Dárek pro tátu

54
2.8.12 14:24

Dárek pro tátu...

Ahoj…v úterý jedem k tátovi a jelikož bude mít narozeniny, přemýšlíme co mu koupit. Už od nás dostal láhev vína, další rok jsme mu koupili keramický nůž. Bude mu 41 let takže nic extra. Poradíte někdo? Taky problém s financema…dárek tak do 200Kč. Předem moc děkuji za vzácné rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
2.8.12 14:26

My jsme jednou koupili strejdovi hlavu prasete a byl nadšenej. Hned si vaři ovárek :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15049
2.8.12 14:41

Yvule - trochu tvého tátu popiš, není se moc čeho chytnout :) popřemýšlela bych nad jeho koníčky, jestli nelze tam něco koupit

u našeho táty vím, že má rád různé bonbony, čokolády, sušené plody, takže mu kupuju tohle a zavděčím se nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
2.8.12 15:09

Já kupuju poukázku do obchodu třeba do Buschmena, ale teda za 1000, možná mají i za méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
2.8.12 15:26

@Yvule Láhev kvalitního vína mu můžeš dát klidně znovu. Pokud ho má rád, tak to ocení, stejně jako můj manžel, který je stejně starý, jak tvůj tatínek. To za 200,– dáš a je to kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
2.8.12 15:28

Nebo nějakou knihu, jestli rád luští křížovky, tak knihu křížovek, jestli rád vaří tak levnou kuchařku nebo knihu o jeho oblíbené hudební skupině ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.8.12 19:35

No jeho největším koníčkem je počítač…hraní her. Momentálně si spravuje baráček. Mají taky domácí pekárnu, tak mě nedávno napadlo, že bych mu koupila různé druhy mouk a nějaká semínka ale naposledy jsem si všimla, že už v ní asi moc nepečou tak zase nevím :) Proč musí být výběr dárku tak těžký? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
2.8.12 19:37

Tak zkus ty různé druhy mouk, je škoda aby pekárna ležela doma nevyužitá. Aspoň jí zase opráší a začne zase péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
2.8.12 21:34

Co třeba nějakou lepší meteo stanici? vím že to je nic moc ale našemu tátovi to udělalo radost (49let) furt tam čučí třeba na vlhkost a pak „prudí“ mámu, že maj vyvětrat protože ideální vlhkost má být (tuším) 40% :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
2.8.12 21:36
@vicca píše:
My jsme jednou koupili strejdovi hlavu prasete a byl nadšenej. Hned si vaři ovárek :mrgreen:.
:potlesk: :potlesk: super napad, dik za inspiraci, to by urcite i meho otce potesilo milovnika zabijaček :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1769
16.1.13 14:33

Ahoj, tatka ma zacatkem unora narozky 45 a ja opet nevim darek :zed: teda nevim, chtela jsem mu udelat fotoknihu ale ja jsem naprostej debil na toto, ac jsem se snazila jak chtela nezvladnu ji udelat. poradite co jineho?? tata je podnikatel, vlastni a pracuje s bagrama, konicky snad ani zadny nema, jen prace a prace. ma rad víno ale to mu davam porad, min. rok jsem mu davala stojan na víno, ani nemluví ze by neco chtel nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.1.13 15:04

A co nejaka lahev, treba tulamorka jacka denielse, jegra? to ma rada vetsina chlapu a nebo sehnat domaci slivovicku.nebo dobry kvalitni nuz s vychytavkama, tasku na ntb, kosili, grilujete v lete? tak treba sadu ma grilovani, pokud ma rad vino, treba Biza dela hezke dvojbaleni. jinak u nas frci i ruzne druhy klobasek a syru v darkove tasce a k tomu to vino. treba muj tatka miluje maso a rad z neho vari, tak jsme mu nakoupili par kg hoveziho a byl nadseny, druhy den nas uz zval na obed, nebo jsme mu koupili kytu a pak se vsichni sesli na zranici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 15:05

A co nechat namalovat treba mamubku, nebo sebe, popr jestli mas sourozence, tak i je.ka ksem mela znamou, co malovala a nechali jsme u ni namalovat naše a dali jim to k vyroci.meli silenou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.1.13 15:11

http://www.dreamyday.cz/…ne-narozeni/
Já už to tady někde jednou vkládala. Jsou to noviny ze dne narození a u nás měly úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
16.1.13 15:22

Jestli má rád víno, tak co třeba jahodový nebo medový víno? je to sic víno, ale trochu změna oproti bílému nebo červenému. Nebo knihu o vínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný