Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mojmira to je super nápad
taky jsem nad tím premyslela na letošní Vánoce. A to jel ten dotyčný co to dostal sam? Nebo to bylo pro dva a mohl si sebou tedy někoho vzít?
@AndreaS92 píše:
@mojmira to je super nápadtaky jsem nad tím premyslela na letošní Vánoce. A to jel ten dotyčný co to dostal sam? Nebo to bylo pro dva a mohl si sebou tedy někoho vzít?
koupili jsme to mamince a taťkovi dohromady
@momi33 nevim, jestli ti poradim, ale moje maminka ma hrozne rada veci do domacnosti…tak jsem ji k Vanocum vybrala pled, na ktery jsme se kdysi divali spolu a hrozne se ji libil…ma trochu vyssi cenu, tak vim, ze si ho sama nekoupi…zrovna je v akci v Jysku..jmenuje se Lotus…jinak dalsi vec, kterou bych vybrala je hezka penezenka nebo kabelka…darabags ma hezky vyber ![]()
@mojmira to zní dobře. No alespoň mám nějaký nápad protože jsem jinak trochu bezradná na letošní Vanoce ![]()
@wewe-ricka píše:
@momi33 nevim, jestli ti poradim, ale moje maminka ma hrozne rada veci do domacnosti…tak jsem ji k Vanocum vybrala pled, na ktery jsme se kdysi divali spolu a hrozne se ji libil…ma trochu vyssi cenu, tak vim, ze si ho sama nekoupi…zrovna je v akci v Jysku..jmenuje se Lotus…jinak dalsi vec, kterou bych vybrala je hezka penezenka nebo kabelka…darabags ma hezky vyber
jo, o tom mluvila, ale nevím přesně, co by to mělo být..
Ještě jsem našla eshop s orig. českými granáty, co myslíte, je blbý koupit samotnej přívěšek?
http://www.granat-shop.com/…rivesek.html?…
@momi33 píše:
jo, o tom mluvila, ale nevím přesně, co by to mělo být..
o cem mluvila?
@wewe-ricka píše:
o cem mluvila?
o nějakým plédu, nebo dece…
@momi33 tak tenhle je opravdu luxusni…zatim ho nemam doma, ale uz jsem si ho ohmatala v obchode a hodne se mi libil…i ja bych ho brala jako darek pro sebe ![]()
@wewe-ricka píše:
@momi33 tak tenhle je opravdu luxusni…zatim ho nemam doma, ale uz jsem si ho ohmatala v obchode a hodne se mi libil…i ja bych ho brala jako darek pro sebe
který myslíš odkaz?
@momi33 http://jysk. cz/domacnost/pledy/pled-lotus-135×195cm-imitace-kuze-hnedy maji i sedou barvu
@momi33 nejak mi to tam nejde zadat..poslala jsem ti to i do SZ..nebo si to vyhledej na strankach jysku…jmenuje se Lotus