Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jake značky má ráda? Jaky tvar by sis predstavoval? Ja vetšinou sobě koupim nekde ve měste když se mi libi ale to je většinou textilie, kabelky do práce kupuju z Novakabelka, Pokud jsi z Prahy tak mají obchod na Panské. Mají tam značky typu pierre cardin atd.. Když to zadáš do googlu, tak ti to najde
takový styl mám moc ráda, elegantní a vkusné. Já osobně mám 2 a jsem moc spokojená
Koupě koženky nebo ekokůže je naprostý hazard, který může, ale nemusí vyjít. Zato s kůží mám skvělé zkušenosti, takže jestli koupit za litr nekoženou nebo za 2 tisíce koženou - pro mě jasná volba sahnout po kůži. Jetsli jde o dárek tak bych určitě koupila kvalitní, také to chce znát maminčin vkus, ať pak dárek neleží někd e v koutě. jinak eshop mohu také doporučit, kdysi jsem tam objednávala černou hladkou aktovku pierre cardin, mám ji už dva roky a stále je jak nová. Elegantní a nadčasová. Jinak mě ještě napadá nějaký šperk, kávovar, z těch levnějších dárků kniha
Ja mam nejradeji, kdyz si ten dotycny rekne sam co by potrebova, pro babicky a prababicky je to pro me silene vymysleni darku. Nase babicka si ale na kulatiny rekla sama o darek, ze chce novy mobil, takze jsem prave usetrila dost casu vymyslenim ![]()
Zkuste hrneček s vybroušeným jménem. Já to dávala babičce na vánoce a měla velkou radost.
Já dávala poukaz do „obchodu“s šicími stroji a šicími potřebami
edit admin - nepovolená reklama, odkaz
Já jsem babičce koupila šperky ze dřeva vzhledem k tomu, že ráda nosí tady ty ručně vyráběné šperky a ozdoby a to se jí líbilo moc. Je fakt že je to úplně něco jiného a upoutává to pozornost.
@Kikinka01 Jde o čistě dřevěné šperky nebo jsou v kombinaci s nějakým kovem?
Jaká značka takové šperky vyrábí?