Dárek pro krátkou známost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.14 15:33
@Bavi píše:
A co je to vlastně infantilní :mrgreen: :mrgreen:

hloupé, naivní, trapné…
já fakt nevím :oops:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
27.11.14 15:35
  • Citovat
  • Upravit
20885
27.11.14 15:35

Hloupé, naivní ani trapné to dle mě není, ale drahé :lol: :lol: (furt dokola :mrgreen: ).tak mu kup nějaký ten společný víkend, pokud tě má rád bude nadšený ;) Já bych třeba ted brala jako super dárek víkend bez dětí :lol: (miláčci moji prominou),ale taky už s mužem moc nemáme na sebe čas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 15:37
@zrcadlo píše:
Ten termohrnek jak někdo psal není špatný nápad, jestli přítel pije v práci kafe nebo čaj, měl by tě pořád na očích, spiklenecky byste jen vy dva věděli, že vás spojuje. Když k tomu napíšeš hezké osobní přání, nepřijde mi to infantilní, zkus se podívat, jestli něco se znakem suzuki najdeš. Nebo někde stáhnout fotku jeho motorky a nechat udělat magický hrnek, je jednobarevný, a když se do něj nalije teplé pití, tak se objeví fotka. Je to blbost, drobnost, ale přijde mi víc neutrální kež klíčenka, ke které má fakt většina chlapů spíš averzi (dle mých zkušeností).

hrneček už ode mě má, já jsem mu dokonce nedávno sebrala z klíčů ošoupaný přívěšek, protože vím, že ho dlouho-léta- nosil na klíčích…

• Citovat
  • Upravit
20885
27.11.14 15:38

Já jsem jednou chlapovi vyrobila poukázku na masáž, jejíž součástí byla i felace(ano, přesně toto slovo jsem tam použila :lol: ) a vida, líbilo se mu to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
27.11.14 15:39

Reakce mého chlapa na tu klicenku byla teda hrozná :mrgreen: ale fakt těžko říct, toho tvého neznáme..

Byla bych pro ten hrneček nebo náramek z chir. oceli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.11.14 15:40

@Bavi po kratke znamosti, koupit vikendovy pobyt? to mi prijde moc.

• Citovat
  • Upravit
20885
27.11.14 15:40

@KackaDoup no tak jen sobotu no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.11.14 15:42

:think: a proc se to vubec musi tykat motorek??nechapu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16136
27.11.14 15:46
@Anonymní píše:
hrneček už ode mě má, já jsem mu dokonce nedávno sebrala z klíčů ošoupaný přívěšek, protože vím, že ho dlouho-léta- nosil na klíčích…

Tak jestli ti intuice říká, že to ocení, kup to. V mém světě je tohle opravdu infantilní, a neumím si to představit jako dárek pro nikoho dospělého. Ale když vidím ve výlohách obchodů ty pro mě hrůzy a lidi kupují jak diví, tak je to důkaz toho, že škála vkusu je nepřeberná.
Teď jsem koukala, že se dá koupit vánoční poukaz na jízdu po Masarykově okruhu v Brně, 25minut za 550Kč, nebyl by to pro něj zážitek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.11.14 15:47
@Anonymní píše:

no taaak proc se ptas! patrne to bude super… :palec:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 15:55
@Anonymní píše:
hloupé, naivní, trapné…
já fakt nevím :oops:

už ji vidím :mrgreen: ;) hezká

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
27.11.14 15:55
@Bavi píše:
Já jsem jednou chlapovi vyrobila poukázku na masáž, jejíž součástí byla i felace(ano, přesně toto slovo jsem tam použila :lol: ) a vida, líbilo se mu to :lol:

a tu masáž jsi někde objednala, nebo dělala ty sama?

• Citovat
  • Upravit
20885
27.11.14 15:56

@Gorgeous no ještě aby mu ji dělala nějaká jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
27.11.14 16:00

Zakladatelko @Hr4sek22 sem dává docela dobré tipy. Koupila bych mu něco od Suzuki. Já to dělám už léta. Manžel je taky motorkář a má ode mne už snad vše v jeho značce, trika, mikiny, hrnky, termoprádlo, ručníky, deštník i boty atd atd… Už ani nevím co všechno. Mě už spíš došly nápady… :mrgreen: Ale vždy ho to potěšilo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný