Dárek pro maminku, babičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
18.2.18 22:47

Jake značky má ráda? Jaky tvar by sis predstavoval? Ja vetšinou sobě koupim nekde ve měste když se mi libi ale to je většinou textilie, kabelky do práce kupuju z Novakabelka, Pokud jsi z Prahy tak mají obchod na Panské. Mají tam značky typu pierre cardin atd.. Když to zadáš do googlu, tak ti to najde :) takový styl mám moc ráda, elegantní a vkusné. Já osobně mám 2 a jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.18 23:00

Koupě koženky nebo ekokůže je naprostý hazard, který může, ale nemusí vyjít. Zato s kůží mám skvělé zkušenosti, takže jestli koupit za litr nekoženou nebo za 2 tisíce koženou - pro mě jasná volba sahnout po kůži. Jetsli jde o dárek tak bych určitě koupila kvalitní, také to chce znát maminčin vkus, ať pak dárek neleží někd e v koutě. jinak eshop mohu také doporučit, kdysi jsem tam objednávala černou hladkou aktovku pierre cardin, mám ji už dva roky a stále je jak nová. Elegantní a nadčasová. Jinak mě ještě napadá nějaký šperk, kávovar, z těch levnějších dárků kniha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.2.18 23:49

Ja mam nejradeji, kdyz si ten dotycny rekne sam co by potrebova, pro babicky a prababicky je to pro me silene vymysleni darku. Nase babicka si ale na kulatiny rekla sama o darek, ze chce novy mobil, takze jsem prave usetrila dost casu vymyslenim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.18 14:57

Zkuste hrneček s vybroušeným jménem. Já to dávala babičce na vánoce a měla velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.20 19:53

Já dávala poukaz do „obchodu“s šicími stroji a šicími potřebami

edit admin - nepovolená reklama, odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
17.3.21 10:48

Já jsem babičce koupila šperky ze dřeva vzhledem k tomu, že ráda nosí tady ty ručně vyráběné šperky a ozdoby a to se jí líbilo moc. Je fakt že je to úplně něco jiného a upoutává to pozornost.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
25.3.21 20:00

@Kikinka01 Jde o čistě dřevěné šperky nebo jsou v kombinaci s nějakým kovem? :) Jaká značka takové šperky vyrábí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný