Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tvoje svatba, tvoje sestra, tvoje svědkyně. Chceš ji potěšit dárkem? Dej ji dárek. Nechceš jí dát dárek, ale jestli se to dělá, tak se překonáš? Tohle je přece jedno, jak „se dělá“. Udělej si to takové, jak to chceš.
O tom jsem neslyšela. Hlavní hvězdy jsou nevěsta a ženich, ne? Jak tě to napadlo?
Já jsem to také nikdy neslyšel, tak by mne zajímalo: dává se dárek každé svědkyniny, nebo to musí být současně sestra nevěsty?
My dostali jako poděkování za pomoc na svatbě a svědectví. 3 denní pobyt.
to nám vyrazilo dech, vůbec jsme nic takového nečekali
Vůbec si nemyslím, že je to nutnost nebo povinnost.
@Anonymní píše:
My dostali jako poděkování za pomoc na svatbě a svědectví. 3 denní pobyt.to nám vyrazilo dech, vůbec jsme nic takového nečekali
Vůbec si nemyslím, že je to nutnost nebo povinnost.
Sestra a maminky mi pomáhaly hodně s přípravou, tak právě přemýšlím, jestli ode mně něco nečekají/neřeknou si, že jsem nevděčná
![]()
@Anonymní píše:
Sestra a maminky mi pomáhaly hodně s přípravou, tak právě přemýšlím, jestli ode mně něco nečekají/neřeknou si, že jsem nevděčná![]()
Ale to je jiná, já jsem z 1. příspěvku vyrozuměl, že chceš platit něco jako svědečné.
@Anonymní píše:
Sestra a maminky mi pomáhaly hodně s přípravou, tak právě přemýšlím, jestli ode mně něco nečekají/neřeknou si, že jsem nevděčná![]()
Já nečekala nic. Fakt. My to dělali rádi. Na té poslední jsme dostali veřejné poděkování od ženicha i v němčině. Rovnou o každým něco řek. Lidí zatleskali. Hezký, stačí
![]()
@Anonymní píše:
To si nemyslím. Tak snad Te mají rádi jako rodinu, proto to dělaly ![]()
@Anonymní píše:
Svistitko, si to ty?
@Anonymní píše:
Jsou rády, že se Tě zbavily a někomu Tě udaly, to je pro ně ten největší dárek!
![]()
,,Nebo se to nedělá?"-. nechápu… jak se co jako nemá dělat, nebo nedělat_? on je někde zákon jestli dát svatebčanům dárek nebo ne? Je to přece na tobě. My jsme dávali všem jenom výslužky.
Dávaly jste nějaký dárek sestře, která vám šla za svědkyni, nebo se to nedělá?