Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zajímaly by mě vaše nápady, co komu dát pod stromeček
nemám absolutně žádnou představu. Tak třeba mě něčím inspirujete ![]()
Dneska jsem pořídila pár dílů Poseroutky (knížka Deník poseroutky), jeho kalendář, chrániče na holeně, fotbalové ponožky, blbiny na ryby a trika na pinčes.. chybí mi potah, foťák, batoh a další věci
vše pro chlapa a syna. Pro mrně budou hračky do vany ![]()
Ahoj Halibar
Tak já jsem dnes tchánovcům koupila lístky do divadla na činohru v ložé i s určeným datem, takže je to donutí jít za kulturou. A kamarádce poukaz na masáž lávovými kameny celého těla. Manželovi budu kupovat sportovní hodinky. Jinak je to vše. Také se nechám inspirovat. Jo a švagrovým vyrobím pečený čaj a pěkně nazdobím. To v zimě zahřeje, potěší a pro mě, dárek skoro zadarmo ![]()
@martina.se Teda, ty jsi ženská roku
já chci koupit malému kolotoč do postýlky, nějaké hračky, nějakou pěknou dečku s hrazdičkou, určitě dost oblečení, protože se nám za malou chvíli tak vytáhl, že už se nám do ničeho nevejde.
@sromulenka to je fajn, že jsou tchánovci v páru, ti mí jsou už desítky let rozvedení a nesnáší se(dokonce tak, že tchán nepřijel na svatbu, protože svou ex nemá rád). Tchýně bude s námi (hurá
) u štědrovečerního stolu i se švagrem. S manželem si dárky nedáváme, dali jsme si nový byt. Tchánovi nekupuji. Ale co tchýni? A švagrovi, který se o sebe nestará a nosí jen černou?
Mam toho uz hodne treba : welness vikend, domaci bar ( takovy ten oteviraci globus ), knizku, kosmetiku, poukaz ke kadernici, obleceni na kolo, sportovni obuv a obleceni do fitka, parfem, vybaveni na kresleni ( tuzky, skicaky, uhel atd), holici strojek, soda stream, listky do divadla, povleceni, nejaky alkohol…
Teda holky vy jste rychlíci. Tolik dárků. To kupujete průběžně během roku? Či až přijde čas?
Tchýni a mamce jsem ještě koupila kuchařku podle Ládi Hrušky ![]()
@Halibar Ty fakt kupuješ miminku pod stromeček oblečení?
Jako v pohodě, ale překvapilo mě to ![]()
@sromulenka píše:
Teda holky vy jste rychlíci. Tolik dárků. To kupujete průběžně během roku? Či až přijde čas?
Tchýni a mamce jsem ještě koupila kuchařku podle Ládi Hrušky
Jooo tu mam pro tatu taky
ja jsem zacala asi pred mesice. Ale zarizuju darky pro celou rodinu a za 3-4 tydny mam TP. Tak aby pod tim stromkem neco meli kdybych naahodou byla v porodce.
@sromulenka jsem se mrkla odkud jsi, protože u nás v Penáču měli mít tyto kuchařky a šla jsem hned první dne zboží v 11 h. a už nebyly.. Prý je lidi brali po 3, 4 kusech jako dárek
takže nic.. chtěla jsem si pro sebe tak ze srandy
@krtek7489 A co je na tom? Nejen samozřejmě. Chceme, aby toho měl co nejvíc a co na tom, že to dostane zabalené?
Manzelovi siju dvoje kalhoty, pletu svetr, hackuju vestu, mam koupenou knihu, kterou si pral. Jeste zvazuju jestli bude cas usit mu kosili. Dceri jsem uhackovala a upletla teple vlnene ponozky a hackuju ji safari - sadu zviratek a deku s oazou, palmami a pousti… adostane saty, hrajiciho plysaka na dobrou noc, zelvy do vany.
Tchyne dostane kosmetiku, tchan vyber soukromych pivovaru, bracha balicek „luxusnejsich“ potravin a prisad, ktere by chtel zkusit. Svagr se sestrou varnou konvici, synovci pubosci sady, aby holkam voneli. Mamka ma lazenskou proceduru, tatka knihu a novy zupan (bude dlouho v nemocnici, tak lazenskou proceduru nepotrebuje). Svagr dostane struny na baskytaru, svagrova hedvabny satekz turecka a babi sul do koupele.
Já kupuju klasiku hlavně svetry
ten mám skoro pro všechny.
Potom knížky, parfémy, batoh…Nic zvláštního no
Příspěvek upraven 21.11.14 v 15:03
My máme dohodu, že dárky kupujeme jen dětem, dospěláci dostanou max. vánoční fotku dětí. Pak nemusí děda říkat, že má křížovky ještě na 20 let
. Docela mi to vyhovuje, protože jsme momentálně bez peněz.
Taky jinak máme dospělé bez dárků, ale já to vždycky poruším a mličkost dostanou.. jinak prarodiče dávají dětem, takže to beru, že dávají jim..
@Boudová píše:
Já kupuju klasiku hlavně svetryten mám skoro pro všechny.
Potom knížky, parfémy, batoh…Nic zvláštního noPříspěvek upraven 21.11.14 v 15:03
Jeee to je hezky. S tim svetrem to muze byt i dobra tradice ![]()