Dárek pro krátkou známost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
27.11.14 15:15

@zrcadlo vidíš,já právě takovou klíčenku mám, co se s ní otvírá pivo a stála mě myslím dvacku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.11.14 15:16

@zrcadlo tvuj manzel neni kazdy manzel :mrgreen: a tve predstavy nejsou predstavy kazdeho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2899
27.11.14 15:16

Jo za stejnou cenu jako ta klíčenka je kukla pod helmu. Je z nějkého stříbra a antibakteriální. Koupili jsme ji našemu šéfovi v práci když si udělal řidičák na motorku a měl zrovna narozky. A strašně moc si ji pochvaluje!!! Podle mě něco takového by přítel ocenil více než klíčenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 15:19

Nekouří, nepije, bohužel jsou tu i nějaké zravotní problémy…koupila jsem mu už šátek, z toho mu největší radost udělalo to, že byl navoněný mým parfémem :oops:
Jinak tričko-je spíše usedlejší, svoje oblečení na motorku už má…jsou tu taky i jisté okolnosti-nechceme, aby o nás někdo věděl-jsme totiž zaměstnanci jedné firmy, do nedávna blízcí kolegové.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 15:19
@Anonymní píše:
Nekouří, nepije, bohužel jsou tu i nějaké zravotní problémy…koupila jsem mu už šátek, z toho mu největší radost udělalo to, že byl navoněný mým parfémem :oops:
Jinak tričko-je spíše usedlejší, svoje oblečení na motorku už má…jsou tu taky i jisté okolnosti-nechceme, aby o nás někdo věděl-jsme totiž zaměstnanci jedné firmy, do nedávna blízcí kolegové.

kup to co jsi vybrala… :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16136
27.11.14 15:20
@KackaDoup píše:
@zrcadlo tvuj manzel neni kazdy manzel :mrgreen: a tve predstavy nejsou predstavy kazdeho :mrgreen:

Ahááááá, no díky, to jsem doteď netušila, že můj názor je můj názor, tak já se příště zakladatelky zeptám na kontakt na toho přítele, zavolám mu a zeptám se ho, jestli by se mu líbila takováhle klíčenka, a pak teprve zakladatelce odpovím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
27.11.14 15:21
@Anonymní píše:

Tak mu kup něco od te značky motorek :lol: třeba mikinu, nebo tak určitě něco mají jako každá značka…Ja mám termohrnek Ducati corse :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 15:22
@KackaDoup píše:

já nechci něco infantilního :oops:
A jelikož jsem o dost mladší než on nechci, aby to tak vypadalo…myslí si o mě, že jsem inteligentní, tak bych to nerada pokazila :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 15:22

@zrcadlo moc to hrotis…ja jen reagovala na to co pises ze on říká..

Příspěvek upraven 27.11.14 v 15:25

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 15:24
@Anonymní píše:
A jelikož jsem o dost mladší než on nechci, aby to tak vypadalo…myslí si o mě, že jsem inteligentní, tak bych to nerada pokazila :oops: :lol:

jo takhle…ja prave podle toho co jsi psala pochopila ze mate krasny vztah…ja to klicenku vlastne ani nevidela…na tom obrazku :roll: :mrgreen: :andel: a proc myslis ze je klicenka infantilni? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 15:25
@Anonymní píše:
A jelikož jsem o dost mladší než on nechci, aby to tak vypadalo…myslí si o mě, že jsem inteligentní, tak bych to nerada pokazila :oops: :lol:

a myslis ze kdyz koupis neco podle nekoho jineho ze to jeste budes ty? a dar od tebe? :mrgreen: miluje tebe ne?

• Citovat
  • Upravit
20885
27.11.14 15:25

A co je to vlastně infantilní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
27.11.14 15:26
@KackaDoup píše:

Taky bych koupila to co vybrala :nevim: :) a nebo by se mi líbil ten náramek na ruku (co jsem sem já hodila v odkazu) a nechat tam zespoda vyrýt nějakej nápis ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.11.14 15:26
@Bavi píše:
A co je to vlastně infantilní :mrgreen: :mrgreen:
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
16136
27.11.14 15:30
@Anonymní píše:

Ten termohrnek jak někdo psal není špatný nápad, jestli přítel pije v práci kafe nebo čaj, měl by tě pořád na očích, spiklenecky byste jen vy dva věděli, že vás spojuje. Když k tomu napíšeš hezké osobní přání, nepřijde mi to infantilní, zkus se podívat, jestli něco se znakem suzuki najdeš. Nebo někde stáhnout fotku jeho motorky a nechat udělat magický hrnek, je jednobarevný, a když se do něj nalije teplé pití, tak se objeví fotka. Je to blbost, drobnost, ale přijde mi víc neutrální kež klíčenka, ke které má fakt většina chlapů spíš averzi (dle mých zkušeností).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný