Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja jsem si rikala, ze nejvetsi radost by mu udelalo, kdybych mu otevrela vsechny skrine a supliky a nechala ho kramovat ![]()
U nás na první narozeniny vedl houpací koník a zmiňovaná tatra, u dcery aktivní kostky od fisher price. každé dítě je jiné, co se líbí mému dítku sousedovic nezaujme. dárky nejsou až tak důležité, hlavní je pořádně si ten den užít!-)
Ahoj, taky slavíme v říjnu první narozeninky. My budeme péct dortík jen pro něj, ten si zprasí podle sebe, pro návštěvu jiny dort. Dárky…kupuji míčky do bazénku, vkladaci kelímky ze kterých jde udělat věž ve tvaru žirafy a největší kelímek ma navíc vicko na vkladacky. Babicka kupuje mluviciho pejska, malinké odrážedlo at dosáhne a látkové leporelo. Ja se zaměřuji hlavně na to, aby darky byly zabalene a on to mohl trhat. Takže tak. Z dárku stejne ještě nemá rozum, takže si myslím ze hlavně to trhání a papáni dortu vlastníma rukama bude hit☺
@Šimkovic L My teď roční dcerce kupovali kuličkovou dráhu. Je to už třetí dítě, ta jsem chtěla maličkost. A baví nás to všechny, je to dobrý relax ![]()
Dělají je 12m+ ![]()
@catchthem Ty žirafí kelímky jsou super, jen když se to postaví celé, tak mrňous nedosáhne nahoru aby mohl vhodit míček. Ale hrozně ho to baví sledovat jak míček propadává a kladívkem se snaží „opravovat“ televizi ![]()
@Heivka píše:
@catchthem Ty žirafí kelímky jsou super, jen když se to postaví celé, tak mrňous nedosáhne nahoru aby mohl vhodit míček. Ale hrozně ho to baví sledovat jak míček propadává a kladívkem se snaží „opravovat“ televizi
To nevadí ze nedosáhne, dosáhne pozdeji:) no zrovna ted mi tady prcek lita s minutníkem z kuchyně. Strašná sranda jak s tim boucha a ono to cinka…:D