tím, že za koupi to vůbec nestojí. Takže na to prdím, radši ty peníze investuji do něčeho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.10.16 10:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.10.16 10:35

@Fima to je pěkné, kouknu, jestli se dá vysypávat i něco jiného :palec: Já to taky pročítám a dost mě to nadchlo, jen s tím, že asi pořídím prostě malé akvárko (musím ještě něco načíst), do toho listonohy - prý žijí jen 2 měsíce (což je nic moc, no :? ) a časem nějakou rybku, krevetu, nebo podobnou potvůrku :lol: Jak jsem psala, má rád různou techniku, kabely..takže z filtrací, topení, svícení bude nejspíš nadšený. Pozorovatel je taky, tak snad se i „zvířátko“ ujme, ale králíky, slepice krmí rád, tak snad i toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.10.16 11:57

Mám dotaz v rámci tématu jen z jiného pohledu… už se ozvla prababi, že dá malé peníze k vánocům (dcerce je teď 5 měsíců), sice jsem navrhovala, aby koupila třeba plenky, nebo nějakou hračku, ale jinak mi to v zásadě nevadí, něco pořídím a dovezu to tam pod stromeček, aby si to malá „rozbalila“ u prababi :) ale zajímalo by mě, až a pokud s tím přijde i babička (jde o příbuzné ze strany tatnínka) že by něco koupila, v jakých „cenových“ relacích mám dávat „seznam pro jejížka“??:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný