První narozeninky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
8.9.16 12:33

Ja jsem si rikala, ze nejvetsi radost by mu udelalo, kdybych mu otevrela vsechny skrine a supliky a nechala ho kramovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
8.9.16 12:33

U nás na první narozeniny vedl houpací koník a zmiňovaná tatra, u dcery aktivní kostky od fisher price. každé dítě je jiné, co se líbí mému dítku sousedovic nezaujme. dárky nejsou až tak důležité, hlavní je pořádně si ten den užít!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
8.9.16 12:48

U nás byl velký hit vodolepky do vany :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
8.9.16 12:53

Ahoj, taky slavíme v říjnu první narozeninky. My budeme péct dortík jen pro něj, ten si zprasí podle sebe, pro návštěvu jiny dort. Dárky…kupuji míčky do bazénku, vkladaci kelímky ze kterých jde udělat věž ve tvaru žirafy a největší kelímek ma navíc vicko na vkladacky. Babicka kupuje mluviciho pejska, malinké odrážedlo at dosáhne a látkové leporelo. Ja se zaměřuji hlavně na to, aby darky byly zabalene a on to mohl trhat. Takže tak. Z dárku stejne ještě nemá rozum, takže si myslím ze hlavně to trhání a papáni dortu vlastníma rukama bude hit☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25190
8.9.16 14:39

@Šimkovic L My teď roční dcerce kupovali kuličkovou dráhu. Je to už třetí dítě, ta jsem chtěla maličkost. A baví nás to všechny, je to dobrý relax :D
Dělají je 12m+ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.9.16 16:02

@catchthem Ty žirafí kelímky jsou super, jen když se to postaví celé, tak mrňous nedosáhne nahoru aby mohl vhodit míček. Ale hrozně ho to baví sledovat jak míček propadává a kladívkem se snaží „opravovat“ televizi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
8.9.16 18:10
@Heivka píše:
@catchthem Ty žirafí kelímky jsou super, jen když se to postaví celé, tak mrňous nedosáhne nahoru aby mohl vhodit míček. Ale hrozně ho to baví sledovat jak míček propadává a kladívkem se snaží „opravovat“ televizi :roll:

To nevadí ze nedosáhne, dosáhne pozdeji:) no zrovna ted mi tady prcek lita s minutníkem z kuchyně. Strašná sranda jak s tim boucha a ono to cinka…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný