Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych poradit s dárkem pro mojí mámu, za týden má narozeniny-67 let, a mě už úplně došla inspirace…hlavně ne nádobí, něco pro ženskou, tak do 1000 kč.
Masáže apod. sice chodí, ale ke svému masérovi…
Díky.
Kalendář s fotkama dětí, vnoučat…nebo hrnek. Nebo teď jsme dávali pexeso.
@mlsalkaM píše:
Kalendář s fotkama dětí, vnoučat…nebo hrnek. Nebo teď jsme dávali pexeso.
jsem to prave chtela poradit ![]()
@momi33 nakolik je maminka akcni? treba nasi babicku(prababicku) naprosto uchvatilo, kdyz jsme ji vzali v prave 67 na diskosku
lidi z ni byli uneseni a DJ poustel presne palby z jejiho mladi. Ted bude slavit 80 a vzpominame na to doted ![]()
pokud je klidnejsi povahy - co pekna vecere, vinarnicka, najit tanecky kam chodi seniori?
@momi33 Mojí mamce je příští týden taky 67. Má ráda nohy v teple, tak dostane pořádné ponožky a líbilo se jí spodní prádlo s bambusem, co jsem si koupila pro sebe, tak ho dostane taky. A kytku.
Vloni dostala peníze na boty na turistiku, radost by jí udělalo i předplatné časopisu, otec vloni dostal History a mamka ho četla s ním.
Příspěvek upraven 22.11.14 v 21:23
Přesně tak my jsme se všechny vnoučata vyfotily najednou u fotografa a dali jsme to k vánocům každopádně i k narozeninám to je taky ideální a bude se ji to Libit stoprocentně ![]()
@momi33 domluvit se s masérem ke kterému maminka chodí a zaplatit volne vstupy. Nebo me napadlo nějaké hezké profi focení v atelieru třeba s dětmi. Mi takle máme fotku „generací“
Nebo nejaky zážitek třeba ji vzít na muzikál, do divadla a spojit to s dobrou večeři. Nebo mi jsme ted koupili babičce (77) velké balení výrobků proenzi a digitální tlakoměr
Snad jsem ti dala par tipu ![]()
Spíš jsem myslela něco ženského, oblečení, šperk, nebo tak nějak…
Jinak s obědem v restauraci počítáme, lístky na muzikál dodá brácha…
@momi33 tak jediné nenapadne se ji zeltata co by SD ji líbilo?
nebo kam by se chtěla podívat nakej nesplnenej sena?? ![]()
@momi33 no tak ji ten šperk kup
třeba hodinky těžko říct co nosí ty ji znáš nejlíp ![]()
@smoulinla píše:
@momi33 tak jediné nenapadne se ji zeltata co by SD ji líbilo?nebo kam by se chtěla podívat nakej nesplnenej sena??
to je těžký, loni jsem jí koupila komplet seriálu Zdivočelá země, měla ho moc ráda, i jí to udělalo radost, ale ještě si to nepustila…
@AndreaS92 píše:
@momi33 no tak ji ten šperk kuptřeba hodinky těžko říct co nosí ty ji znáš nejlíp
koukala jsem, ale došlo mi, že nedávno jsem jí kupovala sadu řetízek/náušnice…
@momi33 A nějaký wellness víkend by ji nepotěšil?
Mamku už nemám…ale její hláška vždycky byla: „Holky, kupte mi něco hezkého“.