Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My dávali minulý rok poukaz do knihkupectví a paní učitelka byla nadšená, že ho hned využije.
To záleží na té konkrétní učitelce. Jestli v životě nepřečetla jedinou knížku, těžko ji udělá radost poukaz do knihovny (i když si takovou učitelku neumím představit, minimálně by to mohla využít na odborné publikace).
Já jsem učitelka v MŠ, myslím, že poukaz jsem za ty roky nedostala ani jeden. Udělal by mi radost ten do knihkupectví a i do DM. Na potraviny nee ![]()
@Anonymní píše:
Napadlo mě, že ke konci školního roku darujeme každé učitelce poukaz na 500 Kč.
Buď knihkupectví, dm drogerie anebo nějaký supermarket (lidl, albert,…).
Co byste poradily? Není tu třeba nějaká učitelka z MŠ - co byste ocenila?
Děkuji za odpovědi.
A co nějaké obchodní centrum? Tam bude výběr velký.
Dala bych nejlépe do OC, tam by si každá vybrala. Tady v OL máme běžně v Šantovce, takže by to mělo jít sehnat jinde. Případně knihkupectví / DM, jak bylo zmíněno. Určitě ne do Billy a Alberta
![]()
Mne tedy dat darkovy poukaz prijde stejne, jako dat penize. Coz je problem, kolik resp. v jake hodnote.
Já budu dávat něco jako dárkový koš, akorát v dárkové tašce. V tom bude kafe jak rozpustné, tak turek, čaje, domácí med, bonboniéru a víno. Je to pro všechny učitelky dohromady, vždycky se střídají u dětí tak jednu prostě syn neměl
snad to udělá radost ![]()
V jiné třídě darovali poukaz do restaurace. Máme poblíž opravdu hezkou. Prý byly paní učitelky nadšené. Jinak bych asi volila buď DM nebo knihkupectví.
@Cuddy píše:
Mne tedy dat darkovy poukaz prijde stejne, jako dat penize. Coz je problem, kolik resp. v jake hodnote.
Já budu třídní, která už s dětmi dál nepůjde, dávat poukaz na masáž.
Myslím, že si ten relax fakt zaslouží. ![]()
Děkuji všem za odpovědi. Asi tedy dáme DM. Přeci jen ty knížky (i když mě osobně by to taky potěšilo) nemusí sednout každému.
@Cuddy píše:
Jak to myslíš, že je to problém? Když víš, kolik do toho chceš dát, což já vím, tak proč by to byl problém?
My jsme dávali poukaz do nedaleké vyhlášené zmrzlinárny. Platil na celé léto a myslím, že z toho taky byly paní učitelky spokojenější, než kdyby dostaly stopadesátou šestou bonboniéru.
Každopádně knihkupectví i to déemko mi přijde fajn.
Napadlo mě, že ke konci školního roku darujeme každé učitelce poukaz na 500 Kč.
Buď knihkupectví, dm drogerie anebo nějaký supermarket (lidl, albert,…).
Co byste poradily? Není tu třeba nějaká učitelka z MŠ - co byste ocenila?
Děkuji za odpovědi.