První narozeninky

8.9.16 11:30

prvni narozeninky

Zdravim maminky uz dlouho o tom premyslim a vubec nevim :D
muj prcek bude mit v rijnu prvni narozeninky a ja vubec nevim co bysme mu s pritelem koupily hracky asi moc ne tech ma plno :D neco originalniho nebo zajimaveho… mate nejaky tipy nebo co byste koupiy vy? dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
8.9.16 11:36

Tak pískoviště, houpačku nebo cokoliv na zahradu - pokud máte. U nás vítězí ještě stále i u skoro 5 leté odrážedlo. Takové to autíčko na doma, ale to je taky hračka. Ale zajímavého, aby to nebyla hračka :think: nic mě nenapadá.
Možná balení kolíčků na prádlo nebo tak něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.9.16 11:37

Já pekla dorty a muž dělal další přípravy, dárků dostala dcera dost od příbuzných, takže jsme nic nekupovali. Krámů i tak měla víc, než by bylo ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 11:46

@Aries6

jo to neni spatny akorat nemame zahradu :D
temi hrackami jsem myslela plysaky a podobny blbnky..
ted prave treba koukam na maly skakaci hrad do pokojicku aloe to je asi blbost ze?
o odrazedle jsem taky premyslela a asi ho aji koupim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.9.16 11:46

Před třemi týdny syn slavil první narozeniny. Dostal stano-domeček s míčky (dovnitř se mu ještě nechce, ale míčky jsou hit), pak dostal závěsnou houpačku, houpací housenku, hrací plyšové autíčko a malá autíčka na setrvačník, ale největší úspěch sklidila káča, která když se roztočí tak v ní jede vlak. To je první hračka kterou po ránu chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.9.16 11:47

Tady je odkaz na tu káču http://www.lena-hracky.cz/…-vlacek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 11:48

@Fjodorka
urcite chci udelat taky dordtik :)
budeme mit nebo na zpusob babovky a bude ovocny nechceme marcipanovy :) spis mi jdeo ty darky abych pak vefinale nekoupila nejakou blbost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 11:49

@Heivka
ekuji mate pekne tipy na kacu se mrknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.9.16 11:49

Narozeninky 8o kolem roka u staršího vedlo odrážedlo - motorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.9.16 12:07

@Šimkovic My jsme to pojali prakticky. Odrážedlo je super nápad, ale dcera taky třeba dostala věci typu nové peřinky do postýlky (do té doby spala pod zavinovačkou), věci na kočárek (typ rukávník pro mě :D ), pískoviště na zahradu k babičce, nějaké „lepší“ hračky typu Fischer Price, lego (zvířátka, co se dají žužlat - na stavění samozřejmě došlo později) a tak.

Upřímně dítě v tomto věku nemá z narozenin žádný pojem, čili bych si promyslela, co by se mohlo hodit jakkoli kamkoli, a to pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
8.9.16 12:10

@Šimkovic L Při prvních narozeninách měl u nás největší úspěch mluvící pejsek od fischer price, je oblíbenou hračkou ještě i teď ve dvou letech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.16 12:10

@Slečna Ferka
jasny no prave bych chtela darek aby z toho neco mel vim ze v ten den nebude vubec vedet o co jde :D

premyslela jsem o to odražedlu nebo ten domecek s balonky co tu psala pani
urcite poridime neco do zahradek k babickam :)
nebo jsem premyslela o malem skakacim hradu do pojiku ale nevim jak dlouho by ho to bavilo pak byme to doma asi prekazelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.9.16 12:18

Ja nekupovala nic, ale u nas stejne vedou nehracky, takze by uspech mely ty kolicky na pradlo, co nekdo zminil, nebo neco jako kybel sterku :mrgreen: Nebo ten stan/bazenek s micky. A jeste ho bavi knizky…
Jo vlastne kecam, koupila jsem takoveho vyrezavaneho ptacka, ale to je spis pamatka, nez hracka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.9.16 12:21

@Šimkovic L Kup prstove barvy a veliky papir. I takhle male dite to bude bavit a ac to vypada dramaticky, fakt to jde dobre odstranit jak z ditete, z obleceni, tak z podlahy. A mas pak i pamatku na prvni rok v podobe toho obrazu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.9.16 12:27

Klasická oranžová tatrovka

jinak největší radost z trhání balícího papíru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...