Dárek pro krátkou známost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
27.11.14 14:28

Mně to jako pozornost (sice celkem drahá) přijde dobré.. Mohlo by mu to udělat radost, kdo ví. Jen jestli nosí klíče v kapse u jean, tak tohle má 11cm, to se mu pak do kapsy nevejdou. :nevim:
Holky, co píšete, že byste to nekoupili..zkuste konstruktivně navrhnout i jiný typ na dárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
27.11.14 14:28
@Anonymní píše:
Ouu, tak ještě že jsem šla na poradu :oops:

joo dobře jsi udělala fakt :hug:

• Citovat
  • Upravit
9754
27.11.14 14:31

Taky bych to nekoupila. Vypadalo by to, jako by jsi na nem chtela setrit a koupila mu na benzince prvni vec co jsi uvidela a stalo to stovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826

Mě se to líbí, jsem úchylná na přívěsky :mrgreen:,ale 45. letému motorkáři bych to nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Ouu, tak ještě že jsem šla na poradu :oops:

když už něco takového, tak se značkou jeho motorky atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
27.11.14 14:33
@Gorgeous píše:
Co třeba spíš nějaký pěkný pánský stříbrný náramek? ;)

Manžel je zhruba stejně starý. Jednou jsem mu dala pánskou klíčenku Swarovski a používá jí roky. Zato když jsem se jednou umínila o náramku, tak se upřímně zhrozil. Každý je jiný a je hrozně těžký takhle od tabletu radit dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754

Myslim lepsi bude treba CDcko? Model jeho motorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Ty jo, to bude asi blbá rada, ale známý motořkář dostal, krabici ůrzných piv- bylo to originálně zabalené a příchoutě a byl z otho nadčený :mrgreen: ale jako typ to neni, jenom co může všechno chlapa potěšit a třeba žena by to nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885

Dle mě to není tak hrozné, ale dala bych jak někdo psal spíš jen tak, třeba že sis na něj vzpoměla ;) no ale zas za ty peníze bych to nekoupila ani tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 14:34

Jde o to, že je to kratší známost, bohužel na sebe nemáme moc času, aby jsme se poznali líp…
Jde o dárek k Vánocům, jemu bude 45…
Tak nevím, co by mu tak mohlo udělat radost…
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
27.11.14 14:35
@ivašot. píše:
Manžel je zhruba stejně starý. Jednou jsem mu dala pánskou klíčenku Swarovski a používá jí roky. Zato když jsem se jednou umínila o náramku, tak se upřímně zhrozil. Každý je jiný a je hrozně těžký takhle od tabletu radit dárek.

No jasně, ona ho zná tak musí vědět sama. Můj by náramek bral :pankac: zabodovala jsem u něj k loňským narozeninám hodinkami ale je fakt že mému manželovi bude teprve 30 :think: 45 je mému tátovi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2325
27.11.14 14:36

Mého chlapa by to asi nenadchlo a pochybuju že by to nosil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
27.11.14 14:37
@Anonymní píše:
Jde o to, že je to kratší známost, bohužel na sebe nemáme moc času, aby jsme se poznali líp…
Zakl.

Zajdi do diskuse: Téma otázek pro muže, jsou tam chlapi a poradí ti, mě taky pomohli vybrat manželovi dárek :palec:

• Citovat
  • Upravit
10905
27.11.14 14:38
@Anonymní píše:
Zakl.

Přines pivo a přijď nahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.11.14 14:38

Takže ty sama ho moc neznáš a nevíš co pro něj :mrgreen: tak těžko to budem vědět my že :mrgreen: a ještě k té klíčence, ono pokud není vyloženě motorkář :think: já třeba taky vlastním kolo, ale klíčenka ve tvaru kola by mě moc nepotěšila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný